Darth Imperius Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Ragnesh wskoczył do wody bez zastanowienia wybrał wodę niż bycie gryzakiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 -Przegrałaś, ale dobrze ci idzie. Nie ukaram cię bo walczyłaś z czterema przeciwnikami. Teraz odpocznij i przygotuj się na swoje lekcję u lorda. Zobaczymy się w pałacu. Pomógł wstać uczennicy po czym ruszył do pałacu by odpocząć w swojej komnacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Mandus - Tu mnie masz - odpowiedział Katarn z uśmiechem i podstawił Mandusowi pod szyję miecz świetlny, ograniczając znacznie swobodę ruchu. Tandekhu Flosa oddychała ciężko, ale uśmiechnęła się. Była zmęczona i trochę obolała. Wstała i również ruszyła w stronę pałacu, odpocząć. Ragnesh Wpadł do zimnej wody. Była czysta i dość przezroczysta - chociaż rzeka była głęboka, Ragnesh widział kamieniste dno porośnięte wodorostami. W pewnej chwili poczuł ból w swojej lewej ręce - uderzyła o jedną z wystających skał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Mandus spojrzał na miecz. - Naprawdę musisz tego używać? Zawiodłeś mnie mistrzu - Odparł i puścił go. Ręce uniósł do góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Zabrak odpoczywał czekając aż Flosa ruszy na nauki do lorda, jednak mimo wypoczynku zaczął sobie składać pierwszego z dwóch droidów które planował złożyć. Przy tym egzemplarzu wzorował się na martwym cyborgu, generale Grievousie. Robił to powoli i dokładnie, jednak bardziej w formie hobby, niż planów budowy armii droidów tego typu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Mandus - A znasz Jedi, który by tego nie używał? - zapytał Kyle. Wstał z podłogi i otrzepał ręce. Tandekhu - Mistrzu? - Flosa stanęła w progu komnaty, w której przebywał właśnie Darth Tandekhu. - Możemy już iść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 - Jakiś by się pewnie znalazł... - Odparł również wstając z podłogi. - Czy to oznacza że wygrałem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 -Tak moja droga. Wypoczęłaś choć trochę? Zabrak ruszył z uczennicą ku grobowcowi zmarłego lorda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Imperius Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Jedi przewrócił się na plecy by nie nadwyrężać stopy. - Dirhi mogłaś by mnie ciągnąć, bo uszkodziłem sobie stopę a leżąc nie widzę gdzie płyne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Mandus - Hmm... A chciałeś? - zapytał Kyle, wyglądający na nieco zdziwionego. Ragnesh Dihri nie odezwała się. Klęczała jednej ze skał za wodospadem i pochylała się, kaszląc. Za nią rozciągało się spore wejście do ukrytej jaskinii. Nie zwróciła uwagi na Ragnesha. Poza tym, szum wodospadu wciąż był na tyle głośny, by skutecznie uniemożliwić porozumiewanie się. Tandekhu - Tak, odpoczęłam. A ty? - zapytała. - Co konstruowałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 -Projektuje dwa droidy. Popytaj o serię HK oraz generała separatystów Grievousa. Chcę to zrekonstruować i ulepszyć. Może kiedyś będą bronić mojego grobowca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Imperius Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Ragnesh za pomocą mocy skontaktował sie z zygerrianką. - Zbudzi się, potrzebuje pomocy... Nic ci nie jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 - No nie wiem...a mogłem? - Zapytał uśmiechając się złośliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Avain udał się do Mary Jade, ponieważ stwierdził,że ona będzie lepszym wyborem. Udał się do niej, zapukał i wszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Tandekhu - Generał... Grevious? Był droidem? - zapytała, gdy byli już blisko miejsca docelowego. Wejście do grobowca Tulaka Horda znajdowało się w szerokiej, niskiej ścianie skalnej. Ragnesh Zygerrianka odebrała sygnał, ale wciąż nie odpowiadała. Zwlekła się ze skały i wsunęła do wody. Podpłynęła do Ragnesha i zaczęła holować go na brzeg, łapczywie wciągając powietrze w płuca. Zdołała go dociągnąć do skały, po czym wczołgała się na nią i znowu zaczęła kaszleć. Avain Mara przerwała trening Eomeera. Zwróciła wzrok na Avaina i uśmiechnęła się. - Tak? O co chodzi? - zapytała. Mandus - No nie wiem... Nie starałeś się, jakbyś naprawdę chciał - odparł z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 - Mam problem z kontrolą swojego umysłu. Chcę się nauczyć blokować umysł przed samym sobą. Avain mówił stanowczo dając ponad wszelką wątpliwość, że nie żartuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Imperius Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Ragnesh zobaczył ,że coś jest nie tak z jego koleżanką. Podbiegł do nie nie zważając na ból, dokładnie się jej przyjrzał. - mam cholerną nadzieję,że sie tylko zachłsnęłaś wodą... Dirhi jak ci coś jest to powiedz lub pokaż co mam zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 - Uważałem tylko aby nie uszkodzić cię za bardzo dziadku - Powiedział złośliwie. - Czy to wszystko na dzisiaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 -Grievousa był cyborgiem. Zabrak skupił się i wszedł w medytację. -Lordzie, przybylismy by się u ciebię uczysz, oczywiście o ile się zgodzisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Avain - Nie wyglądasz najlepiej... Pomogę ci, ale myślę, że najpierw powinieneś odpocząć - powiedziała. - Jesteś jeszcze wyczerpany po bitwie... Ragnesh Dihri uniosła rękę na znak, że Ragnesh ma być spokojny, bo nic się nie dzieje. Przestała kaszleć tylko na chwilę, zaraz potem duszności powróciły ze zdwojoną siłą, a zygerrianka zaczęła wykrztuszać krew. Mandus - Twój wybór - odpowiedział Mistrz. - Jak chcesz. Moje kości się jeszcze trzymają razem, więc nie bój się, że uszkodzisz dziadka... Tandekhu Duch zmarłego Sitha zaprosił ich do środka. Kiedy znaleźli się w komnacie, w której znajdował się sarkofag, zatrzasnęły się ukryte wrota i zapanowała ciemność. Flosa zbliżyła się trochę tylko do mistrza. - Oboje chcecie pobierać nauki? - zapytał niewidoczny właściciel grobowca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 - W takim razie od dzisiaj będę pamiętać że nie muszę się ograniczać - Powiedział po czym bez pożegnania opuścił mistrza. Udał się do swojej kwatery gdyż czuł coraz większe zmęczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Zabrak zaostrzył swoje zmysły i przygotował swój wzrok do ciemności, bowiem do tego był stworzony. Zaczął również wyszukiwać lorda w mocy. -Tak Lordzie. Nie jestem wystarczająco wyszkolony w walce mieczem by nauczać moją uczennicę, a ty jako mistrz miecza i wielki lord jesteś jedyną osobą do której mogę się tak zwrócić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Imperius Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 - ja pierr..... Coś ty... - nie mógł wykrztuść słowa. Zaczął oglądać całe ciało zygerrianki chciał zobaczyć czy to nie jakiś widoczne obrażenia. Gdy w końcu przełkną gulę w gardle powiedział. - zacznij się leczyć za pomocą, pomogę ci trochę ale nie jestem z naszych uzdrowicieli więc nie będzie mistrzowska pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 - Dziękuję, po prostu szukałem osoby, która by się zgodziła. Odpocznę. Avain odwrócił się i już miał wyjść ale rzucił przez ramię do Eomeera. - Chciałem ci przynieść opaskę Neuronową na twój problem ale miałem wypadek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Mandus Arya w tym czasie bawiła się swoim blasterem, rozkręcając go i składając z powrotem. Tandekhu - A zatem będę was nauczał - odrzekł Lord, ale wciąż się nie ujawnił. - Pierwsza lekcja odbędzie się w ciemności. Całkowitej ciemności - dodał. Zaczął wpływać na umysł dartha Tandeku i Flosy tak, aby uniemożliwić im widzenie. Po chwili oboje stracili wzrok pod jego wpływem. - Dobądźcie mieczy i wyjdźcie na zewnątrz. - Wrota otwarły się. Ragnesh - Nie... mogę... - wysapała. - Nie jestem uzdrowicielką. - Położyła się na skale i chwyciła za brzuch. Widniało na nim spore zasinienie. Avain - Nasz problem chwilowo jest rozwiązywany - odpowiedziała Mara z uśmiechem.- A nie chciałbyś przypadkiem, aby pomogła Ci pewna foshanka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts