Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Mhm - Rin złapał delikatnie Elesis za rękę i razem ruszyli w stronę basenu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Wiem że jestem niesamowicie seksowna ale zrób coś z tym krwawieniem z nosa. To może trochę przeszkadzać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 Rin włożył sobie kawałek chusteczki papierowej do nosa. - Ehhh - Rin tylko westchnął, pocałował Elesis w policzek. - Tak mam wielkie szczęście że jesteś moja. - Uśmiechnął się do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Romeo, czemuś ty tak z nosa krwawisz? - zapytała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Musisz pytać Julio? - Zaśmiał się nerwowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Muszę Romeo bo mi jeszcze cycki będziesz plamić. - powiedziała uśmiechając się złośliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Ehhh, bo naprawdę ładnie wyglądałaś w tym stroju. - Rin patrzył się w inną stronę - A poza tym chłopacy nie za bardzo mogą wchodzić do sklepów z bielizną damską. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Jak cię kiedyś poproszę żebyś kupił mi stanik to co zrobisz? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Poproszę Lorance by to zrobiła. Poza tym ja się na tym nie znam. - Rin"owi przestało krwawić z nosa i wyjął chusteczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - O nie mój drogi. Poproszę ciebie. - powiedziała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 Rin i Elesis doszli do basenu. - Ale ja się nie znam. - Rin powtórzył Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Lorence wróciła do domu i usiadła na łóżku.Niech sobie idą. Będzie im milej beze mnie. - pomyślała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - To się poznasz. - powiedziała. - W sumie, szkoda że Lorence nie poszła, laska ma teraz taki emo nastrój że przydało by się jej trochę rozrywki. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Chyba będę musiał coś z tym teraz zrobić, w końcu jestem królem i muszę o was dbać. - Rin pomyślał. - Idę kupić bilety. Rin Podszedł do kasy i kupił 2 bilety po czym wrócił do Elesis. - Masz jeden. - Podał jej jeden bilet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Dziękuję. - powiedziała biorąc bilet. Uśmiechnęła się. - Tylko teraz się nie wykrwaw ok. Ja nie umiem pływać, kto mnie wtedy uratuje? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Hah, a podobno według ciebie to ja jestem księżniczką - Zaśmiał się. - Myślę że wytrzymam, widzimy się po drugiej stronie. - Uśmiechnął się i wszedł do męskiej przebieralni, przebrał się i wyszedł przed przebieralnie i zaczął czekać na Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Elesis weszła do żeńskiej przebieralni, przebrała się i spojrzała na siebie w lusterku. Stanęła bokiem. - Hm... faktycznie spore... - mruknęła przyglądając się swoim piersią. - Im sexy and i'm know it. - powiedziała i wyszła, podeszła do Rina. - No, teraz mi się nie wykrwaw. - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Spokojnie - Rin uśmiechnął się na widok swojej dziewczyny - Wtedy mnie wzięłaś z zaskoczenia - Rin pocałował Elesis - Naprawdę nie umiesz pływać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Ta. Umiem trochę ale mistrzynią to w tym nie jestem, to że mam poduszki powietrzne nie pomaga, w sumie to ciągną na dno. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Jak coś to krzycz moje imię zjawię się błyskawicznie - Pokazał na siebie i uśmiechnął się zamykając oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Czemu wy w tej cholernej Japonii podczas uśmiechu zamykacie oczy? Jaki to ma sens? - zapytała. - Ale dobra, będę krzyczeć. - objęła go wokół szyi. - Ale to może wieczorem. - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 (( Prosisz się znowu o to ? )) - Będę miał to na uwadze, a co do oczu to nie wiem, jakoś tak samo przyszło. Chodź zjedziemy z tej zjeżdżalni. - Rin wskazał największą obecną tu zjeżdżalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 [;-;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 (( Nie )) - Wyzwanie zaakceptowane. - powiedziała krzyżując ręce pod piersiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 (( HAHA )) Rin złapał Elesis za rękę i pociągnął ją. Weszli na samą górę. - Można zjeżdżać parami, chodź Rin usiadł i zrobił miejsce między nogami dla Elesis - Siadaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts