Dead Radio Man Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 - Ponaglam żebyś wypił zawartość flakonika - Ponaglił go Rin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 ((Nie podoba mi się fakt że te fiolki se są. Nope.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 ((kk jak nie to nie)) - Słyszeliście ostatnio o porwaniach w tokio? - Zapytał wszystkich Rin kładąc sobie lance na ramieniu. - Złe rzeczy z tego wychodzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 - Nie było mnie tu przez tydzień, nie wiem co za porwania. - powiedział Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 - Mhm, no nic będę musiał szukać dalej. Jonathan i Lorance kiedyś mi pomogli przy tym, no cóż jak coś znajdę to się odezwę w sprawie tego. Law kiedy cię wypisują? Bo od wyczerpania to chyba dzień lub dwa co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 - Law był w śpiączce przez jeden dzień... Z tego co wiem od lekarza będzie mógł wrócić do domu jutro po południu pod warunkiem że będzie wypoczywał. - powiedziała Emily z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 - Więc jestem tu do jutra. - powiedział Law. Po chwili przeciągnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 (edytowany) - To jak coś to jutro zajrzę do was. Kuro - Chowaniec Rina, czarna kocica pojawiła się na ramieniu Rin'a. - Pilnuj tutaj żeby nikt się nie zakradł, jak coś to mnie zawiadom. - Kot zeskoczył z ramienia Rin'a i położył się na parapecie okna grzejąc się w promieniach słońca. - To ja będę leciał, kuruj się Law. - Po czym wyszedł z pokoju i zaczął wracać do domu, był ciekawy czy Elesis i dzieciaki wrócili. Edytowano Sierpień 4, 2015 przez Malitiosi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 - Paaa Rin! - zawołała Emily zanim chłopak wyszedł po czym przetarła oczy i ziewnęła. - Laaaaw~ - mruknęła słodko. - Potrzebujesz czegoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 - A jakie mam wybory? - zapytał przysuwając się do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 - Ano nie wiem, to już od ciebie zależy~ - powiedziała Emily z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 - W porządku. - powiedział i zasłonił zasłony przy łóżku. - To ja już wiem, co chcę. - powiedział przysuwając się do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Emily spojrzała na to co robi Law. - Co takiego Króliczku? - zapytała z uśmiechem i zaczerwieniła się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 - Potrzebuje ciebie. - powiedział i przysunął głowę na tyle że stykał się czołem z czołem dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 (( D: )) Rin po jakimś czasie wrócił do domu. Martwiła go sytuacja z porwaniami ale nie miał zielonego pojęcia kto za tym stoi i gdzie się ukrywa. Jedyna wskazówka jaką posiadał to zeszyt z pewnego podziemnego laboratorium który zdobył dawno temu. - Eli wróciłem - Krzyknął, nie wiedział czy jego żona wróciła. Wszedł do salonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Jak się okazało Elesis leżała na kanapie w salonie, wyglądało na to że akurat drzemała, dzieci z kolei były na górze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Rin uśmiechnął się widząc zmordowaną małżonkę. - Chyba miałaś dzisiaj ciężki dzień co? - Powiedział szeptem i pocałował ją w policzek jednocześnie przykrywając ją kocem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Elesis mruknęła tylko coś pod nosem i przekręciła się na bok, lubiła spać i korzystała z wielu okazji by to zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 - Ehh no dobra nie będę cię męczył. - Rin poszedł na górę do pokoju dzieciaków. - Lazarus< dobrze pamiętam?xD> Charlotte co dzisiaj robiliście z mamą? - Byliśmy w miasteczku rodziny Bael, wujek Sairorg poszedł z nami do oceanarium. - Odpowiedziała Charlotte. - Było fajnie. - Dobrze, macie jakiś pomysł na obiad? - Zapytał Rin. - Pizza - Wspólnie krzyknęli. Rin złapał się za głowę, apetyt mieli zupełnie po matce. Rin uśmiechnął się. - Więc będzie pizza - Rin trochę żałował tego ponieważ lubił robić skomplikowane dania, no ale mówi się trudno. - Zawołam was jak będzie gotowa. - Dobrze tato x2. Po jakimś czasie w kuchni zaczęło pachnąć przyjemnym zapachem który roznosił się po domu. Dzieci przybiegły od razu. - Za ile będzie gotowe? - Zapytała Charlotte. - Już tylko obudzę mamę, siadajcie do stołu. Rin poszedł do salonu. - Kochanie obiad gotowy - Powiedział i potrząsł nią delikatnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 Elesis mruknęła coś pod nosem i otworzyła oczy. - Hm? Co? - zapytała zaspana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 Emily uśmiechnęła się szeroko. - Jesteś kochany... - powiedziała i pocałowała go delikatnie. - Tak bardzo za tobą tęskniłam... Cieszę się że już wszystko jest dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 - Obiad gotowy, pewnie się ucieszysz. Dzisiaj jemy pizze taką jaką lubisz - Powiedział Rin trochę żałując ale nadal był uśmiechnięty. Pocałował swoją żonę w czoło i pogłaskał ją po włosach. - Chodź bo dzieci czekają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 - Jeszcze pięć minutek. - powiedziała Elesis i zamknęła oczy. - Ja za tobą też tęskniłem. - powiedział Law i pocałował dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 - Powiedz to głodnym dzieciakom - Ostrzegł ją Rin, śmiejąc się. - No dalej w nocy będziesz spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 Emi uśmiechnęła się. - Law, kochanie, najważniejsze że już jesteśmy razem... - powiedziała cicho. - Ale teraz... Lekarz zaraz przyjdzie. Może przyniosę ci coś do jedzenia albo do picia? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts