Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Jessy stala w bezruchu. Postanowila dogonic Nicka, wiec tak zrobila. -Nick, czekaj!-krzyknela za nim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick usłyszał jakiś krzyk za nim i odwrócił się. Z internatu wybiegła Jessy i biegła w jego stronę. -Co się stało?-zapytał lekko zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Jessy go dogoniła. -Chcialam spędzić z tobą troche czasu. No chyba... chyba ze chcesz byc sam...-powiedziala patrzac na chlopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick był lekko zbity z tropu. Jednak szybko się ogarnął. - Nie, Bardzo chętnie się z tobą przejdę.- Powiedział Nick o podał dziewczynie rękę. - Kierowałem się w stronę parku. Chyba, że masz jakiś inny pomysł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Jessy chwile sie zawahała zanim podala reke Nickowi. -Nie, chodzmy do parku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick spokojnym krokiem poprowadził dziewczynę do parku. W czasie drogi nic nie mówił. Rozglądał się natomiast po okolicy. Kiedy dotarli już do parku Nick odważył się zapytać Jessy. -Był jeszcze jakiś inny powód dla którego przyszłaś tutaj ze mną?- Zapytał cicho mimo iż uważał, że nikogo nie ma w pobliżu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -Chciałam z tobą porozmawiać, ale widzę że rozmowa jakoś się nie kręci-powiedziała patrząc na chłopaka. Nagle coś zauważyła. -Gdzie twoja bransoletka i naszyjnik? Zgubiłeś?-zapytała zmartwiona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Żadnych imprez... - mruknęła do siebie lekko zmartwiona, ale wciąż uśmiechnięta. - Ale... Przyjaciele... - mruknęła i postanowiła zapytać jeszcze o jedną rzecz więc poszła do dyżurki. Gdy znalazła się na miejscu zapukała do drzwi i weszła do środka. - Chciałam się jeszcze zapytać czy przyjaciele mogliby mnie czasem odwiedzić? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Gdy Andrew wiedział mniej więcej gdzie wszystko jest, wrócił do pokoju. W środku zobaczył chłopaka za którym szedł na świetlicę. -Cześć, więc ty jesteś ze mnąw poioju? Wiesz może kto jeszcze tu mieszka? Tak w ogóle jestem Andrew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 No słabo z rozmową... Pomyślał Nick. Zainteresowało go jednak spostrzeżenie Jessy. -Nie.Zostawiłem w pokoju. Klepsydra też tam została.- Odpowiedział. Nie chciał tłumaczyć się jej, że musiał odpocząć od przeszłości ale przeczuwał, że dziewczyna będzie chciała wiedzieć. Postanowił, że powie jej jeśli zapyta. W między czasie przeszli już kawałek parku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -Dlaczego? Dlaczego je tam zostawiłeś?-zapytała nic nie rozumiejąc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 A jednak pomyślał Nick, jednak wziął głębszy wdech. -Chciałem trochę odpocząć od mojej przeszłości. Te przedmioty co chwilę mi przypominały o tym co się stało. A ja ciągle myślałem o przeszłości. Chciałem z tym skończyć.- Powiedział. wszystko na jednym wydechu. -Rozmawiałem z tym blondynem z pokoju.- Powiedział po chwili namysłu.- Powiedział, że nie powinienem podejmować pochopnych wniosków. Że powinienem się zastanowić nad wszystkim. Bo ja... teraz...- Zawahał się Nick- Sam nie wiem co czuję.- Po tych słowach usiadł na trawie i spuścił głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (Czy Andrew zwraca się teraz do mnie? XD Bo nie ogarniam ^^") Kobieta na dyżurce spojrzała na dziewczynę. - Chodzi ci o przyjaciół spoza internatu? Mogą przychodzić w czasie wolnym, ale nie mogą nocować na terenie internatu - odpowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Tori wróciła do pokoju i zaczęła się nudzić. zdjęła buty, położyła się na łóżku, wyjęła książkę i zaczęła czytać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Jessy westchnęła ciężko. Nie wiedziała, co powiedzieć. -Ja chyba będę wracać już do internatu. Jak chcesz, to możesz tu sobie posiedzieć, nie każę ci wracać ze mną-powiedziała po czym zawróciła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) - To świetnie się składa. Dziękuję. - powiedziała rozpromieniona i klasnęła w dłonie. Wyszła z dyżurki i podskakując ze szczęścia wróciła do pokoju. Zobaczyła Tori. Usiadła na swoim łóżku i uśmiechnęła się. - Co tam? - zapytała. Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick usłyszał wypowiedź dziewczyny. Jednak nie ruszył się z miejsca. Chciał jeszcze posiedzieć i pomyśleć nad tym co się dzisiaj wydarzyło. A miał nad czym rozmyślać. Po pierwsze wydarzenia z Jessy. A po drugie Danate. Tan chłopak zaciekawił go. Od bardzo dawna nie miał kontaktu z osobą, która znała łacinę. Myślał, że był to martwy język używany przez nekromantów i czarnoksiężników. Musiał to wszystko przemyśleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - To samo co przed chwilą - odpowiedziała Tori. Nogi miała oparte o ścianę, a głowa wisiała na krawędzi łóżka. - A tam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Jessy po chwili była już w internacie. Weszła do swojego pokoju i usiadła na łóżku. -Hejka-powiedziała do dziewczyn w pokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) - A luz. Przyjaciół tu zaproszę niebawem zaproszę to będzie impreza. - powiedziała i uśmiechnęła się szerzej. - Cześć Jessy. Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Impreza? - Tori skrzywiła się. - Nie możecie iść na imprezę gdzie indziej? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Nie no możemy. I tak by mi nie pozwolili zrobić jej tutaj więc... - powiedziała i wzruszyła ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Nie obraź się. - Tori wróciła do normalnej pozycji. - Po prostu nie najlepiej się czuję na imprezach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) - Ja się na ogół nie obrażam. Tak już mam. - powiedziała z uśmiechem. - Ale rozumiem. To normalne, sama kiedyś tak miałam. Nie lubiłam imprez za bardzo... Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Danate szwendał się nieco po internacie, po pewnym czasie postanowił jednak wrócić do pokoju. Wszedł. - Siemka. - rzucił tylko nie patrząc kto jest w środku i położył się na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts