BrokenRC Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 (edytowany) -Ja p******e!- powiedział Zygfryd i rzucił mieczem( tym materialnym) w Dantego Edytowano Listopad 7, 2014 przez RexCrusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 Dante złapał miecz i wygiął go na oczach Zygfryda. Odrzucił go za siebie..- To już koniec?- zapytał. (( Red Ogarnij słownictwo albo cię z sesji wyrzucę.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 (edytowany) -Nie, to rozgrzewka- Zygfryd przeciągnął się- Może zaatakujemy wszyscy razem? ((tak pasuje?; edytowałem tamten post; jestem Rex nie Red, ale się domyśliłem)) Edytowano Listopad 7, 2014 przez RexCrusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 - Brawo. Ale się podzielcie na funkcje.- powiedział Dante (( O to mi chodziło. Brawo Rex.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Yukito popatrzył na swój kamień. Nie chciał na razie atakować Dantego. -Rai- Powiedział cicho. W jego reku pojawił się miecz. Yukito cofnął o krok od kamienia po czym zrobił szybko zamach.- Hmm... jak to wyjdzie bo będzie ciekawie.- Dodał cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 -Skoro ja i Yukito to skoczki, to my powinniśmy zająć się walką partyzancką. Emily jako wieża powinna, hmm, tutaj problem "co robi wieża?", idzie w tanka? A co dopiero Law "co robi królówka?" Proponuje czysty atak. Do ataku! ((ja wiem co robi wieża i królówka, ale Zygfryd nie wie)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 Kamień rozpłatał się na kilka części. Dante zaśmiał się i czekał na atak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Yukito popatrzył na swój kamień. -Dobra.- Powiedział cicho. Po chwili popatrzył na Zygfryda, puścił mu oko po czym gwałtownie ruszył na Dantego. Ciął z lewej strony celując w korpus diabła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 Dante zrobił salto nad Yukito i popchnął go w plecy tak że upadł.- Dawać.- powiedział ze śmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Zygfryd skinął głową i ruszył na Dantego. Skoczył, czemu towarzyszył zgrzyt ukrytego ostrza i okrzyk. -Ostrze Cienia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 (edytowany) i'm back :3 Imię i Nazwisko: Rin YatogamiWiek: 21Rasa: Wskrzeszony Diabeł - Dawny Człowiek,Przynależność: Rodzina Bael - Młoda Grupa Bael - Klub Okultystyczny Pozycja: Wyskoklasowy Diabeł Funkcja: GoniecBoski Dar: Królewski Feniks < Gdy uruchamia się jego Boski Dar Jego pięści pokrywają się ogniem i 0.5 metra przed czołem pojawia się ogień taki sam jak na pięściach, w formie Łamacza Ładu Rin zamienia się w Feniksa nad głową ptaka pali się z niebieskich płomieni korona >.Oręż: Rękawice Umiejętności: Furia Feniksa - Rin wzmacnia swoją siłę fizyczną dwukrotnie. Nieskończony Płomień - Rin tworzy kulę ognia o średnicy 10 metrów i zamyka w niej wrogów spalając ich żywcem. Lanca Ognia - Rin rzuca ognistym oszczepem < coś jak strzała ogniowa tyle że dłuższe>. Wygląd: Charakter i Historia: Miły, opiekuńczy, ma lęk przed samotnością < tak xD >, zadbany, elegancki, prawdziwy gentleman. Rin od urodzenia mieszkał w sierocińcu i od zawszę był samotny, zmieniło to się jednak gdy został zabity i wskrzeszony na diabła przez samego Sairaorg Bael'a który obecnie jest głową rodziny Bael. Po szybkim awansie założył swoją rodzinę która się rozeszła i zaczął służyć rodzinie jako jednostka. Rin wyciszył swoją aurę tak by nikt go nie wyczuł gdy sam poczuł walczące między sobą diabły rodziny Bael. Podszedł do drzewa i oparł się o nie i zaczął obserwować ich trening. - Hmm ciekawe. Edytowano Listopad 7, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 (edytowany) Dante przytrzymał jego rękę z ukrytym ostrzem, atak mieczem ominą. Następnie przeżucił go przez plecy na ziemię. Odskoczył na bezpiecznął odległość. Dante wyczuł Rina ale nie dał tego po sobie poznać. Edytowano Listopad 7, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 ((Phoenix, królowa jest zajęta przez Mephisto( gra on Law'em), wolne są dwa gońce i wieża)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 (( Zmieniłem )) Rin usiadł na ziemi i nadal obserwował walczących. Na jego ramieniu usiadł kot Rin pogłaskał go po łebku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Zygfryd wyciągnął paczkę fajek z kieszeni i wydał okrzyk złości. -Przez Ciebie pety mi się pogniotły! Zygfryd zerwał się na równe nogi i rzucił w Dantego małym kamieniem, a po chwili paczką papierosów, do czego dodał kolejną próbę ataku, lecz tym razem w to samo miejsce( w sensie oboma brońmi w to samo miejsce; miejsce ataku: korpus). Skoczył więc krzycząc. -Ostrze Cienia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 Dante teleportował się obok Rina.- Siema. Co tu robisz Rin?- zapytał z uśmiechem.Zaśmiał się gdy zobaczył jak Zygfryd się za nim rozgląda za nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - Głowa rodziny - Odparł Rin krótko - Rozkaz i tym podobne, mam tobie pomóc - Rin wstał i wyciągnął rękę do Dante'go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Zygfryd trafił w pustkę i powiedział( z zaciśniętymi zębami). -Gdzie on jest?- I zaczął rozglądać się po okolicy, nagle spostrzegł Dantego stojącego obok jakiegoś chłopaka, winc( winc jest celowym błędem) postanowił zaatakować Dantego, czemu towarzyszył okrzyk- Sterben Teufel!(zginiesz diable!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 - Świetnie bracie. Chcesz się zabawić? - zapytał wskazując na swoją rodzinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - Wiesz wolał bym nie bić młodziaków - Rin spojrzał się na nacierającego i odskoczył szybko - Mój chowaniec by sobie dał radę. Ehh - Rin uwolnił blokadę ukrywającą jego aurę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 Dante ominął atak i uderzył go w brzuch. Odskoczył. - Choć. Muszą poczuć adrenalinę.- powiedział ze śmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - Dobra to wszyscy możecie walczyć ze mną - Rin uśmiechnął się do reszty założył rękawice które zapłonęły - Królewski Feniks - Nad głową Rin'a pojawił się płomień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Zygfryd splunął krwią i powiedział. -Nie będziesz bez kranie bić Niemca!- I sięgnął do kieszeni z której wyciągnął średniej wielkości tabletkę- Wiesz co to jest? Heroina! Tak zamierzam ją połknąć.- Zygfryd połknął ampułkę i rzekł z uśmiechem- Kolejna magiczna postać do bicia? Proszę bardzo. Ostrze Cienia!- I rzucił się na Rin'a(( piszę się rina czy rin'a?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Emily przyglądała się całej akcji siedząc na ziemi. Nie chciała na razie atakować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 - Ja nie mam zamiaru. Rzadko z tobą wygrywałem.- powiedział zapalając papierosa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts