Cassidy Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Co?! - krzyknęła i schowała się za łóżkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 -Demonem...-szepnela. Zastanawiała sie czy moze pokazac innym kim ona jest... Po chwili wstala i zdjęła kaptur pokazując swoje uszy. -Nie jestes jedyny "nienormalny"-powiedziala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Oj Agnes... Daj spokój. - powiedziała i wyciągnęła ją z pod łóżka za nogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Demon i kotołak? Heh, a gdzie Ci normalni? - zapytał Elu udając jednego z tych zwykłych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Wiem... - stwierdził. - Są tu aż dwa kotołaki... mam na was alergię, - powiedział. - Nie będę zdradzał reszty. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 -Ja wiem kto jest kotolakiem. Myślisz zebym swojego nie poznala?-powiedziala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Mam ten zaszczyt i zdradzę się sama. - zaśmiała się, a w jej dłoni pojawił się błękitny płomień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Kiedy Agnes została wyciągnięta z pod łóżka nie mogła uwierzyć w to co widzi, pewnie jeszcze śpi. uszczypnęła się w rękę, nie to nie sen. Siedziała i obserwowała resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Elf spojrzał na wszystkich i się uśmiechnął. Zdał sobie sprawę, że nikt w tym pokoju nie jest normalny. Sam jednak nie chciał się przyznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Yuki spojrzala na Agnes. -A ty dalej bedziesz udawac ze nie jestes kotolakiem?-zapytala z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Tak, właśnie to będę robić. - odpowiedziała jak gdyby nigdy nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Elulullukulu... kurde... Edek. Jesteś elfem ale nie chcesz się przyznać. - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Agnes zdjęła kaptur odkrywając swoje czarno białe uszy . - Tak jest dobrze. Fajnie, ale to dziwne, że nagle wszyscy są nie normalni. Ano i patrzcie jaki mam super puchaty pasek przy spodniach , tyle, że to mój ogon. - Odplątała ogon i zaczęła się do niego tulić - dobry ogonek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Add, jeszcze raz powiesz do mnie Edek, a znowu skończysz z rozbitą głową - odparł Elu żartem - Jak już masz mówić to Elu. A co do rasy masz mnie, tylko na przyszłość może zapamiętaj, że jak ktoś nie chce się przyznać to nie chce się przyznać... - rzekł z uśmiechem, ale nie pokazał uszu na dowód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Nie zapominaj o jednym młody panie. Jestem demonem. Poza tym jak dla mnie to wy jesteście dziwni a nie ja. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - A i jeszcze jedno. Ja nie musiałam tego robić. Gdyby nie to, mógłbyś wpakować się w niezłe kłopoty. Dlatego mówię: Zacznij doceniać czyjąś pomoc. - powiedziała spokojnie do Add'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Nie zapomnę. Ja jestem elfem, dość starym, a to jednak też coś znaczy. Co do dziwności masz rację, osobiście demony wydają mi się chyba dziwniejsze nawet od kotołaków, ale to już według osobistego zdania - odparł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Ej! Nie jesteśmy dziwne, po prostu kocham swój ogon - położyła się na łóżku i zaczęła bawić ogonem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - A ja przyznaję, że jestem dziwna. I dobrze mi z tym! - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dofus Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Głośne rozmowy i śmiechy było słychać na korytarzu po którym przechadzał się Percidal, Usłyszawszy tylko o kotołakach i demonach wrócił do pokoju zastanawiając się jak on ma się im przedstawić i poznać z nimi skoro nikt nie chciał go wpuścić do pokoju ani rozmawiać . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Imię i nazwisko: Kempachi Zaraki Płeć: Mężczyzna Rasa:Demon Wiek: 100+ Wygląd: Charakter:Miły, szalony.. totalnie ( jeśli można to dodaję.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 ((Powitajmy Lucypher w zabawie)) -Myślę że nie ma sensu abyśmy wszyscy tu ślęczeli przy Add'owi, (Hehesz nie umie odmieniać imion) ja idę-odparła Yuki. Nałożyła kaptur i wyszła z pokoju. Może Mark będzie w pokoju... Stanęła przed pokojem numer 7 i zapukała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 ((przy Addzie bardziej...)) Mark otworzył. - Hej. - uśmiechnął się. Add westchnął. - Nie będę już wam przeszkadzał. - powiedział wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 - Właściwie to nie przeszkadzasz, ale jeśli chcesz to idź. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 (edytowany) -Cześć. Miałam Ci przedstawić moje koleżanki, nie?-powiedziała z uśmiechem ((Dyfus, mógłbyś zmienić wygląd swojej postaci na bardziej realny?)) Edytowano Sierpień 26, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts