Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Gdy wszyscy wyszli, Yuki zdjęła kaptur pokazując swoje czarne uszy kota. -Czemu moje uszy muszą to znosić...-mruknęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - W niczym. Wcale mi to nie przeszkadza. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - To czemu mówisz jakby to był problem? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - A sama nie wiem. Przepraszam. - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Mi obojętnie. Jesteś kobietą, to ty wybierz. - powiedził życzliwie Oz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Możemy iść do lasu, uwielbiam je. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki rozejrzala sie czy nikt jej nie obserwuje po czym zamienila sie w kota. Miala całą czarną sierść. Chciala wyjsc na zewnątrz ale z drugiej strony, po co? Położyła sie w rogu pokoju i zasnela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Wiesz Oz, pogadałabym, ale niezbyt wiem o czym... możemy pogadać. - mówiła idąc w stronę lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 ((Baka ja xd)) - Może... nie.. to trochę głupie... - mówił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - O co chodzi? - zapytała - Lubię głupie rzeczy, głupie jest fajne, możesz mówić . A raczej MUSISZ bo już zacząłeś temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Chciałem się spytać czy wierzysz w dziwne istoty. Wiesz, wampiry, wilkołaki, demony i takie tam... - odrzekł po chwili ciszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Możliwe, że wierzę... - mówiła niepewnie - Hm... a ty co myślisz o tych sprawach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Mark wyszedł z pokoju, nie wiedział czy Lord Protektor już go zauważył ale nie przejmował się tym. Przybrał pogodny wyraz twarzy i zapukał do pokoju numer pięć, nie usłyszawszy odpowiedzi uchylił lekko drzwi. - Przepraszam że przeszkadzam ale... - popatrzył na kota. Uwielbiał je. Podszedł do Yuki i zaczął się jej przyglądać, nie wiedział jeszcze że to ona. - Śliczny. - powiedział i zaczął głaskać kota po głowię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki obudzila sie. "Mark? Co on tu robi?"-pomyslala. Ale tak czy siak uwielbiala glaskanie i zaczela mruczec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Mark uśmiechnął się. - Nie wiedziałem że można tu trzymać zwierzęta... chyba że jesteś kotołakiem... - powiedział. - Jesteś? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Szczerze? Wierzę w te "bajeczki" i nie wiem czemu większość ludzi się "ich" boi. - kontynuował Oz spoglądając w niebo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki przestala mruczec. Nie wiedziala czy moze mu tak poprostu wyznac kim jest... ale coz... raz kozi śmierć. Odeszla troche od niego po czym przemieniła sie w człowieka i spojrzała na Marka. Przez chwile milczała. -Skąd... ty wiesz? -zapytala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Cóż, wiem że istniejecie. Widziałem kilka kotołaków, a w tym budynku nie można mieć zwierząt. I zawsze chodzisz w kapturze. - powiedział wstając. - Chociaż, podobają mi się twoje uszy, są urocze. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Oz znamy się półtora dnia, ale chciałabym się ciebie o coś spytać, no więc. Można ci ufać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Oz spojrzał na Agnes. - Oczywiście, że można. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Agnes uśmiechnęła się po czym usiadła pod jednym z drzew i zdjęła kaptur odsłaniając przy tym kocie uszy. - No więc teraz już wiesz, na razie niestety jako jedyny, mam nadzieję, że zrozumiesz fakt taki jak ,,moja znajoma jest do połowy futrzakiem" ? Ale proszę cię, nie mów innym, boję się ich reakcji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki usmiechnela się. -Dziekuje.-powiedziala. -A ty... czym jestes? Bo jakos nie chce mi sie wierzyć ze człowiekiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Jestem pół-demonem... wielu korzyści z tego nie mam ale jestem nieco silniejszy. - stwierdził. - Może to dziwne pytanie ale, masz też ogon? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) Oz przez chwilę tak patrzył na Agnes, po czym podszedł do niej i podrapał ją za uchem - Urocze... - powiedział uśmiechając się - I sppkojnie. Nikomu nie powiem ((Dafug? Czy tylko moim zdaniem moje posty są głupie?)) Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Krulig MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 -Jasne. Mam ogon. A czemu pytasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts