Arceus Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 -Bo pożyczył go Twi? co to?-powiedziała changeling widząc poduszkę na stole. -Pfbrrt!-zawołała Fluffle i zdzieliła changelinga poduszką, podeszła do tego naprzeciw Atunad i również go uderzyła. Trzeci miał miecz, mimo to Fluffle zaatakowała i go, changeling starał się zasłonić mieczem jednak ten zgiął się gdy Fluffle uderzyła. -Equestriański badziew.-powiedział changeling rzucając zgiętym mieczem we Fluffle i rzucając się do ucieczki, Fluffle zasłoniła się poduszką i rzuciła nią w niego. Changeling padł 5 cm przed oknem. Changelingi przyczołgały się do siebie i ze skruszoną miną spojrzały na Fluffle, ta rzekła do nich-hissst-na to changelingi zasalutowały, uwolniły Pada Atunad i strażnika, ustawiły się przed nimi w szeregu i jednym głosem powiedziały-przepraszamy. -Hii!-zawołała Fluffle i Changelingi usiadły na miejscem jak gdyby nigdy nic. Z cienia wyszedł człowiek i poklaskał z uśmiechem-A więc metodę spacyfikowania ich już znamy. Nie mniej za narażenie innych i co gorsza zignorowanie moich poleceń kara Cię nie minie.-powiedział do Pada-Jako że jesteśmy w Equestrji i jesteś jej obywatelem wachlarz kar jest dość mały, nie mniej coś się wymyśli o to bądź pewny. Masz mi coś do powiedzenia?-zapytał surowym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 -M-m-m-masz może telefon?-zapytał Pad lekko wystraszony, ale chciał jakoś człiwieka[albo raczej siebie] rozśmieszyć (W nawiasach kwadratowych dodaję coś co dotyczy troszkę fabuły w sesji) Wysłane z mojego polskiego smartfona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 -Nie zmieniaj tematu. A telefon mam ale nikt nie ma do mnie numeru. Fluffle! raport proszę.-powiedział do włochacza, futro Fluffle zabzyczało a po chwili wysunął się z niej kawałek papieru-Raport sytuacyjny nr 365... dnia... 15.07. chwila podaj mi kalendarz, z tamtego roku.-Fluffle podała mu kalendarz.-A więc tu już rok minął haha trzeba to uczcić! Wracamy do Ponyvill czy ściągamy Pinkie tu?-zapytał wesoło, jednak po chwili z drobnym [dość sporym] złem w spojrzeniu powiedział do Pada-Ale kara i tak Cie nie minie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 -Dobra, dobra, przyjąłem do wiadomości-powiedział Pad lekko zirytowany Wysłane z mojego polskiego smartfona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 -Impreza tu czy w Ponyvill?!-zapytał krzykiem zirytowany człowiek. -Rozruszajmy trochę to miasto.-powiedział strażnik i wskazał na siedząca przy stołach "szlachtę". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 -Ja tam wolę tutaj, chciał bym jeszcze troszkę pozwiedzać Canterlot, a ty Atunad? -Canterlot jest cudowny, zostańmy jeszcze trochę!(chyba muszę poczytac poprzednie posty M4NL3) (Dołączac można puki Arceus powie, że nie można, prawda Arceusie?) Wysłane z mojego polskiego smartfona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 18, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2014 Można się jeszcze zapisać, czy już nie? Można można, oczywiście. Tylko mała prośba żebyś umieściła informacje o postaci w spoilerze. gdy to zrobisz a ja się z tym zapoznam chętnie dołączę Cię do sesji. (Dołączac można puki Arceus powie, że nie można, prawda Arceusie?) Co Ty mój adwokat? wazeliną nic nie wywalczysz Do sesji: -Fluffle podaj mi telefon -prrfrt-i podała mu telefon -Pinki! Canterlot! Impreza! organizacja! Ty! Już! -Będę za 5 minut.-odpowiedział głosik w telefonie. Człowiek się rozłączył i przemówił do reszty -No to chwilę musimy poczekać.-oznajmił po czym usiadł przy stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 -Czym ona tu przyjedzie, przyleci... Cokolwiek! Że będzie tu tak szybko? Wysłane z mojego polskiego smartfona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 18, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2014 -To Pinkie.-odpowiedział człowiek. Fluffle także usiadła przy stole i uderzając nożem i widelcem domagała się taco. Po niespełna minucie zamówienia zostały zrealizowane i podane. -Smacznego.-powiedział kelner i odszedł Fluffle jadła Taco, a miała ich dużą ilość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Naleśliki, które dostał Pad wyglądały na takie smaczne, że zniknęły po upływie 30 sekund -Ale tho byuo dowre-powiedział Pad z pełnymi ustami Wysłane z mojego polskiego smartfona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 18, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2014 (edytowany) -Za dobre rzeczy trzeba płacić.-powiedział oschle człowiek patrząc na rachunek i wyciągając pieniądze z futerka Fluffle.-prosz.-szepnął do kelnera płacąc mu, tamten odszedł pośpiesznie, a człowiek spojrzał na zegarek.-Pinkie zaraz będzie do tego czasu może trochę powspominamy? co wam się podobało na jej imprezie w Ponyvill? Fluffle pochłaniała kolejne tacosy. Edytowano Sierpień 18, 2014 przez Arceus 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 -Muzyka-powiedział krótko Pad Wysłane z mojego polskiego smartfona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 18, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2014 -Mówisz?-zapytał-dobrze się do niej tańczyło?-Zapytał niecnie. Fluffle przybliżyła się i też w podłym uśmiechu wytknęła język. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 -No... tak-powiedział lekko zarumieniony Pad Wysłane z mojego polskiego smartfona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 18, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2014 -AAhaha.-uśmiechnął się człowiek i przybił piątkę z Fluffle. -Pblbllbst? -Nie sądzisz że to ciut za szybko? -kikikiki.-odpowiedziała Fluffle przybliżając się do Pada z wyczekującą (normalną, ta z wytkniętym językiem) miną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 -Fluffle!-Pad stał się jeszcze bardziej czerwony po wypowiedzi Fluffle Wysłane z mojego polskiego smartfona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 19, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2014 -Czyżby jednak miała rację?-zapytał hamując śmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 -Czemu wszyscy są przeciwko mnie?-Pad osiągnął już maksimum czerwoności Wysłane z mojego polskiego smartfona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 19, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2014 -Chrysalis nie.-odpowiedział człowiek I ponownie przybił piątkę z Fluffle. Changelingi początkowo się uśmiechnęły, jedna przewidywana pozycja ich królowej to zmieniła. -Hej! przestańcie!-krzyknął jeden. -Spokojnie, przestaniemy w swoim czasie. Do tego czasu weselcie się razem z nami i ze szczęścia waszej królowej.-zaproponował człowiek. -Emmm?-changelingi z zakłopotaniem opuściły dyskusję i zajęły się swoimi sprawami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 (edytowany) -Oh, come on!-powiedział czerwony Pad, ale nie z zakłopotania, tylko ze złości-Idę zwiedzać Canterlot. Atunad, idziesz? -Jeśli pójdzie z nami strażnik to tak-odpowiedziała Atunad, która nie chciała iść sama z wkurzonym Padem zwiedzać Canterlotu -Panie strażniku, jak pan ma na imię bo mówienie "strażniku" jest troszkę dziwne Wysłane z mojego polskiego smartfona Edytowano Sierpień 19, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 19, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2014 -Nazywam się WitheWing.-odpowiedział strażnik po czym dodał-i chętnie pójdę z wami. Człowiek tym czasem zerknął na zegarek-3... Strażnik i reszta podchodziła do drzwi -2...-byli naprawdę blisko. -1...-już mieli wychodzić gdy wpadła na nich rozpędzona Pinkie, cała trójka wleciała z powrotem do restauracji i miękko zatrzymali się na Fluffle.-He jak zwykle punktualnie. No dobra idziemy z tobą Pinkie odprowadzimy cie, pozwiedzamy trochę i przyjdziemy na imprezę ok? -Świetnie miło mi będzie was zobaczyć ponownie, a i muszę przyznać Arcek ładnie z Fluffle tańczyłeś. -Żeby było ciekawiej Fluffle prowadziła.-odpowiedział, lekko zarumieniony i całą ekipą poszli w drogę powrotną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 "No naprawdę!" pomyślał lekko wkurzony Pad i zapytał się do Arceusa-To ty tańczyłeś z Fluffle? A ona przypadkiem nie była w klatce? Wysłane z mojego polskiego smartfona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 20, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2014 -Nie była w klatce tylko była doklejona do sufitu, nikt nie wie w jaki sposób zeszła tak samo jak nikt nie wie jakim sposobem jej futro odrasta tak szybko. I tak to ja tańczyłem z Fluffle.-odpowiedział obojętnie choć w jego słowach dało się wyczuć lekki pośpiech. tak w ramach przypomnienia -To co idziemy na parkiet?-zapytała Chrysalis, po tym pytaniu jakby z pod ziemi przy stole wyrośli Arceus i Fluffle puff (?) i wyczekiwali odpowiedzi. Chrysalis zarumieniła się i powiedziała do Fluffle-A może ty zaprosisz do tańca Arceusa? -purrrbfrrrtbylp?-zapytała Fluffle, Chrysalis się uśmiechnęła a człowiek podał rękę Fluffle i razem zniknęli wśród tańczących. -No i?-zapytała jeszcze raz królowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 (edytowany) (Powiedzmy, że Padowi się zapimniało) -ja tam klatkę pamiętam-powiedział Pad wzruszając ramionami Wysłane z mojego polskiego smartfona Edytowano Sierpień 20, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 20, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2014 -Hmmm ciekawe.-powiedział człowiek i szedł dalej do pałacu.-panie WitheWing pora wracać dalej pójdziemy sami. -Dobrze.-powiedział i ustawił się przy drzwiach, reszta weszła do środka. -Hihi już nie mogę się doczekać.-powiedziała radośnie podskakując Pinkie. -Odprowadzimy cię do sali i pójdziemy trochę pozwiedzać ty soobie poradzisz w razie czego masz 3 podmieńców do pomocy. -Łiiii dzięki-odpowiedziała i chciała im podać kopytko jednak fluffle na nich wpadła i wszystkich obdarzyła hugiem. -Cała Fluffle-powiedział Arceus nie zwalniając kroku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts