Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 (( )) Elesis usiadła między nogami Rina. - Teraz to ty rozkładasz nogi? - zapytała ze złośliwym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 [Jesteście straszni ;-;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 (( HAHAHA :3 to znowu Mephisto zaczął )) - Hah - Rin zaśmiał się - Ale ja ci przyjemnie zrobiłem chociaż - Rin odgryzł się Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 [Nie lubię was ;-;. Ciebie też Mephi ;-;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 ((Ale ja żartowałem! )) - Bywało lepiej. - odgryzła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 [ ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Ruszajmy bo inni czekają - Rin spojrzał się za siebie i zobaczył gromadkę zazdrosnych chłopaków. Odepchnął się rękami i przytulił do siebie Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - A się gapili zazdrośnie. - uśmiechnęła się. Po chwili podniosła ręce do góry. - Woho! - krzyknęła wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Yeah Rin także krzyknął. Wpadli do wody i Rin złapał Elesis by nie utonęła. - Fajnie było co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - No fakt. - przyznała. - Ja chcę jeszcze raz! - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Dobrze dobrze - Rin pogłaskał Elesis po włosach i złapał ją jak księżniczkę wychodząc z wody jednocześnie. Grupka dziewczyn które były w klasie z Rin'em właśnie przechodziła obok. - hej czy to nie Rin - Jedna cicho zapytała. - No chyba on, ma dziewczynę jaka szkoda - Druga z zawodem popatrzyła na parę. Rin podszedł do schodów i zaczął wchodzić po nich, było do tego przyzwyczajony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Jakieś znajome z twojej szkoły? - zapytała gdy razem z Rinem minęła grupkę dziewczyn. - Chyba nie na rękę im to że jesteś mój. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 Rin popatrzył na Elesis i na oczach dziewczyn pocałował namiętnie swoją dziewczynę. - I tak nie mają nic do mnie, ja będę żył dłużej a one maksymalnie 100 lat. I tak są koleżankami z klasy. Gdy dziewczyny zobaczyły co zrobił Rin poszły dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - No fakt. - przytaknęła. - Chyba będą na mnie wkurzone. - dodała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Wiesz to mój wybór z kim się umawiam i kogo kocham, a jak mają z tym problem to mogą do mnie podejść - Rin uśmiechnął się - I niech tak zostanie. - Rin wniósł Elesis na samą górę i odstawił ją. - Siadaj - Znowu usiadł pierwszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Elesis usiadła. - No to jedziemy bo znowu będą zazdrościć. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Haha i to jest właśnie moja dziewczyna. - Pocałował ją i odepchnął się nadal ją całując gdy oboje zjeżdżali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 ((That's my girl brzmi lepiej.)) Tak bardzo romantycznie. Pomyślała zamykając oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 (( Wiesz co nie pomyślałem o tym xD )) Rin i Elesis znowu zjechali z zjeżdżalni. - Może teraz do jakuzzi? Wydaje się być pusto - Rin zaproponował. <opisz jak idziemy tam D: > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Lorence czuła silne uczucie miłości ze strony Rin'a i Elesis.Jak to fajnie że się dobrze bawią. - pomyślała. - Może to nawet lepiej że z nimi nie poszłam. Zaczęła czytać pierwszą lepszą książkę którą znalazła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Dobry pomysł. - powiedziała, złapała Rina za rękę i rozejrzała się, po chwili dostrzegła jakuzzi. Było puste, pociągnęła chłopaka za sobą. Po chwili weszła do basenu z jakuzzi. Ułożyła się wygodnie. - Ahhh... No Rin, siadaj no mnie tu obok. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 Rin usiadł obok. - I jak ci się podoba w Japoni? - Rin zapytał Elesis trzymał ją delikatnie za rękę. (( Okej lecę spać bo jutro muszę się jeszcze spakować bo jadę za granicę, ale biorę laptop ze sobą więc będę wchodził :3 nie martwcie się branoc i słodkich snów )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 - Całkiem fajnie. - przyznała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 1, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2014 - Cieszę się - Rin podniósł Elesis i położył na sobie - Chyba tak będzie przyjemniej co ? - Pocałował ją w łopatkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 - Może, ale uważaj żeby mi bikini nie rozwiązać przypadkiem. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts