Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Może jesteśmy na tyle zdolni. - powiedziała. - Ale jak się chce to nigdy się nie udaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Moi narzekają jak coś trzeba robić, ale tak to jakoś specjalnie schorowani nie są. Balują sobie w najlepsze jak mają okazję - stwierdził w odniesieniu do dziadków. - Ano, narzekanie nie jest złe. Czasem można pomarudzić. A swoją drogą, która godzina? Dziś mamy to zebranie po kolacji - przypomniał sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - To może mi się uda. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Z moich obliczeń wynika... - Spojrzała na zegarek - ... Że za pół godziny jest zebranie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Jak tobie się uda to ja też chcę. - powiedziała i sama z siebie zaczęła podskakiwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Chyba raczej się nie pogubimy, zaraz trzeba wracać. - powiedział. - Zebranie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Ciekawe co nam na nim powiedzą. Znając życie dowiemy się, że wszystko co jest fajne jest niedozwolone. - Podniósł się do siadu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Ale mi się nie chce... - jęknęła. - Pewnie nam powiedzą że żadnych imprez i ustalą ciszę nocną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Coś jeszcze tam ma być. W każdym razie być trzeba. - westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Nawet się nie zdążyłam rozpakować i już nowe zasady. Cudnie wręcz... - powiedziała z wesołą ironią w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Pomóc ci? W sensie z rozpakowaniem. - zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - To może lepiej chodźmy - powiedziała Tori. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Dobry pomysł. Zahaczamy o kolację, czy sobie darujemy i idziemy tylko na zebranie? - Wstał i wyciągnął do niej rękę, by pomóc wstać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Ta i jeszcze pooglądaj sobie moją bieliznę co? - powiedziała tym razem już poważnie. - Nie dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Nie jestem takim typem człowieka. - Powiedział z pretensją. - Chciałem zwyczajnie pomóc. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Ech... No dobra przepraszam. Ja i moje durne reakcje. - westchnęła. - To chcesz już wracać? Może jakaś kolacja jest czy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Chyba jest. Ale nie mam pewności. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - To wracamy? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Dzięki. Możemy zahaczyć o kolację, a jakże - odparła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Ta. - powiedział i ruszył w kierunku internatu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - W takim razie kierunek: stołówka - oznajmił i zasalutował. Pociągnął ją w stronę internatu, ale zaraz puścił jej rękę. - Ciekawe co dzisiaj do jedzenia - zaczął się zastanawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 -Jessy czekaj.- Powiedział do odchodzącej dziewczyny. Mimo łez i smutku podniósł się i podszedł do dziewczyny. Nie wiedział co ma powiedzieć, nie wiedział co ma robić ale wiedział jedno. Że nie chce teraz stracić Jessy. -Ja... ja cię...-zniżył głos do szepty.-Ja cię kocham. Mimo że oboje znamy moją historię musisz mi uwierzyć. Kiedy cię zobaczyłem poczułem coś. Nie wiem jak to nazwać.-Dalej mówił szeptem. Nie umiał zebrać się na nic więcej. -Proszę uwierz mi.- kilka łez poleciał mu po policzku i spadło na jej ramię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - No dobra. - mruknęła gdy.doszli miejsce. - Ja idę do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Dobra, to do zobaczenia. - powiedział i zaczął szukać stołówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Też jestem ciekawa... Ty, ani razu dzisiaj się nie wywróciłam, co oznacza... - Zesztywniała nagle. - Dzisiaj przewiduję koniec świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts