Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Ja? Głupi pomysł - odparła wesoło Reani. Nie chciała skłamać wprost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 - W sumie to nie spotkałam tu osoby która nie byłaby "magiczna", więc tak tylko pytam. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 - To znaczy... że tu jest aż tyle nienormalnych czy spotkałaś mało ludzi? - zapytała elfka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 - Właściwie... To nie poznałam wielu ludzi, ale trochę tak... I wszyscy jesteśmy "nienormalni". - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Mhm, to śmiesznie - odpowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 - No, nawet bardzo. - zaśmiała się. - Fajnie by było gdybyś była taka jak my. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Marty, gdy tylko trochę odpoczął, postanowił rozpakować swoje rzeczy. "W sumie długo mi to nie zajmie... Ale..." Myślał jeszcze chwilę, po czym zdecydował rozejrzeć się po budynku. Do ogarnięcia bagażu postanowił wrócić później, a póki może poruszać się w ludzkiej postaci, lepiej zapoznać się z otoczeniem. Wyszedł więc z pokoju i ruszył korytarzem przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Reani na chwilę opadły uszy ze zmieszania - Ta, chyba tak... a jak to jest być czarodziejką? - spróbowała zmienić temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 - A, całkiem fajnie. Mogę robić wiele rzeczy, których nie mogą inni. Ale trzeba się też wiele nauczyć, bo przecież samo ci do głowy nie wpełznie. - zaśmiała się. - Bycie czarodziejką jest super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 (edytowany) - Magia jest super - odparła - Chciałoby Ci się poczarwać ''na pokaz''? - zapytała z nadzieją. Edytowano Wrzesień 18, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 - No pewnie. Uwielbiam czarować dla zabawy. - powiedziała z uśmiechem. - A co? Chciałabyś zobaczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Bardzo - odpowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 - No dobra. - powiedziała i zeskoczyła na podłogę. Machnęła ręką parę razy, a w jej dłoni pojawiła się niebieska, ognista kula. Zaczęła kręcić ją na palcu jak piłką do koszykówki. W jej drugiej dłoni pojawiła się czerwona iskierka, którą dziewczyna przyłożyła do niebieskiej kuli. Nagle wszystko wybuchło jak fajerwerek i rozbłysło na wszystkie kolory tęczy. Emily zaśmiała się. Znowu wyczarowała niebieską kulę i pchnęła ją w ścianę z nadzieją że się odbije. Jednak zamiast tego wybiła się dziura do pokoju 6. - No ej... Kolejna japa w tej samej ścianie! - zawołała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Można się jeszcze zapisać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Wiesz co tu napiszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Ale musisz we wszystkie tematy tak spamować? Ja chce się zapytać czy mogę dołączyć do gry, a ty podstępnie za mną wchodzisz w różne tematy. Mam tego dość. TWOJEGO SPAMU I ITD. W sumie nie będę już wchodzić w sesje Małego Hehesza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Ty chyba nie rozumiesz pojęcia spam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 A ty rozumiesz? Ty nawet nie wiesz, że piszesz nie na temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Spam to niechciana poczta internetowa... Więc idź do takiej sesji gdzie ostatni post był napisany dziś lub wczoraj. Takie są na ogół aktywne. A jak nie pasuje to zrób własna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts