DeDanielosek Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Właśnie sobie przypomniałem że wczoraj miałem sen nie o kucach jako same kuce tylko bardziej o Discordzie, tylko nie wiele z niego pamiętam. Wiem że to była prezentacja jakiegoś czaru, opisywanego przez osobę podkładającą głos Discordowi, z resztą sam czar w nazwie miał coś z Discorda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Dzisiaj to miałem koszmarny sen w którym była Derpy... To przez fica o kucykach w Auschwitz, w którym jako więzień jest również Derpy :( A dokładniej to mi się śniło jak... Najpierw naziści bili ją i katowali... Potem... Potem wrzucili ją do komory gazowej... To wszystko przez wcześniej wspomniany fic, który NIGDY nie powinien zostać napisany ani TYM BARDZIEJ opublikowany! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolritto Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Opanuję świadomy sen i zaraz wam wszystko wyśpiewam. A jak na razie musi mi wystarczyć czytanie waszych. :qKFPC: A może... jeśli bym grzecznie poprosił Lunę... to by mi przysłała coś ciekawego prosto ze swej fabryki snów? W sumie zajmuje się nocą, więc powinna mieć taką właśnie manufakturę pod swoim zarządem. Tylko jakiś przyjemny sen, nie koszmar! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Za dużo się Fluffa naoglądałem Oto efekt: Szedłem sobie ulicą Ponyville, a tu nagle przetacza się po mnie Fluffe. Jakimś cudem wniknąłem w jego futro. Okazało się że w środku siedziała też Twilight, i nie mogła się wydostać. Z godzinę próbowaliśmy się wydostać, a potem zaczęliśmy gadać o pierdołach. W którymś momencie Twi wylatuje z tekstem: "Mogę cię przytulić?". Oczywiście zarumieniony odpowiadam że tak. To było słodziutkie :3 Po jakiejś chwili (ta... pół godziny przytulania) Przemawia do nas Trollestia. Mówi że to kolejny test siły Twi. Luna zaczęła się z niej śmiać, więc Tia wepchnęła ją też do Fluffa. Lecz Luna powiedziała że wydostanie nas zaklęciem. Teleportowała nas do swojego prywatnego zamku, i obdarzyła group hugem :3 A Twi zaprosiła mnie na kawę... I sen się skończył ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Dzisiaj był dość ciekawy sen, śniło mi się żę mam 6 komputerów na każdym z nich jest zaprogramowany kucyk z M6, oczywiście musiała się zmienić sceneria(skąd ja to znam) i pojawiłem się w Pokemarkecie(czy jak to się nazywało), w którym szukałem jakiejś gumy, która blokuje dostęp do przemieszczania się między komputerami(przy okazji znalazłem się na 5 sekund na jakimś rynku) po jej kupieniu zamontowałem(czyt porzułem ją chwilę i przylepiłem do napędu na płyty) na komputerze z Pinkie Pie bo odkryła sposób na przemieszczanie się między innymi komputerami. Efekt był taki że zamiast ją zablokować to ją całkowicie usunęło z komputera, a później się obudziłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Jakieś dwa dni temu śnił mi się mój pierwszy sen z kucykami, właściwie z humanizacją Rarity. Był dziwny... bardzo dziwny... Czemu mój pierwszy sen był taki powalony? Ja + bycie chłopakiem + shipping + Rarity + kol. z reala + w szafie dom zmarłego brata mojego taty = WTF?! Nie wiem czemu byłam chłopakiem... Chociaż często śnią mi się głupie sny...Nie podam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 W mordę. Jak czytam jakie niektórzy maja sny to wydaje mi się, że są psychicznie chorzy lub to ze mną jest coś nie tak, ponieważ moje sny mimo różnych pasji i zainteresowań, zawsze mam są z codziennego życia (typu idę do sklepu po coś do żarcia, wracam do domu i okazuje się,że nic nie kupiłem), więc się dziwie jak takie rzeczy mogą się komuś śnić. Jako dziecko miewałem dziwne sny, ale to przez to, że nie znałem wtedy jeszcze życia. Czy ze mną jest coś nie tak ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Wreszcie miałem kucykowy sen ale niezbyt dużo z niego zapamiętałem, w każdym razie to co pamiętam to alicorn Twilight walcząca ze zkucykowaną Syndrą z Legaue of Legends (jej kucykowa wersja była czarną klaczą ziemną z białą grzywą i trzema Dark Spheres w miejscu cutie marka). Walka wyglądała tak że Twi teleportowała się unikając dark spheres i za pomocą pola siłowego odbijała samochody miotane przez Syndrę. Niestety obudziłem się przed końcem snu a początku zwyczajnie nie pamiętam, w głowie została mi tylko ta walka. Ja miałem sen o Lyrze w wersji Vi (nawet był taki art) Albo innym razem 5 kucyków walczyło przeciwko 5 postaciom (Ryze, Garen, reszty nie pamiętam). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Przez pewien mix na yt miałem fajny sen z Derpusią i Flutterką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Śniło mi się że byłem sponyfikowaną Rayne. I wysysałem krew heretykom z FOL'u Detali nie opisuję ale sen dedykuję wszystkim POZ'owcom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Śniło mi się że byłem sponyfikowaną Rayne. I wysysałem krew heretykom z FOL'u Detali nie opisuję ale sen dedykuję wszystkim POZ'owcom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Miałem chyba jakiś sen o kucach, nie pamiętam z niego nic, jeno obudziłem się z przeświadczeniem że one były w moim śnie. Tak czy owak kuce mocno wpływają na sny, odkąd czytam fanfiki prawie codziennie coś mi się śni. Od rana miałem atak kosmitów a demonów w ciągu ostaniach miesięcy widziałem więcej niż na Painkillerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boszka Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Ja miałam sen o tym ,że byłam w kryształowym imperium i poznałam samego Króla Sombrę.Nwm co to może znaczyć ale pewnie chodzi o to żebym się z nim sprzymieżyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Dziś miałem sen, w końcu co się dziwić. Trzy zaległe odcinki po polsku oglądnąłem, potem od razu sen. A więc, pewnego jasnego, ciepłego poranka w Ponyville... Szedłem w paradzie, razem z Pinkie i Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cupcake Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Mi się śniło "Rainbow Factory" po tym jak je wczoraj jeszcze raz przeczytałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Mi się śniło, że siedzę sobie na MLP Polska i nagle z monitora wyłazi Samara Morgan, ale Fluttershy posyła jej spojrzenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghatorr Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Miałem sen, że Luna mi mówi, że Equestria już jest na Ziemi, tylko rządy świata nam o tym nie mówią. A potem dała mi swój autograf. Deal with it. Hm, chyba trzeba przygotować FOL... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 (edytowany) Masakra... Śniło mi się, że oglądałem telewizję. Najpierw była reklama jakiegoś Plusa, Heyah czy czegoś tam. W reklamie oczywiście były kuce, mocno odbiegały wyglądem od tych z MLP FIM, ale tłukły się nawzajem jak w Fighting is Magic. Reklamy zostały nagle przerwane rykiem Godzilli. Pokazała się amerykańska Godzilla, od razu się zniesmaczyłem bo to amerykańska, to ona zaczęła ziać ogniem, pomyślałem sobie OK, trochę lepiej ale nadal jest cienko. Nagle gadzina przybrała kobiecych kształtów, miała cycki i pasek cenzury u dołu, na ekranie pojawił się napis Clopo-Zilla, zamiast ryku rozległo się mechaniczne: Crush, Kill, Destroy, Swag. Teraz już wiem żeby nie igrać z amerykańską Godzillą... Edytowano Maj 29, 2013 przez fallout152 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neon Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Miałem sen, że Luna mi mówi, że Equestria już jest na Ziemi, tylko rządy świata nam o tym nie mówią. A potem dała mi swój autograf. Deal with it. Hm, chyba trzeba przygotować FOL... Bo jest zobacz w googlemaps. Może nie taka, ale jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neon Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Ja miałem epicki sen, że jestem magiem i walcze z TYM ZŁYM, a potem wygrywam i spotykam Lunę, Celestię i jakieś dwa inne kucyki i poszedlem z Luną do kina i się zacząłem budzić. SORY ZA BŁĘDY I MOŻLIWY BRAK LOGIKI ALE PISZĄC TO JESTEM 20% BARDZIEJ ŚPIĄCY NIŻ WY!!!! A teraz wersja ze szczegółami:Stoje w skalnej magicznej,zamglonej,krainie obok staruszka. Pokazuje on na wiszący most i mówi coś w stylu [tutaj przestałem poprawiać bo mnie krew zalewała] Tam twój przeciwnik... A ja takie wtf most? I nagle jakichś typentegen na wielkim brązowym ptaku leci z przeciwnej strony mostu na w prost mnie. To ja biegnem po tym moście z magiczną księgą (taką podręczną) i patykiem którego końcówka się świeciła bioło-różowym światłem. Jak wbiegłem na most paczam w duł i widze rwącą rzekę i skały. I strzelam promieniem w tego typa i on spada i on w mnie i walczymy blablabla... i nagle jesteśmy w galeri i ja go spycham ze schodów ruchomych i że niby wygrałem? A on na mnie mówi oszust on mnie popchnoł i jak dziecko,°_°, płacze. Ale ja musiałem kliknąć guzik na schodach (był duży i czerwony jak tu go nie kliknąć) i trochę skrucę bo do części z kucykami nie dojdę. Syreny wyja światla policyjne sie palą, ochroniaz mnie prowadzi do windy. Pietro niżej wysiadamy i takie wow! Celestia, Luna jakiś kucyk z pomarańczową grzywą i białym futrem i kakiś różowy (Cadance?) stoją i na mnie paczą. I nagle celestia mówi zeby mnie tu zostawił podziekowala ochroniazowi, on gdzieś poszedł. [TU SIĘ KAPNOŁEM ŻE TO SEN] Już nie pamiętam jak to było ale ja i Luna zaczeliśmy iść wzdłóż sklepów, a reszta została. Ja się odwracam one dalej stoją a luna idzie dalej. Więc się luny pytam czemu one stoją? Luna nic nie mówiła tylko się uśmiechneła i puściła oczko tak jak w tym odcinku ze scootalo. I tu myśle zostać z resztą czy iść z luną? Luna fajniejsza! No i tak idziemy i tak jakby miałem myśl żeby jaj dać huga i tu nagle słyszę jej głos w mojej głowie. Patrzy się na mnie i mówi nie otwierając ust Idziemy do kina. Ja takie O spoko. Wchodzimy do pomieszczenia za czerwonymi zasłonami...I reszte sami pomyślcie Aaaa... nie nie jestem taki zboczony wybrałem film (był tylko jeden) i nagle wyświetlił mi się przed oczami film o lunie i nmm w 2d w jakości super mario. A sen znikł. Jak chciałem się "cofnąć" to się zaczołem budzić. Myślałem nie nie budź się więcej snu więcej Luny! Ale i tak się obudziłem :(Poziom tego postu jest zerowy, wystawiłem już Ci odpowiednie ostrzeżenie, bo żal było patrzeć. Pilnuj się. ~Tisosek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Mi się śniło, że miałam pełno kart z My Little Pony i poszłam do sklepu, by wymienić powtórki. I sprzedawczyni chciała mi dać karty z Filly. Wkurzyłam się, poszłam do piwnicy sklepu, w której były czapki a la głowa niedźwiedzia polarnego i hełm Wikinga. Wzięłam hełm Wikinga, wyszłam z piwnicy i znalazłam się przed kinem (nie wiem jak - chyba sklep zmienił się w kino), zaczęłam krzyczeć coś o złych niedźwiedziach polarnych i rozrzucałam wszędzie ulotki o My Little Pony... Takie sny mam po cukrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Kolejny porypany sen (bez tego o czym myślicie), ale i tak nie powiem. Powiem tylko że to się działo w GTA SA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neon Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Miałem znowu sen fantasy gdzie pojawiła się Luna. Pojawiła się na końcu i mi tylko podziękowała że zniszczyłem taki miecz. Nie opisałem dokładnie człego snu bo część o Lunie zajełaby 1/9 całego snu, a tu chodzi o sny o kucykach a nie o fantasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylkowski Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Wiem, że nie w temacie, ale znacie jakiś sposób na uzyskanie snu o kucykach? Od dłuższego czasu nic mi się nie śni! (nawet z kucykami) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Czytaj fiki, spróbuj też napisać swojego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts