Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 Law zrzucił plecak, otworzył go i po chwili wyjął niego kanapkę którą zaczą jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 Emily związała gałązki, liście i inne takie tak że teraz wyglądały jak kukiełka. - Mamy dziś piękny dzień, prawda Law? - zapytała lalkę po czym zaczęła się śmiać. Lorence pogłaskała Law'a po głowie. - Wszystko będzie dobrze. - powiedziała spokojnie. - Nie możesz denerwować się na zapas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 - Ale martwie się, ona boi się samotności. A teraz jest sama. - powiedział do Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 - Znając Emi pewnie siedzi gdzieś sobie teraz i je. - zaśmiała się. - Jeśli szybko ją znajdziemy najpewniej na tym nie ucierpi. Emily przytuliła lalkę po czym wstała i przeniosła się nad strumyk. Umyła zakrwawioną głowę i przeciągnęła się. - Zaraz znajdziemy coś do jedzenia i znajdziemy jakieś miejsce do spania. Dobrze, obozy harcerskie się przydają. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 - Żałuje że nigdy nie chciałem pojechać na biwak i nie wiem jak się odnaleźć w takich lasach. - mruknął Law. - No wiesz, u mnie takich lasów za bardzo nie ma, taiga i te sprawy. Niestety nie wiem co tu robić. - powiedział Jonathan, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 - Ojoj biedne z was dzieci. Trzeba was będzie wszystkiego nauczyć. - zaśmiała się Lorence. - Całe szczęście byłam kiedyś na obozie harcerskim. Emily mi mówiła że też była dlatego na pewno sobie poradzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 - Znaczy ja byłem rozpieszczony. - powiedział Law, cóż, przynajmniej się przyznawał. - Umiem przeżyć na tajdze i tundrze, ale w takim lesie nie miałem okazji. Nie ten klimat. - powiedział Jonathan wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 - Czyli tak czy siak wychodzi na to że muszę was niańczyć. - zaśmiała się Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 - Ostatecznie tak. - zaśmiał się Jonathan. Law jednak nie odezwał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 Emily ruszyła przed siebie w poszukiwaniu czegoś do jedzenia gdy nagle zobaczyła drzewo, jak się okazało była to jabłoń. Dziewczyna wspięła się na nie i zaczęła zrywać owoce. - No widzisz Law! Mówiłam że nam się uda. - powiedziała wesoło jedząc jeden z owoców. (( Nie wiem skąd tam jabłonka ale kij :") )) - Emily ma ode mnie nóż więc to jeszcze dodatkowo jej ułatwi. - powiedziała Lorence. - Nie musimy się o nią przesadnie martwić. Dziewczyna jest po obozie harcerskim, wie jak się zachować i ma broń. Da sobie radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 - Martwie się o jej zdrowie psychiczne. - powiedział Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 - Emi da sobie radę. Nawet pod względem psychiki jest silna. - powiedziała Lorence i poklepała Law'a po ramieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 - Mam nadzieje że masz racje... - powiedział do Lorence, po chwili wziął plecak i ruszył dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 Emily zdjęła kurtkę i ułożyła na nich jabłka po czym zawiązała całości tak że służyła za tobołek. - Teraz znajdziemy miejsce gdzie będziemy spać. - powiedziała wesoło i zeskoczyła z drzewa. Lorence ruszyła za Law'em. "Mam nadzieje że nic jej się nie stało... Law by się załamał...." - pomyślała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 Law szedł rozglądając się na wszystkie strony. Jonathan rzucił okiem w Lorence, potem na Law'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 Lorence po krótkiej chwili zrównała się krokiem z Jonathanem. Chwyciła go za kołnierz po czym przyciągnęła go do siebie. - Musimy znaleźć Emily jak najszybciej. Mam przeczucie że coś jest z nią nie tak... - szepnęła do niego. Emily ruszyła wzdłuż strumienia. - Znajdziemy drogę do domu i wszystko będzie dobrze, prawda Law? - zapytała lalkę i przytuliła ją mocno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 - Ta... coś jest nie tak. To miejsce wpływa na każdego źle. Ty też musisz uważać. - powiedział Jonathan do Lorence. - Law nie jest raczej osobą która tak dziko by na to zareagowała, starał by się analizować sytuacje nie szarżować jak kupa mięcha bez mózgu, starając się ją znaleźć. Zdecydowanie jest to złe miejsce. - dodał. Miał pewność że Law go nie usłyszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 - Akurat Law... Eh... Nie dziwię mu się że tak zareagował. Jest zdenerwowany, po prostu się strasznie o nią boi... - westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 - Ale on na pewno nie robiłby tego w taki sposób. To nie w jego stylu. On nie spał a gdybyś mu nie kazała nie jadł by wcale. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 - A ty byś spał i jadł na jego miejscu'? Bo ja na pewno nie. - zapytała Lorence patrząc na chłopaka poważnym wzrokiem. Puściła jego kołnierz po czym ruszyła na przód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 Jak się okazało Law odszedł dość dość daleko od Lorence i Jonathana. Prawie zniknął z zasięgu wzroku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 - Ej młody nie pędź tak bo się zgubimy! - zawołała za Law'em. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 Law nie usłyszał, szedł dalej mając to gdzieś i po prostu idąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2015 Share Napisano Czerwiec 13, 2015 - Law! Stój do ciężkiej cholery! - zawołała Lorence starając się dogonić chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2015 Share Napisano Czerwiec 13, 2015 - Nie słyszy i nie złapiemy go. On chyba chciał nam zwiać. - powiedział Jonathan. Law w tym czasie oddalał się truchtem od pary. Sądził że jak się rozdzielą to szybciej znajdą Emi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts