Cygnus Napisano Październik 26, 2014 Autor Share Napisano Październik 26, 2014 Pytaj się go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 (edytowany) Czasem też nawiedzamy Xsadi i wydzieramy się udając że to karaoke. Ostatnio się przeprowadzała podobno, wolimy myśleć że to nie przez nas. Przeprowadziłam sie z przymusu ale dzięki temu będziecie mogli pośpiewać nawet głośniej^^ 15- ty jest oki. Nie ma szkoły, postaram sie załatwić wolne na sobote Edytowano Październik 27, 2014 przez Xsadi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 27, 2014 Autor Share Napisano Październik 27, 2014 Jesteś naprawdę uprzejma, jednak prawdy nie obalisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorelei Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 To co, mogę już kupować bilety? ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 Tak. Meet odbędzie się 15 listopada. Wszystko odbywa się jak zwykle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Nah, jednak mnie nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorelei Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 To kto będzie i o której? :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Bike Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Meh, jednak mnie (i raczej opolskich) nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwilightSparkle69 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Heyka. To o której godzinie się spotykacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorelei Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 To chyba zależy, o której Zegar wstanie/Cyg będzie. Chociaż ja jako ospalec proponowałabym coś trochę później niż tradycyjna 8 Będzie jeszcze Wojtek (spotkałam go na dworcu we Wro xD ) i taka moja koleżanka Nikola, która była wcześniej dwa razy (ona jakoś od 13-14 w Plazy?). Soł Cyg, kiedy przybywasz? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 (edytowany) Cygnus ma zepsutego laptopa, więc napisałem do niego z pytaniem o której będzie. Dowiedziałem się, że ''rano''. Także już wiecie. Ja z kolei będę o ósmej w macdolanie. Edytowano Listopad 14, 2014 przez Lordek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwilightSparkle69 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Ja też bym chciała do was dołączyć. Również przyjdę na 8. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Łapajcie zdjęcia https://drive.google.com/?tab=wo&authuser=0#folders/0Bwp250ydBQB8Snp4emtPaXY4cFk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Ok, meet oficjalnie zakończony Właśnie Lordek i Cyg opuścili terytorium niepodległego Zegara xD Dziękuję wszystkim przybyłym(tym cichszym też ) za miło spędzony czas i darcie japy na ultrastarze Silver Shield już wrzuca zdjęcia w temacie ogólnym, do wglądu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Okej. No to ja chciałbym podziękować: 1) Silverowi, że w końcu się dowiedziałem kto to i miałem go okazję poznać na żywo. 2) Naszej nowej, uroczej, płomiennogrzywej niewiaście, która skutecznie podniosła żeńskiej części meeta frekwencję 3) Wszystkim - za aftera/meeta. 4) Gospodarzom za to, że nie wyrzucili mnie z domu kiedy robiłem speedrun w God of War I, przy okazji bijąc swój rekord z 3:33h do 3:16h, to dla mnie wiele znaczy xD 5) Wszystkim za wszystko, żeby nie było że coś pominąłem Także do następnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Widzę, że fajnie było, kameralnie, ale sympatycznie. Szkoda, że mnie ominęło, ale musiałem odespać i trochę spraw z uniwerku pozałatwiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 (edytowany) Żałuj Misiek, żałuj. Iwi chciała cię poznać. Czas na moje podziękowania. 1) Cygnusowi za zaproszenie 2) Lordkowi za to że mogłem go poznać i za kilka faktów o lokalnym fandomie 3) Zegarowi za gościnę, mimo, że przez większość czasu oglądałem jak inni grają XD 4) Iwi za nocleg, bo gdyby nie ona, nie byłoby mnie tu. 5) Tajemniczej czarnowłosej, która dała mi w ryj, za zdobycie nowych doświadczeń i wspomnień XD Edytowano Listopad 16, 2014 przez Silver Shield 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorelei Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 (edytowany) Mam nadzieję, że było to doświadczenie pouczające i jak wrócę do domu nie znajdę swojej niefotogenicznej twarzyczki na zdjęciach //Ok, przejrzałam, utwierdzasz mnie w przekonaniu, że przemoc rozwiązuje wszystkie problemy, ładne zdjęcia Edytowano Listopad 17, 2014 przez Lorelei Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Szkoda, że mnie nie było :/ Czytam (i widzę po zdjęciach) że zabawa była przednia - no i byli NOWI Mam nadzieję, że na kolejny się załapię i Ci, których jeszcze nie znam również będą na XV Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Mam nadzieję, że było to doświadczenie pouczające i jak wrócę do domu nie znajdę swojej niefotogenicznej twarzyczki na zdjęciach //Ok, przejrzałam, utwierdzasz mnie w przekonaniu, że przemoc rozwiązuje wszystkie problemy, ładne zdjęcia Mimo wszystko moim zdaniem przesadziłaś. Gdyby nie fakt, że nie jestem Korwinistą, to bym ci oddał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się