Cahan Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Jeszcze nie wiadomo. To zależy przede wszystkim od możliwości sztabu technicznego. No i musimy jeszcze parę rzeczy ustalić - chociażby wygląd nowego pisma. Wolimy dostarczyć wam coś później, ale dobrej jakości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Jedyne Oc jakie kiedykolwiek zrobiłem ponymakerem na Deviantart, to gdy moje ukochane Razer Electra przestały działać ;_; [*] a nie sądze, by kucyk który miał uosabiać słuchawki był dobry do arta na temat gazetek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Matyas chyba nie ma OC. W Brohoofie OC miałam ja i miał Spidi. Nikt inny przynajmniej nie mówił, że posiada. A przynajmniej z osób ZA zjednoczeniem. Przed zjednoczeniem miałem i mam ja (patrz profil), ale powstał on na potrzeby opowiadań, a nie Brohoofa. To tak dla wyjaśnienia PS. Również czekam na numer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Triste, wiem o tym, ale ponieważ nie byłeś za zjednoczeniem, więc Twój Shylitude się nie nadawał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Triste, wiem o tym, ale ponieważ nie byłeś za zjednoczeniem, więc Twój Shylitude się nie nadawał. Nawet gdybym był za, to i tak by się nie nadawał. Obawiam się, że pojawiłyby się jęki & żale - "wzięli Vinyl Scratch i przemalowali" (co słyszałem zbyt wiele razy, a tak NIE jest) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Fakt! Wyglądają jakby kazano im się uśmiechać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 (edytowany) Ja tam się ciesze że doszło do zjednoczenia obu pism, choć nie sądziłem że nastąpi to tak szybko, ale chwała ci za to Luno i Celestio! A tak na poważne mam nadzieję że Seria "Zapiski Wieży Zegarowej" znajdzie się w nowym piśmie, tak samo z Brohooofa publicystyka oraz jak ja ją nazywałem "Bibilioteczka Twilight" Jezus, Maria i Duchu Święty, człowieku, czy ty to pisałeś po pijaku?? Stylistyka, interpunkcja, gramatyka, wszystko źle i na odwrót. Poprawiłem to co mnie najbardziej raziło, a daleko mi do człowieka który pisze poprawnie. Patrz czasem jak piszesz, błagam, bo to aż boli w oczy. Edytowano Sierpień 5, 2014 przez Matyas Corra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 To ja może zmienię temat. Skoro wszyscy za przeproszeniem certolą o tych maskotkach, to może wróćmy do pisma. Może macie jakieś kreatywne sugestie dotyczące nowego produktu? Pomysły, oczekiwania? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 (edytowany) Brohoofa, ani MANEzette nie czytałam, ale jak tylko wyjdzie pierwszy numer Equestria Times to zajrzę z ciekawości. ^^ I powrócę jeszcze raz do tematu maskotek. Może szanowna redakcja zorganizuje jakiś konkurs na maskotkę magazynu? Polscy bronies mają ogromny talent i wyobraźnię. Na pewno coś wam się spodoba. ^^ Edytowano Sierpień 10, 2014 przez Alciapl v2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 (edytowany) Proponuję powrót do komiksów, a jeśli wypali listy od czytelników. Odpowiadać powinny dwie osoby. Nie ze względu na dawny podział gazetek, a fakt, że może być ciekawiej. Edytowano Sierpień 10, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madeleine Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 a jeśli wypali listy od czytelników Drogie Equestria Times, mam 12 lat. Moim problemem jest to, że ciągle kłócę się z rodzicami. Nie pozwalają mi oglądać kucyków. Są bardzo religijni i staroświeccy, mówią, że kucyki to narzędzie szatana. W sumie nie mam powodu, by im nie wierzyć, ale skoro palę, piję, jaram trawkę i od roku mam chłopaka, z którym regularnie sypiam - to chyba jestem wystarczająco dorosła, żeby oglądać kucyki? sweet_zosienkaxD Ale w sumie pomysł niezły . Ciekawe, kto miałby pełnić funkcję dyżurnego psychiatry odpowiadać na te listy. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Chętnie podpowiadam, Madziu . Wiem co pomaga na każdy przypadek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Mogę to robić razem z Cahan, będzie taki damsko-męski tandem. Propozycja ode mnie, aby nie tyle tworzyć nową maskotkę, a robić komiksy o istniejących dwóch maskotkach, które pracują w redakcji i są bohaterami skeczy typu Garfield. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kingofhills Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Ewentualnie również mógłbym na owe listy odpowiadać. Postarałbym się nie zgapiać stylu od Smugglera z CDA Pomysł całkiem niezły. Pytanie tylko czy ludzie by coś pisali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Pomysł jest niezły, chociaż raczej nie będzie ustalonej jednej osoby do odpowiadania. W końcu jest u nas wiele osób i prezentujemy... zróżnicowane poglądy, więc na pewno zadbamy o różnorodność tych odpowiedzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Co do odpowiedzi - jakie pytanie, taka odpowiedź. Jeśli ktoś wyśle coś wyjątkowo głupiego, można odpowiedzieć z hurtową ilością ironii, a każdy chętny mógłby dodać coś od siebie. Jeśli liczba listów będzie zbyt mała, zlikwidujecie dział. Ewentualnie, będzie je pisać sami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 To ja mam taką propozycję, że aby odpowiadać na listy, to trzeba numer wydać Ale jestem nieludzko złośliwy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Droga naczelni, co myślicie o sobie nawzajem? przdr *tu wpisz nick* Dolar - Małolat, który nic nie wie, pieprzona gąsienica, niech szczeźnie Mua - Stary pryk, który myśli, że wie wszystko, pieprzony wieloryb, niech szczeźnie. Taka miłość w redakcji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się