Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Po prostu się ciekawiłem. - powiedział. - W sumie, jeśli podrapie cię za uchem to zamruczysz? - zapytał i zaczął drapać Yuki za uchem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) ((nie xdd )) Agnes dziwnie na niego patrzała po czym zaczęła mruczeć. - Oz, ty nie jesteś normalny - zaśmiała się - ale... ty na pewno jesteś człowiekiem? ... Bo wiesz skoro nie chcesz się przyznawać do bycia kimś innym to nie musisz... Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Night Fury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Zgadza się. Nie jestem człowiekiem. Jak myślisz, czym jestem? -spytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki sie zasmiala po czym zamknela oczy i zaczela cicho mruczec. -Dawno nikt mnie tak nie drapal. Tesknilam za tym-powiedziala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 E... nie jestem dobra w zgadywankach, na pewno jesteś Oz'em. Ale myślę, że zaraz powiesz mi czym jesteś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Jesteś urocza. - powiedział uśmiechając się. - Mogę nazywać cię Kotkiem? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Jestem demonem - odpowiedział po chwili - Ale bardzo przywykłem do ludzkiego życia - dodał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Fajnie, że nie tylko ja jestem inna, bardzo mnie to cieszy. Jednak i tak musimy to ukrywać przed innymi... Wiesz nie wyglądasz na demona. Nie ściemniasz? Masz jakieś moce? Ja mogę tak . - kiedy skończyła mówić zamieniła się w kotka którego futerko wyglądało dokładnie jak futerko pandy małej, wdrapała się na drzewo i patrzyła na Oz'a z najniższej gałęzi. - twoja kolej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 -Mozesz, jesli chcesz-powiedziala. Nagle dobiegl glos kobiety z korytarza: "Wracajcie do pokoi! Juz 20!" -Juz? Ale ten czas szybko leci...-odparla ze smutkiem Yuki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - To do jutra, Kotku. - pocałował dziewczynę. - A właśnie, - dał jej notatnik. - To moje wiersze. - dodał, uśmiechnął się i wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Nie chcę cię niepokoić, ale chyba już dwódziesta... - powiedział chłopak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) Yuki popatrzyla sie po czym padła na łóżko i westchnela. -Chyba naprawde sie zakochalam...-mruknela do siebie po czym nałożyła kaptur na glowe. Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Agnes odmieniła się i założyła kaptur. poszli z powrotem do budynku. - To oznacza już dziś koniec odwiedzin, do jutra. - przytuliła Oz'a i pożegnała się po czym weszła do pokoju, zauważyła Yuki - a ty o czym tak mruczysz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - To ja już idę do siebie. Dobranoc. - powiedziała i wyszła. Wróciła do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 -Cześć tak wogole-powiedziala Yuki ignorujac pytanie. Otworzyla notes Marka i zaczela czytac wiersze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Add położył się na łóżku, nie miał nic do roboty więc kontynuował czytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Pesymista i psychopata... W co ja się wpakowałam. - mruknęła pod nosem kiedy wróciła do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Yuki popatrzyla na Emily. -Przepraszam, mowilas cos?-zapytala bo wydawalo jej sie ze dziewczyna cos powiedziala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 (edytowany) - Nie nic. - powiedziała z uśmiechem. - Wydawało ci się. Edytowano Sierpień 25, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 -No to mi sie wydawalo-odparla dalej przeglądając notatnik. Te wiersze byly cudne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Elu skończył czytać kolejny rozdział. Miał ochotę na jakąś gimnastykę, ale nie chciał przeszkadzać psychopacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Cholerny psychopata.... - mruknęła cicho i skoczyła na łóżko. Owinęła się kołdrą, oparła się o ścianę i zaczęła rozmyślać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Yuki znowu spojrzala na Emily po czym zamknela notatnik i usiadła po turecku. -A wiec o co chodzi? Widac ze cos nie tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - O nic, serio. - powiedziała, położyła się i zaczęła machać nogami w powietrzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Yuki skończyła czytać wiersze. Zamknęła notes i położyła go pod poduszkę. Spojrzała na zegar. -Jest dopiero 20:30. Możemy w coś zagrać.-powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts