Foxjacz Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 (edytowany) (Ojoj, przepraszam, nie widziedziałem, że ktoś napisał) -Zadanie (wybierajcie osoby, które są na forum) Edytowano Lipiec 20, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 (Nie żeby coś, ale tak przypominam, że ta sesja jednak istnieje. No chyba, że nagle wszyscy nie mają ochoty jej kontynuować, czy coś, ale to też fajnie by było jakbyście o tym dali znać XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 (Ja jestem całyyyy czas) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Wypisuję się z sesji bo i tak raczej ta sesja się nie ożywi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 [Ja jeszcze poczekam, ale jeśli się to nie rozkręci to pewnie też się wypiszę.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 (Ja teraz słabo bo mam trochę wyjazdów w wakacje. Postaram się odpisywać ale teraz słabo) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 (Dobra, widzę, że nic z tego nie będzie, bo i tak nikt nic nie pisze, więc cóż, chyba sesja do zamknięcia. Jeśli ktoś ewentualnie chciałby to wszystko zacząć od nowa itd, to może coś nowego się zrobi, ale tak na dobrą sprawę ciągnięcie tego chyba nie ma sensu...) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts