Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Jest dość specyficzny ale jest spoko gościem. - stwierdził. - Jest na pewno bardziej luźny niż ja. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 [Jak coś to Emily ciągle siedzi na parapecie XDD. I z tego co mi się wydaje to ten pokój jest na piętrze xdd] Emily w odpowiedzi tylko się uśmiechnęła. Po chwili przekręciła się i spojrzała w dół. Zaśmiała się i zeskoczyła na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 ((Jeśli jest na 1 piętrze to mogła połamać nogi .-.)) Add podbiegł do okna i wyjrzał. - Emily? - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Emily w ostatniej chwili machnęła ręką i zatrzymała się nad ziemią. Po chwili wzniosła się do góry na wysokość okna. - Co? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Nauczycielka sobie poszla a poduszka trafiła w ścianę a stało się tak dlatego ze Hehesz nie ma ochoty karać Cass i chce zeby wiedziala ze jesli nie przestanie pisać całkowicie bezsensownych postow a jej postac nie przestanie zachowywać się jak jakiś głupi ziemniaczek (tak, to obelga >:c ) to zostanie wywalona z sesji. (Tak, Hehesz ma zuy humor >:c ) Yuki spakowala się. -To narka-odparla i poszla do pokoju 13 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 - Kobieto nie strasz mnie... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 - A co? Boisz się o mnie? - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Add prychnął. - Tak. - mruknął, odwrócił się i wyszedł z pokoju nie zamykając drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 - No ale nie obrażaj się... - powiedziała i weszła przez okno do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Add wyszedł na zewnątrz akademika, usiadł pod jednym z drzew i westchnął. Ściągnął opaskę z oka i zaczął ją kręcić na palcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Emily westchnęła, wskoczyła na łóżko, usiadła naprzeciwko ściany i zaczęła uderzać w nią głową. - I bądź tu człowieku sobą... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Add podłożył jedną rękę pod głowę (i wciąż opierał się o drzewo), założył nogę na nogę i zamknął oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 - Nie ma tak. Ja się tak nie bawię... - powiedziała, wybiegła z internatu i zaczęła rozglądać się za Add'em. Zobaczyła go siedzącego pod drzewem. Wydawało jej się że chłopak śpi. Podeszła do niego cicho i usiadła naprzeciwko. - Śpisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 - Nie. - odpowiedział. - Po prostu oko mnie boli. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 - Ah... Dobra, to ja ci nie przeszkadzam. Odpoczywaj sobie. - powiedziała z uśmiechem, wstała i poszła w stronę budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 - Przyszłaś tu tylko po to żeby mnie o to zapytać? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Emily zatrzymała się. - Nie... Po prostu zastanawiałam się czy mogę tu sobie z tobą chwilę posiedzieć i pogadać czy coś tam... Ale pewnie chciałabyś odpocząć, a ja będę ci tylko przeszkadzać, więc lepiej będzie jeśli już sobie pójdę. - zaśmiała się i poszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 - W zasadzie to mi to nie przeszkadza. - zawołał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 - Ale przecież i tak się obraziłeś. - zawołała, machnęła do niego ręką i wróciła do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 - Nie obraziłem się... - powiedział. Po chwili wrócił do kręcenia opaską na palcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Emily wskoczyła na łóżko i zaczęła czytać książkę jednocześnie nucąc coś pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Add po pewnym czasie wstał i spacerem poszedł do pokoju, gdy dotarł położył się na łóżku, założył słuchawki i zaczął słuchać muzyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 (edytowany) Emily w końcu zaczęło nudzić czytanie. Wyczarowała mały niebieski płomyczek i zaczęła toczyć go między dłońmi, jak zabawkę. Edytowano Wrzesień 16, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Reani znowu zaczęła się ruszać. Spojrzała na Emily - O... jesteś czarodziejką - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 - A i owszem. - zaśmiała się. - A ty też jesteś... Jakby to powiedzieć... Niezwykła? Jesteś jakimś kotołakiem, elfem czy coś w tym stylu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts