Ukeź Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Jeju, to ja w ogóle z wami mieszkam? - Kent spojrzał na obu chłopaków, nieco zaskoczony. - Cześć, Kent jestem - powiedział po chwili, uznając, że wypadałoby poznać współlokatorów jednak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Oj wybacz. Trochę zmęczony jestem. Danate Cryses się zwę. Miło mi. - powiedział odwracając głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Spoko, nie ma sprawy. Jak coś to postaram się nie narzucać i nie zagadywać, jeśli nie chcesz. - Białowłosy odgarnął grzywkę za ucho. - Ale jeszcze zapytam, jaka specjalizacja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Magia praktyczna. - odpowiedział. - A twoja? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Nekromancja - odpowiedział z uśmiechem. - Może to nieco postrzelone, ale całkiem podoba mi się opcja tworzenia zombie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Z tego co wiem jest jeszcze trochę do zamknięcia budynku na noc więc ja się przejdę. - powiedziała i wyszła z pokoju. Zaczęła się włóczyć po korytarzach. [ile jeszcze zostało do tego? ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Dopóki takie zombie nie wyrwą się spod kontroli to nie jest to nic dziwnego. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Jessy wyciągnęła notes i zaczęła coś pisać nie zwracając uwagi na Tori. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (Ile konkretnie nie wiem, ale jakoś późno już raczej jest, bo i zebranie trochę trwało... Więc załóżmy że dla nich jakieś pół godziny ) - No niby tak. Ale dużo osób uważa, że zabawy z ożywianiem trupów i tak dalej i tak dalej są no, nieco odrażające i tylko dla psychopatów. - Zmarszczył brwi. - Chyba, że jestem psychopatą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Hej, Jess - zaczęła Tori - na jakiej jesteś specjalizacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Cóż, co kto lubi. Ale mimo wszystko wolę aby moje zwłoki po śmierci spalili. - stwierdził wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Cat wyszła na zewnątrz. Poszła tam gdzie było najwięcej zieleni. Gdy doszła do parku zaczęła wykonywać różne akrobacje na trawie np. stawała na rękach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Nie dziwię się. Chociaż z drugiej strony zombie podobno nie myślą, tylko słuchają swego pana. - Wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Ale i tak nie chcę aby ktoś się bawił moim ciałem. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Jess zerknęła na Tori. -Uzdrowicielstwo.-powiedziała -A ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Przekształcanie energii magicznej - odparła. - To... Jak ci się podoba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -Całkiem, całkiem-odparła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Cat zaczęło się nudzić. Położyła się na trawie i wgapiła się w niebo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - W sumie, idę się jeszcze przejść. Do zobaczenia później. - powiedział i wyszedł z pokoju. Skierował się na zewnątrz. Gdy już był poza budynkiem westchnął. Spacerował spokojnie jednak po pewnym czasie zobaczył leżącą Cat. Podszedł bliżej. - Siemka. - przywitał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Hej. Co u ciebie? - powiedziała z uśmiechem nie podnosząc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Zbyt rozmowna to ty nie jesteś - odrzekła Tori. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Jessy westchnela. -Poprostu z takimi jak ty sie poprostu nie chce rozmawiać-powiedziala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - A wiele się nie zmieniło. - stwierdził. - Nie przeszkadzam? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Nie. - powiedziała. - Mnie ludzie na ogół nie przeszkadzają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Każdy czasami woli pobyć samemu. - powiedział i usiadł obok. - Wolałem się upewnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts