Mephisto The Undying Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Leon, z powodu różnych zdarzeń losowych, problemów i braku lepszego środku transportu niż koń który ocalał po pożarze jego domu dotarł do szkoły z opóźnieniem. Westchnął, jego ojciec za takie spóźnienie zapewne złoił by mu skórę. Teraz go już nie było. Skierował się w kierunku budynku. Był dość zagubiony bo nie wiedział gdzie ma się udać ani co zrobić. ((Zapomniałem dodać że Leon ma 201,5 cm wzrostu a jego znakiem zodiaku jest Lew. Lew Leon, get it?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 (edytowany) Potrzebuję władzy! Jeśli chcesz mnie pokonać, to wybrałeś zły wybór kochany Bryanie, buahahah! - powiedziała zła dyrektorka i dała okropne obrażenia Bryanowi i wyrzuciła go z biura. ( Oczywiście dzięki magii zrobiła mu krzywdę i wyrzuciła z biura) I jak było? - spytałam się. Zauważyłam wielkie obrażenia na ciele Bryana - o nie! Zrobiła ci krzywdę?! Edytowano Sierpień 5, 2014 przez Chika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Leon wszedł do budynku i rozejrzał się, nie miał pojęcia gdzie pójść ani co teraz zrobić. - Co teraz powinienem zrobić? - pomyślał. ((aha. On myśli po niemiecku, w końcu to jego ojczysty język)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 (edytowany) - Ja to muszę przemyśleć w samotności, również - podsumował tylko białowłosy, po czym udał się na hol główny. Wygląda na to, że jakiej decyzji by nie podjęli i tak nie jest za fajnie. Pokręcił głową zrezygnowany. Cóż za beznadziejna sytuacja. Chciałby teraz poczytać... W którymś momencie zobaczył jakiegoś nieznajomego chłopaka. Uniósł brwi, nieco zdumiony. - Wielkolud - powiedział do siebie na głos, nie przejmując się zbytnio tym, czy tamten to usłyszy, czy nie. (Ej lel, swoją drogą, skoro są nieśmiertelni, to dyrektorka nie powinna móc im wyrządzać obrażeń xD) Edytowano Sierpień 5, 2014 przez Ukeź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - To nie moja wina że ty jesteś kurduplem. - powiedział do albinosa który nazwał go wielkoludem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Bez przesady, kurduple mają poniżej metra siedemdziesiąt - odpowiedział, wzruszając ramionami. Poprawił swój cylinder. - Mam metr osiemdziesiąt pięć - dodał. "W kapeluszu" pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 (edytowany) Imię: Yuki Nazwisko: Kaneko Wiek (14-17): 16 Moce: Potrafi poznać położenie przedmiotu lub osoby o której pomysli Żywioł: Wiatr Charakter: Nieśmiała, zamknięta w sobie, stara sie byc mila Historia dzieciństwa: Yuki zawsze byla bardzo zamknietą w sobie osobą. Rodzice nie umieli do niej dotrzeć. Dziewczyna zawsze siedziała zamknięta w swoim pokoju i potrafiła całymi dniami rysowac w swoim zeszycie ale nikomu nigdy nie pokazywała swoich rysunków. Gdy pewnego dnia, dom w ktorym mieszkała spalił się, ona sama przeżyła jednak jej rodziców nie dało sie uratować. Yuki nie mogla pogodzic sie z tym faktem. Do dziś zyje ze świadomością że jest sama na tym świecie i nie ma nikogo kto by się nią zaopiekowal. Pokój (1-5): 1 Wygląd: Edytowano Sierpień 5, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - No chyba jak masz kapelusz na łbie. - powiedział. ((Spotkanie dwóch biseksów...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Nawet jeśli, to wciąż metr osiemdziesiąt - podsumował, przyglądając się badawczo owemu wielkoludowi. - Jesteś nowym uczniem? (Coś sugerujesz? XD ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Ja. - powiedział krótko. ((Nie, ale pierwsze trzy minuty i już się sprzeczają... dobrze że nie maja takich samych ubrań bo by się pozabijali...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Uznawszy, że za wiele z rozmowy z tym oto wysokim osobnikiem nie będzie, bo Olaf nie miał zamiaru jej na siłę podtrzymywać, po prostu wyciągnął z kieszeni kieszonkowe wydanie jakiejś powieści, kolejnej pożyczonej od sąsiada. Poczyta, pomyśli, to może będzie miał lepsze pomysły co dalej robić z tą szkołą. - Uważaj, to miejsce nie jest normalne. W lochach są ludzie i babka twierdząca że jest prawowitą dyrektorką - powiedział jeszcze tylko krótko do nieznajomego. (E tam, mój za ubrania nie zabija To nie jest pedał XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Bryan pozbierał się po czym poszedł przed szkołę. Zobaczył dwójkę kłócących się chłopaków. Jednego nie znał. Postanowił podejść do nich. -O witam.- Powiedział do chłopaków. - Nowy?- Zapytał wysokiego chłopaka. Mimo, że Bryan nie należał do najniższych to chłopak go przerastał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Widywałem gorsze rzeczy. Gdzie trzeba iść jeśli dopiero się dotarło? - zapytał. ((To dobrze )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Tego akurat nie wiem, jak na razie widziałem tylko lochy i tych dziwnych ludzi, bo nikt tu nie raczy nic wyjaśnić. - Spojrzał na niego i zaraz potem na tamtego, którego widział już wcześniej. - Ty też jesteś wysoki - skomentował bardziej do siebie. (Nie pedał, ale i tak woli raczej chłopców, lel. I jakich znowu kłócących się xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 -Nie wiem masz coś do wzrostu?- Zapytał zdziwiony Bryan.- Każdy ma różny wzrost. I to chyba nie powinien być żaden pretekst do żartów i docinków prawda?- Zapytał po czym popatrzył na nowego.- My się chyba nie znamy. Jestem Bryan Fury.- Powiedział po czym wyciągnął rękę do wysokiego chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Mam nadzieję, że mogę się dopisać Imię: Sakura Przezwisko: OkamiNazwisko: KuroWiek (14-17): 16 latMoce: tranmutacja, telekineza*Żywioł: WodaCharakter: zamknięta w sobie, uwielbia zaszywać się sama z muzyką, książką i pocky, samotniczka, wredna, czasem brutalna i bezwzględna, flirciaraHistoria dzieciństwa: Sakura urodziła się w rodzinie japońskich imigrantów, dawnych Yakuzów - członków japońskiej organizacji przestępczej. Od zawsze grała na pianinie poświęcając się temu bezwzględnie i starała się być jak najlepsza. W dniu pożaru nie było jej w domu czego bardzo żałuje. Lubi: - Pocky - Japonię - Muzykę - Książki - K-pop i J-pop Nie lubi: - oblechów - sportuPokój (1-5): 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Leon Belmont. - przedstawił się i podał Brayanowi rękę. - Jestem tu mniej więcej piętnaście minut. - dodał. ((Leon woli kobiety, chociaż nie widzi powodów aby się ograniczać )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 -Cóż to ja przebywam w tym... ciekawym miejscu jakąś godzinę może trochę więcej. - Przyznał. - Jednak uważam, że to miejsce jest naprawdę dziwaczne. Niestety nie mam teraz żadnego innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Jestem Olaf - przedstawił się, choć nikt go o to w tej chwili nie pytał. - Ale ja o wzroście nie żartowałem. To tylko stwierdzenie. Jesteście dla mnie wielkoludami. - Wzruszył ramionami i wetknął nos w książkę, nadal jednak stojąc obok nich. (Nie umiem pisać hetero, więc moje postaci w najlepszym wypadku są bi, a najczęściej homo XD Albo aseksami, jeśli nie ma z kim ich parować.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Podobnie jak ja. - powiedział wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Nie żeby coś, ale czy wszyscy tutaj są dlatego, że nie mają gdzie tak na dobrą sprawę mieszkać? - zapytał, spoglądając na nich znad książki. Znowu fakt, który mu się definitywnie nie podobał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 - Na to wychodzi - odpowiedziała Sakura wychodząc z cienia. - Jestem Okami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Imię: Yuki Nazwisko: Kaneko Wiek (14-17): 16 Moce: Potrafi poznać położenie przedmiotu lub osoby o której pomysli Żywioł: Wiatr Charakter: Nieśmiała, zamknięta w sobie, stara sie byc mila Historia dzieciństwa: Yuki zawsze byla bardzo zamknietą w sobie osobą. Rodzice nie umieli do niej dotrzeć. Dziewczyna zawsze siedziała zamknięta w swoim pokoju i potrafiła całymi dniami rysowac w swoim zeszycie ale nikomu nigdy nie pokazywała swoich rysunków. Gdy pewnego dnia, dom w ktorym mieszkała spalił się, ona sama przeżyła jednak jej rodziców nie dało sie uratować. Yuki nie mogla pogodzic sie z tym faktem. Do dziś zyje ze świadomością że jest sama na tym świecie i nie ma nikogo kto by się nią zaopiekowal. Pokój (1-5): 1 Wygląd: Karta zaakceptowana. Niestety CyanFlight, nie możesz z nami grać. Mały Hehesz cię prześcignął. Mam nadzieję, że mogę się dopisać Imię: Sakura Przezwisko: OkamiNazwisko: KuroWiek (14-17): 16 latMoce: tranmutacja, telekineza*Żywioł: WodaCharakter: zamknięta w sobie, uwielbia zaszywać się sama z muzyką, książką i pocky, samotniczka, wredna, czasem brutalna i bezwzględna, flirciaraHistoria dzieciństwa: Sakura urodziła się w rodzinie japońskich imigrantów, dawnych Yakuzów - członków japońskiej organizacji przestępczej. Od zawsze grała na pianinie poświęcając się temu bezwzględnie i starała się być jak najlepsza. W dniu pożaru nie było jej w domu czego bardzo żałuje. Lubi: - Pocky - Japonię - Muzykę - Książki - K-pop i J-pop Nie lubi: - oblechów - sportuPokój (1-5): 4 Nie możesz się zapisać niestety. Dobra, dołączam. Mam tego dość ! - powiedziałam ze złością - czy wreszcie ją pokonamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 - A ja wiem? Może tak. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Eh, to chodźmy, bo dłużej czekać nie mogę. - powiedziała Lils. - chcę wreszcie pokonać tą jędze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts