Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 -No mam nadzieję...-powiedziała i chwilę milczała -Co robimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Emily wstała z podłogi i rozciągnęła się. Po chwili stanęła na rękach. - Lubię tak robić. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Mhm. - mruknął kręcąc przecząco głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - No co? - zapytała. - Nie podoba się coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Elu zrobił to co Emily - Heh, ja też. - powiedział wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Tylko mnie nie kopnij jak się będziesz wywracać. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Nie bądź takim pesymistą Add. - zaśmiała się. Zaczęła się swobodnie poruszać po pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Hmpf. - mruknął tylko pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Och Yuki nie zmieniaj tematu widziałam was przez okno - uśmiechnęła się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - No ale nie obrażaj się... - powiedziała i zrobiła smutną minę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 -Wyszłam na spacer z jakimś chłopakiem i od razu wielka miłość, tak?-zapytała "Taa... tylko pocałunek to już coś... Ale ona o tym nie wie"-pomyślała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Elu przypomniało się coś więc obrucił się szybko na rękach do tyłu i wylądował na nogach. Popatrzył na Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Yhym... jak chcesz moja droga, skoro już takie tematy... Oz masz dziewczynę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Na pewno się nie wywrócę. Potrafię utrzymać równowagę. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Jak tam sobie chcesz. - mruknął pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Nie - odpowiedział krótko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Acha...pytam z ciekawości . Co robimy? Poszłabym na dwór, a Yuki oże sobie odpocząć bo z tego co wiem już była na 'spacerze'' i niebędzie jej nikt jęczał nad głową, idziesz? - zapytała Oz'a . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Elu znów wrócił do czytania. Czuł, że jedynie przeszkadza coraz bardziej, więc postanowił na razie nie odzywać się niepytany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) Emily przewróciła oczami. Zrobiła salto do tyłu i stanęła ma równe nogi. - Już. Proszę bardzo panie pesymisto. Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - A tak w ogóle która godzina? - spytał nagle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) Yuki chętnie poszłaby z nimi ale czuła że oni jej tam nie chcą więc nadal siedziała na łóżku i rozmyślała. Popatrzyła na zegarek. -Jest 17-odparła ((Obiadu dziś nie będzie! Śniadania z resztą też nie było... .-. )) Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - W sumie to nie wiem - przez to pytanie Agnes zaczęła sie zastanawiać czy Oz to nie wilkołak. - nuedawno był poranny apel, na pewno nie jest tak późno, to jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - To idziemy! - odpowiedział radośnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - A weź mi powiedz, w czym przeszkadza ci to że jestem introwertykiem, pesymistą i psychopatą? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Agnes wyszła i była już poza budynkiem. - Gdzie chcesz iść? - spytała . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts