Szeregowa WW Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 - Ja wiem Law... Rozumiem... Ale jej nic nie jest i obiecuję ci że ją znajdziemy choćby nie wiem co. - powiedziała Lorence. - Ale nie możesz się przemęczyć. Jest już praktycznie całkiem ciemno... Musimy się gdzieś zatrzymać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 - Nie mam na to czasu. - powiedział poprawiając plecak. - Jeśli chcecie to zatrzymujcie się, ja czuje się na siłach. - dodał. - On ma teraz tyle adrenaliny że nie zaśnie, pozwólmy mu szukać. - powiedział Jonathan do Lorence, szeptem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 - Ech... No to trudno, będziemy szukać po ciemku. - powiedziała Lorence. - Prędzej czy później chłopak i tak padnie. - mruknęła cicho pod nosem. Emily nagle zorientowała się że ma przecież ze sobą telefon. Wyciągnęła go szybko z kieszeni i zobaczyła że jest już koło 22, ale faktem było też to ze nie ma tu zasięgu... Nie ma na co liczyć w takim wypadku. Westchnęła cicho. Jutro zbierze siły i się stąd wydostanie... Na pewno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 - Nie był bym tego taki pewien. - powiedział Jonathan patrząc na Law'a starającego się przeszukać gruzowisko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Emily skuliła się na ziemi i po krótkiej chwili zamknęła oczy zasypiając - Law, ona mogła się stąd wydostać i gdzieś iść. Musimy też rozważyć taką opcję. - powiedziała Lorence rozglądając się na wszystkie strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 - To jak nie znajdę jej tu. Ruszę gdzieś indziej, nie ważne gdzie, znajdę ją. - powiedział i spojrzał na Lorence ponuro. Potem wrócił do szukania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 (edytowany) Lorence westchnęła po czym zaczęła odtrącać jakieś nie wielkie głazy ale gdy przyszło jej się zmierzyć z większym nie było już tak łatwo. - Ech... Moc znów nie działa. - mruknęła starając się go przepchnąć. Edytowano Czerwiec 9, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Law starał się przesunąć jakiś duży głaz, chociaż średnio to szło, nie było łatwo, a bez mocy był tylko człowiekiem więc miał problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 (( Time up do rana bo ja )) Po kilku godzinach szukania wciąż nie znaleziono Emily. Powoli zaczynało już świtać. - Law, to nie ma sensu, tu jej nie ma. - powiedziała Lorence siadając na ziemi. Westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 - Trudno. Będę szukać dalej. - rzucił. Jego dłonie było podrapanie i pokrwawione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 - Dobra młody, dosyć tego dobrego. - warknęła Lorence zrywając się z miejsca. Podeszła do Law'a z założonymi rękami. - Idziemy stąd. Jeśli się stąd wydostała może być jeszcze gdzieś niedaleko, a w razie czego zawsze możemy tu wrócić. A teraz idziemy dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 - Dobrze. - powiedział Law, ruszył do dalej, jego twarz nie zdradzała żadnych emocji. Wzrok zresztą też. Jakby był martwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Lorence ruszyła za Law'em. - Pokaż ręce. - powiedziała do niego spokojnie. - Są całe poranione trzeba to wymyć przynajmniej zwykłą wodą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 - Nie trzeba, nic mi nie jest. - powiedział ale pokazał ręcę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Lorence wyciągnęła z torby butelkę wody i chusteczki. Nalała trochę wody na chusteczkę po czym przemyła chłopakowi ręce. - Tak lepiej. - powiedziała i pogłaskała go po głowie. Emily po jakimś czasie obudziła się i spróbowała się podnieść. Usiadła i oparła się o jedną ze skał. Nie wiedziała czemu ale było tu o wiele jaśniej. Myślała że pewnie to przez to że skały się zsypały ale to była robota Law'a i reszty, oczywiście nie wiedziała o tym. - Zaraz się stąd wydostanę... - mruknęła starając się zebrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 - Ruszmy się, chce ją znaleźć jak najszybciej. - powiedział sucho Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 (edytowany) Lorence ruszyła na przód. - Sprawdzimy okolicę, przeszukajmy ten las co jest tu niedaleko. - powiedziała. Edytowano Czerwiec 9, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 - Dobra, no to ruchy. - powiedział, ruszył rozglądając się po okolicy. - Emi! - zawołał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 Lorence obróciła się jeszcze i pociągnęła za sobą Jonatana za rękę. - Emily! - zawołała kierując się w stronę lasu i rozglądając się dookoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 Law zawołał jeszcze kilka razy, wciąż się rozglądał kierując się do lasu. Ale dalej wyglądał jakby nie czuł nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 Wszyscy weszli między drzewa. Było tu dość chłodno i ciemniej ze względu na to że gałęzie zasłaniały niebo i były tylko niewielkie przebłyski światła. Przede wszystkim dominowała tu zieleń. - Uh... Przydałoby się ogarnąć ten las najdokładniej jak się da ale nie możemy się raczej rozdzielić bo się nie znajdziemy. - mruknęła Lorence i ziewnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 - To ruchy. Szukajmy. - powiedział do Lorence i Jonathana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 - Ależ oczywiście... Kapitanie. - powiedziała sarkastycznie Lorence po czym ruszyła przed siebie rozglądając się. Emily po chwili pchnęła jeden z nie zbyt dużych kamieni i zaczęła tak robić z następnymi i po chwile cała masa skał się zsypała. Teraz dziewczynę poraziło dzienne słońce. Wyczołgała się z gruzowiska jednocześnie uderzając się dość mocno w kostkę. Złapała się za obolałe miejsce i odetchnęła głośno. - Chcę jeść... - mruknęła cicho. Po czym wstała, rozprostowała nogi i lekko kulejąc ruszyła przed siebie. - Może mnie szukają... - mruknęła smętnie pod nosem po czym nagle wpadł jej do głowy pewien pomysł. Zdjęła niebieską kokardkę którą miała na włosach i położyła ją na jednym z głazów. - Może przynajmniej to znajdą i będą wiedzieć że nic mi nie jest albo wręcz przeciwnie. - powiedziała po czym ruszyła z stronę jakiejś polany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 Law nie przejął się sarkazmem Lorence, skupił się na tym żeby odnaleźć Emily, rozglądał się idąc przed siebię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 Lorence zastanowiła się chwilę. - Law, zjedz coś bo opadniesz z sił. - powiedziała do niego. Emily weszła na polankę i usiadła na ziemi opierając się o jakiś nie duży głaz. - Muszę znaleźć drogę do domu. Nie ważne ile mi to zajmie po prostu muszę. Chcę do Law'a... Law... - powiedziała do samej siebie. Lewa powieka lekko jej zadrgała. Zaczęła zrywać trawę oraz gałązki i je wiązać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts