Gość kasia Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 wybacz mogę być kasia ale moja siostra napisała kasia a nie patrzałam jastem patrycja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 21, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2014 Czyli że niby naprawdę jestem "Arceus"? tu możesz się nazywać jak chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 -Cześć Fluffle-powiedział po czym pomachał do niej kopytkiem (Witamy nową... Graczkę? Na forum możesz się nazwać jak chcesz, najlepiej nie swoim imieniem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 21, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2014 Fluffle wyszła, a Pad znowu został sam (na ok 3 min). Wolna chata i nie wiadomo kiedy wrócą gospodarze tak więc pełen luz. Biblioteka Twi oferowała wiele książek, miejsce do poczytania, kuchnię z pełną lodówką, parę nieodkrytych pokoi na piętrze, piwnicę i tamte drzwi, które w porównaniu do reszty niewiadomych mogły okazać się nie aż tak straszne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 Pad poszedł do kuchni, otworzył lodówkę, wyjął z niej sałatę, pomidora, i kukurydzę i zrobił sobie sałatkę(a trwało to około 2 minuty) i zjadł ją(a czemu nie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 21, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2014 Kiedy Pad skończył do domu wrócił Arceus z changelingiem, ten poszedł za nieprzekraczalne drzwi, do swoich, a człowiek za nim. Nie zwrócił uwagi na jednorożca, a nawet nie wiedział o jego obecności tak więc drzwi zostawił lekko uchylone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 Pad usłyszał że ktoś wrócił do biblioteki, więc poszedł po salonu. Zauważył, że "drzwi których nie wolno przekraczać"są lekko uchylone więc zajżał do środka...(opisz co tam jest Arceusie) (PS:zajżał tzn. Tylko zobaczył co tam jest, czyli mógł uciec, a jak nie to znajdę wymówkę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4NL3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 (Co się dzieje, byłem w szpitalu bez dostępu do kompa) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 (Ojojoj, Arceusie, ja tej sesji powoli nie ogarniam, wytłumacz) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 (no dobra bo tak trochę chaos się tu zakradł więc tłumaczę: Atunad przeżyła to, teraz jest na dworze z prawdziwą Fluffle która zadała stertę (tym razem przetłumaczonych) pytań. Pad zagląda przez drzwi i tyle masz do ogarnięcia bo idziesz na bieżąco.) Pad zajrzał zobaczył ciemne pomieszczenie, parę zielonych oczu i sylwetkę człowieka. Dalej zobaczył szafkę z jakimiś narzędziami, rozglądając się dalej ujrzał dość jasne światło, gdy jego oczy się przyzwyczaiły zobaczył tam stół operacyjny. Więcej bez otwierania drzwi nie był w stanie zobaczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kasia Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 niestety rodzice nie pozwolili mi się zarejestrować jeszcze ich poprosze ale chyba nie pozwolą. No to będę czytać . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Wiesz może lepiej zamiast czytać te bzdury po prostu cieszyć się wakacjami. a jeśli naprawdę lubisz przygody Fluffle Puff wejdź TU. Na razie, miłych wakacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kasia Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 dziękuję to jest fajne i również miłych wakacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Padowi to jak na razie wystarczyło, więc odszedł od drzwi najszybciej jak potrafił. Nie przeszedł nawet metra i się wywalił robiąc taki chałas, że Arceus musiał coś usłyszeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Człowiek wyszedł a raczej wybiegł i zobaczył leżącego jednorożca. -Co Ty tu robisz?-zapytał z zakłopotaniem.-Ech ile widziałeś?-klasyczny blef, no co najwyżej się pomyli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 -O co ci chodzi?-powiedział tak pewnie, jakby naprawdę nie wiedział o co człowiekowi chodzi-Szedłem do kuchni na górę i się potknąłem. Widziałem tylko podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Człowiek zbliżał się powoli do leżącego jednorożca, ten mógł dostrzec jakąś strzykawkę w ręce człowieka. Człowiek już miał coś mu wstrzyknąć gdy w bibliotece rozległ się dźwięk pukania do drzwi. Człowiek otworzył drzwi o zobaczył Chrysalis. -Witaj. Gdzie Fluffle?-zapytała królowa changelingów -Tam bawi się z nowa koleżanką, Atunad -CO?! powiedz mi jeszcze jak ci idzie? -Jutro kończę i składam raporty, jeśli się pośpieszę mogę zrobić to dziś -Zrób to! -Jednak jest pewne ryzyko, mam trochę planów na wieczór i mogę po prostu nie zdążyć. Pośpiech zły doradca i mogę się w raportach pomylić nawet pani nie wie ile z tym roboty. A i księżniczka Celestia jest poinformowana że szczyt będzie pojutrze, więc na jutro mogą w Canterlocie nie zdążyć z przygotowaniami. -Mówisz że to jest za duże ryzyko? a Ja myślałam że ryzyko to mi się sprzeciwiać. -... A Fluffle nadal bawi się z Atunad.-Chrysalis odwróciła się i zobaczyła że to prawda poszła do niej i spiorunowała wzrokiem na powitanie. Fluffle stanęła między nimi i powiedziała-Pftbrrbl-wskazując na Atunad, a później-Pftblbllbft-wskazując na Chrysalis. Pad tym czasem znów został sam z człowiekiem który zamknął drzwi i odwrócił się w jego stronę wyjął jeszcze raz strzykawkę i wyrzucił ją po czym niemal od niechcenia zapytał-Jeszcze jakieś pytania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 -Jedno, czy ona zawsze jest dla ciebie taka miła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 -Nie chce aby jej poddanym zdarzył się wypadek, ja też wolę tego uniknąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 -Czyli zwykle tak-mruknął pod nosem Pad (Która godzina w sesji?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 -Do jutra... później będzie jeszcze lepiej... oby. (ok 16.30 a co? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 (Imreza u Pinkie. Myślałem że później.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 (tak wiem, ale spoko kiedy Chrysalis przejmie Fluffle czas popłynie szybciej bo bez niej nie ma co opisywać) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 (No, prawda) -Nie jesteś głodny?-zapytał Arceusa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 -Co? a nie? A co?-zapytał zmieszany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts