TwilightSparkle69 Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Zawsze mogą xd To przecież taki miły meet xd To fajnie Nie wiedziałam nawet, że w Zgorzelcu są jacyś Bronies A gdzie się zazwyczaj spotykacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 (edytowany) W Zgorzelcu są bronies od co najmniej jakiś dwóch lat Zwykle w McDonald'zie i później idziemy do Plazy, aby następnie powrócić do Maka PS. Cyg, dawaj ankietkę na listopad. Edytowano Październik 13, 2014 przez Gandezz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Nie wiedziałam nawet, że w Zgorzelcu są jacyś Bronies Hue, żeby tylko nieliczni A gdzie się zazwyczaj spotykacie? Jeśli się nic nie zmieniło, czatują wpierw w Macu na osoby dojeżdżające, a potem idą do Plazy xd Ale jakby co, pytaj o szczegóły obecnego tutaj Cygnusa xd Also, przyznam szczerze, że twój nick mnie mocno zmylił. Spodziewałem się tutaj jakiejś gimbazy, a tu 24 lata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwilightSparkle69 Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Also, przyznam szczerze, że twój nick mnie mocno zmylił. Spodziewałem się tutaj jakiejś gimbazy, a tu 24 lata Nie ocenia się książek po okładce a ludzi po ich nickach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Nie ocenia się książek po okładce a ludzi po ich nickach Niby tak, ale dotąd mnie zmysł nie mylił :c Damn it ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorelei Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Przyjdź koniecznie, niewiasty będą w trochę mniej przytłaczającej mniejszości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 13, 2014 Autor Share Napisano Październik 13, 2014 Ale nie bijcie, co? Yup, McDonald godzina ósma (otwarcia) to także godzina rozpoczęcia meeta. I tak, zazwyczaj potem idziemy do Plazy. Czasem też nawiedzamy Xsadi i wydzieramy się udając że to karaoke. Ostatnio się przeprowadzała podobno, wolimy myśleć że to nie przez nas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwilightSparkle69 Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Przyjdź koniecznie, niewiasty będą w trochę mniej przytłaczającej mniejszości Z chęcią przyjdę Dużo was jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorelei Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Odkąd bywam (okej, niedługo) zazwyczaj dwie, raz pojawił się trzeci egzemplarz :') Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Ogólnie co do Pań, to w sumie dwie/trzy, zależy jak leży ;D Cyg, kaj ta ankietka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 13, 2014 Autor Share Napisano Październik 13, 2014 Już jest, zostawcie mnie. Zajmijcie się ankietą, czo? ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 1.11? Srsly? Już jest, zostawcie mnie. *Szturcha Cygnusa* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 13, 2014 Autor Share Napisano Październik 13, 2014 *Szturcha Cygnusa* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 To fajnie Nie wiedziałam nawet, że w Zgorzelcu są jacyś Bronies A gdzie się zazwyczaj spotykacie? Zgorzeleckie meety mają to do siebie, że przybywają na niego również osoby z wielu różnych miejscowości. Rekordowy był chyba IV meet, tam zebrały się jakieś 32 osoby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 O ile mnie pamięć nie myli, miewaliśmy gości z Poznania, Zielonej Góry, Wrocław a sporadycznie Warszawa i nawet Niemcy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 14, 2014 Autor Share Napisano Październik 14, 2014 I Górny Śląsk, nie zapomnij o nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Opole też było Co o daty to od 15 wzwyż, bo po MBP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 14, 2014 Autor Share Napisano Październik 14, 2014 Opole to Górny Śląsk także. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Bike Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Sam jesteś Górny Śląsk :F Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 14, 2014 Autor Share Napisano Październik 14, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Bike Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 To nie argument. Mieszkam, wiem. Górny Śląsk zaczyna się dopiero 3 ulice od mojego bloku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 14, 2014 Autor Share Napisano Październik 14, 2014 Ok, nie róbmy offtopu, ale zaciekawiłeś mnie. x) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Październik 21, 2014 Share Napisano Październik 21, 2014 Czyli meet 15? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 21, 2014 Autor Share Napisano Październik 21, 2014 No na to wygląda. Ale niech jeszcze sobie powisi trochę. :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorelei Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 A będzie Dolar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się