Jump to content

Przewalski's Ponies (oficjalny temat)

Recommended Posts

Ale weź napisz coś więcej, temat tylko z jednym filmikiem? To takie na odwal się. Zarzuć więcej contentu, jakiś opis czy coś. W przeciwnym razie wątek poleci do kosza. Czasu na poprawę dam tyle co Dolar - 2 dni.

Edited by Draques

Wow wow, easy

Myslalem ze wszyscy są už znajomy z nami.

Jestemy rosyjski brony rock zespol, ktery byl w turne w Polsce w kwietniu (Gdańsk i Kraków). 

Nasz YouTube kanal: http://www.youtube.com/user/przewalskisponies

Facebook: https://www.facebook.com/PrzewalskisPonies

Przepraszam za pomyłki, jeszcze nie dobro mówię po polsku. 

• Upvote 4

Cześć Andy! Pozdrowienia z Wrocławia :D

Jak widzę już wcześniej mieliście tematy, ale były za rzadko aktualizowane i są w archiwum. Żeby nie dochodziło do takich sytuacji, ten temat przypnę - chętnie porozmawiamy czy z Tobą czy z całym zespołem (który zapraszamy na forum :D). Tak więc spokojnie sobie tu publikujcie utwory i piszcie - na pewno wielu z naszych bronies będzie zainteresowanych rozmową z Wami.

Raz jeszcze pozdrawiam :D

• Upvote 5

• 1 year later...
23 godziny temu SPIDIvonMARDER napisał:

Hehe, we miss you. Maybe in new year would be occasion to met on a concert.

Przykro mi, ale zęby bolą od tego zdania. powinno być: "Hehe, we miss you. Maybe in the new year there will be an occasion to meet at a concert." Do tego całe zdanie zbyt dosłownie tłumaczone z polskiego.

• Upvote 3

• 9 months later...
23.12.2015 at 21:54 Poulsen napisał:

Przykro mi, ale zęby bolą od tego zdania. powinno być: "Hehe, we miss you. Maybe in the new year there will be an occasion to meet at a concert." Do tego całe zdanie zbyt dosłownie tłumaczone z polskiego.

Nie wiedziałem že jeste wy polacy takie grammarnazi :aj:

Dla mnie i was angielski nie jest językiem ojczystym, i dla tego przywykłem do pomyłek.

A my wydalismy nowę pioseńkę i zegralismy koncert na RuBronyConie w Moskwie!

• Upvote 4

Hej, właściwie to wasze utwory są całkiem niezłe!

Jakość dobra, wykonanie i oprawa wizualna jest przyjemna~ (patrząc na wideo powyżej - swoją drogą to bardzo polubiłem ten utwór :P)

Tak trzymać i życzę wam powodzenia! ^^

I'm not sure in which language you're feeling more comfortable, so I was thinking if I should just use both?  :celgiggle: I see you're singing in English language ~ so that's where that idea came from, duh! :3 (But still, keep in mind, that English isn't my native language, so grammar mistakes and/or typos may happen.)

Anyway~ Hey! Actually your songs are pretty decent!

Quality is good~ generally performance and visuals are really nice~ (judging by the video posted above - by the way I really liked that song :P)

Keep it up and good luck! ^^

Edited by Rikifive

• 5 months later...

Niestety wydanie nowej pioseńki Przewalskich się opoźnia. W to miejsce wypuszczam pioseńkę po rosijsku o innej stronie Rarity... Muzykę i słowa napisał moj przyjaciel. Jeśli potrzebne tłumaczienie, mogę poszukać, myślę że mam gdzieś... Obrazek jest od Hardbrony

Spoiler

Edited by Niklas
  • Upvote 3

10.10.2016 at 12:02 Rikifive napisał:

I'm not sure in which language you're feeling more comfortable, so I was thinking if I should just use both?  :celgiggle: I see you're singing in English language ~ so that's where that idea came from, duh!

I do speak English but I also want to practice my Polish so I don't mind you writing in Polish.

20.03.2017 at 08:40 Andy Feelin napisał:

I do speak English but I also want to practice my Polish so I don't mind you writing in Polish.

Okie dokie! There's not much difference for me, so it's a matter of what you prefer. Though I believe we should be talking in Polish considering, that it's a Polish community, even though rules seem to not have anything against writing in different languages.

Co oni zrobili z Rarity! :rarity4:

Nieźle! :pinkie4:

Edited by Rikifive

• 6 months later...

Dla mnie ten ostatni utwór najbardziej wyróżnia się spośród tych trzech, podoba mi się takie mocniejsze granie. Nie do końca wiem o czym jest ta piosenka, ale jak sobie przysiądę i odświeżę moją znajomość rosyjskiego to myślę, że się uda. Poza tym wszystkie trzy utwory są przyjemne do słuchania, To duo w My Teenage Life nadaje bardziej dynamiczną atmosferę utworowi, taki dialog pomiędzy postaciami. Poza tym to nie wiem co miałbym jeszcze napisać, fajne utwory i tylko tak dalej!

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

No ładnie, widzę, że nie próżnujecie... tu koncert, tam teledysk no i nowe kawałki! :D

Najbardziej do gustu przypadł mi ten o Rarity, Ljubow' Naprokat czy jak mu tam, ale ten o Snowdrop też jest niezły.

Teledysk na naprawdę wysokim poziomie, muszę przyznać, dobra robota, jest atmosfera x]

No i szkoda, że Elbląg trochę daleko... dajcie znać, jak będzie się coś organizować w okolicach Krakowa ^^

A z językowych kwiatków... verzja? :D  To to nie wiesz, że język polski ma awersję do wszelakich v? :D 

Pozdrawiam~!! :pinkie:  ♫♪♫

• 1 month later...

Nierzadko zapominam że trzeba pisać w zamiast v! 

Inaczej, mamy kilka nowosci!

Pierwsze, nasza nowa pioseńka "Ja budu veriť v ťebia" ("Będę wierzył w ciebie") jest wydana na zbiorowym albume Ponies @ Dawn: Rebirth: , teledysk będzie wkrótce na naszym kanale

Drugie, występujeme na koncercie EVERFREE ENCORE w Niemcech 14-16 września w grodzie Uslar

Trzecie, przedstawiamy collab z Czeskym muzykom Adamem Sporką - nasz pogląd na jego melodję 2015 roku dla Hearths Warming Con w Holandie i maskotu pony Ember

Spoiler

Edited by Niklas

• 5 weeks later...

Panie Moderatorze, niestety nie wiem jak ukrywać treść naprzyklad YouTube video :squee:

Dzisiaj publikujemy pioseńkę wykonowanę przez Velvet R. Wings i aranżowanę mną. Piosenka opowiada historię pony krótkofalowkie.

Spoiler

Edited by Niklas
  • Upvote 2

• 3 months later...