Mały Hehesz Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Yuki wreszcie dotarła do szkoły. Lepiej późno niż wcale. Weszla do szkoły i rozejrzala sie. Nie za bardzo wiedziala gdzie ma teraz iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Bryan odszedł kawałek od tamtej dwójki. Nie wiedział co się teraz stanie ale miał nadzieje, że za niedługo wiele się wyjaśni. Idąc przez plac zobaczył jakąś dziewczynę, której nigdy wcześniej nie widział. Zastanawiał się przez chwilę czy do niej nie podejść ale po chwili darował sobie. Usiadł na ławce i powoli rozglądał się po okolicy obserwując obecnych na placu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Leon zauważył że do szkoły weszła jakaś dziewczyna, spojrzał na nią. Wyglądała dość ciekawie, przynajmniej jego zdaniem. Podszedł do niej. - Hej, ty też jesteś tu nowa? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 CZEEEŚĆ! - zawołała Lils i odepchnęła Leona by przywitać się z nową uczennicą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 (edytowany) Yuki popatrzyla sie na nich. -Czesc... Tak, jestem nowa-powiedziala troche nieśmiało. Edytowano Sierpień 6, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Próba odepchnięcia Leona nie skończyła się powodzeniem bo nie poruszył się nawet o centymetr. Nie dość że był wysoki to jeszcze potrafił stabilnie stać więc nie miał problemów jeśli ktoś chciał go wywrócić. - W sumie ja też. - powiedział i podał dziewczynie rękę na przywitanie. - Leon. A mogę poznać twoje imię? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 JA NAZYWAM SIĘ LILY! O, przepraszam. Lilly. Lilly Rose. Ale możesz na mnie mówić Lils - powiedziała Lilly. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 (edytowany) Dziewczyna podała Leonowi rękę. -Jestem Yuki-odparla cicho. Ten chłopak był dla niej taki miły... zastanawiało ją dlaczego taki jest. Popatrzyla sie na Lilly. Byla strasznie głośna... Edytowano Sierpień 6, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Leon skłonił się i pocałował dłoń dziewczyny - Miło mi cię poznać Yuki. - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 O, cześć. - przedstawiłam się trochę nieśmiało. Nie lubię nowych ludzi których nie znam, ale postanowiłam się przywitać. Nie mogłam spojrzeć jej w oczy. Ciągle patrzyłam się na Lils, ale później popatrzyłam się na nią. - Nazywam się Aria. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Bryan obserwował jak wszyscy podchodzą i witają się z dziewczyną. Postanowił jednak nie podchodzić. Nie wiedział, jak zareaguje na nią nowa dziewczyna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Cześć Bryan - podeszła do niego Lils - co tam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Yuki zarumieniła sie lekko. Byla zaskoczona zachowaniem chłopaka. Nie wiedziala co teraz ma zrobic. Moze poprosić o pomoc Leona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Leon puścił dłoń dziewczyny. - Cóż, obecnie ani ty, ani ja nie wiemy co teraz zrobić. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 -Wy... wy macie juz przydzielone pokoje?-zapytala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 - Ja jeszcze nie. - powiedział, - oni chyba tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 (edytowany) -Aha...-powiedziała. Byla całkowicie zmieszana. Edytowano Sierpień 6, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Bryan nie zareagował na słowa dziewczyny. Zamyślił się w słowach dyrektorki i nie odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Właśnie przyglądałam się rozmowie tych dwóch, lecz wtedy zaczęła mnie boleć ręka. Szybko pobiegłam gdzieś, gdzie nikogo nie ma, by sprawdzić, co się dzieje z raną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Albinos stał nadal tam gdzie wcześniej, zaczytany w książce. Chociaż zaraz potem, skończył rozdział, więc zamknął powieść i z powrotem wetknął ją do kieszeni. Wtedy dopiero Olaf zobaczył jakąś dziewczynę. Kolejna nowa? - Coraz nas więcej, może jednak mamy jakieś szanse... - skomentował sam do siebie, po czym podszedł trochę bliżej, ale nadal stał od nich w większej odległości. - Cześć - rzucił do owej dziewczyny krótko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 -Cześć-powiedziala cicho dziewczyna. Nadal nie za bardzo wiedziala gdzie ma pójść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 (Tu chyba nikt nie wie gdzie ma iść, ani co robić xD) - Ta szkoła jest dziwna - stwierdził ot tak, po czym spojrzał na nią swoimi czerwonymi oczami. Odgarnął grzywkę na bok i dodał, widząc że dziewczyna wygląda na zagubioną: - I na dobrą sprawę nadal nie rozumiem tego miejsca, bo go się chyba nie da zrozumieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 ((TRUDNE SPRAWYY XD )) -Masz juz przydzielony swoj pokój? -zapytala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 (A może Dlaczego Ja? Albo Ukryta Prawda? XD) - Szczerze mówiąc nie mam pojęcia. - Wzruszył ramionami. - Jak na razie nikt nie raczył nic z tego typu spraw organizacyjnych nam wyjaśnić. Za to mam dziwną nowinę, w tej szkole dwie kobiety podają się za dyrektorki, z czego jedna coś knuje, a druga chce ją powstrzymać z naszą pomocą. Nie zwariowałem, serio tak jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 ((Albo Pamiętniki z wakacji xD )) "On sobie żarty ze mnie robi? Nie jestem az taka głupia"-pomyślała. -Gdzie jest gabinet dyrektorki?-zapytala. Chciala sie w koncu dowiedzieć gdzie ma isc. Moze dyrektorka jej cos w koncu powie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts