Lucjan Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Jare, jare. Brawo Law. Opadła w formie. - szepnął z uśmiechem. - Mam propozycję. Idźcie się spakować. Jutro jedziemy w góry na trening. - powiedział i się odwrócił. - Nawet nie próbuj. - poinformował Lorence. Ruszył do szkoły aby się spakować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Gdy walka się skończyła Emily spiorunowała tamtą dziewczynę spojrzeniem pt. "trzymaj się od niego z daleka bo pożałujesz mały kurwiu" i wtedy podszedł Law. Dziewczyna opuściła głowę i tylko pokiwała głową na potwierdzenie. Lorence przytaknęła. - Tak. - powiedziała jak gdyby nigdy nic i wzruszyła ramionami. - Dobrze wiesz że młody jest silny, więc nie wiem o co to całe halo. - zaśmiała się. Po chwili odwróciła się słysząc co powiedział Dante. - Wracaj tu gnoju, jeszcze z tobą nie skończyłam. - Zawołała i zaczęła iść szybko za nim. Nagle jednym potężnym kopem z glana powaliła go na ziemię przygniatając jego klatkę piersiową butem i opierając się o swoje kolano. - Nie mamy naszych rzeczy gdyż iż ponieważ przeniosłeś nas stamtąd. Poza tym trzeba Law'a ze szpitala wypisać bo inaczej zaczną go szukać po całym mieście. - warknęła. - A ty chcesz na camping jechać. - rzuciła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 - Co się stało? - zapytał Law patrząc na dziewczynę i pochylając się tak żeby zobaczyć jej twarz. Jonathan kontynuował jedzenie swojej kanapki przyglądając się poczynaniom Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Wyżywaj się na moim klonie. Raz na rok mogę go używać. A teraz te wasze rzeczy i wypisanie Law'a. Wszystko jest załatwione. Ciuchy macie w pokojach. Ja nie pierwszy lepszy Astaroth. - powiedział i ruszył do szkoły. - Aha. I naucz się panować nad emocjami! - zawołał będąc już przy szkole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Emi była cała czerwona, nie tylko z zawstydzenia ale i też z zazdrości. - Nic... - mruknęła w końcu i spojrzała gdzieś w bok. Lorence w końcu pozwoliła chłopakowi się podnieść. - Tch... Masz szczęście... - mruknęła i obróciła się na pięcie. Po chwili usłyszała jego kolejne słowa o tym żeby nauczyła się panować nad emocjami. Od razu spojrzała kątem oka w jego stronę. - Coś powiedział? - warknęła. - Nie mów mi jak mam żyć, kto ty jesteś, moja matka? - zawołała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 - Lorence, uspokój się. - powiedział Jonathan podchodząc do dziewczyny i kładąc jej rękę na ramieniu. Law przyglądał się Emily. - Emi... powiedz mi, co się stało? - zapytał i złapał ją za policzki. - No powiedz bo cię będę puciać. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 Lorence obróciła się do Jonathana. - No nie.,.. Ty też? - mruknęła kręcąc głową z dezaprobatą. - I tak skopię mu kiedyś dupsko, tak, że nie wstanie przez miesiąc. Emily na słowa o pucianiu od razu popatrzyła na Law'a. - Nieeeee! - zawołała. - Dobra, dobra powieeem... - mruknęła. - No bo ona jest za ładna i robi do ciebie maślane oczy i no... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 - I w porównaniu z tobą jest byle jaka. - powiedział Law. - Może sobie robić maślane oczy ale ja i tak kocham ciebie. - dodał przytulając Emily. - Nie marnuj energii, skopać go można kiedy indziej. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 Emily od razu się uśmiechnęła. - Awww... Ja ciebie też kocham. - powiedziała i przytuliła się do niego mocno. - A teraz chodź, to się przebierzemy czy coś. - mruknęła. W końcu Law alej miał szpitalne ubrania. - No mówię, zrobię to ale nie teraz. - powiedziała Lorence wzruszając ramionami. - Teraz mi się nie chce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 - Dobra, też mam ochotę już zmienić te ciuchy. O ile się nie mylę są na górze. - stwierdził Law. Jonathan spojrzał na Emily i Law'a. - Mam wrażenie że jak pojedziemy na ten trening to ci dwaj będą zajęci czymś innym niż trenowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 Lorence szturchnęła Jonathana łokciem w bok. - Masz coś konkretnego na myśli? - zapytała z cwanym uśmieszkiem. - Uhum. - mruknęła Emily i wstała. Podała chłopakowi rękę, a gdy wstał skierowała się w stronę szkoły. Przypadkiem usłyszała o czym mówili Lorence i Jonathan i zrobiła si cała czerwona. - Pffffffffffffffffffffffffffffffffffff.... A co wy tam wiecie... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 - A owszem mam. - powiedział Jonathan robiąc minę w stylu Lenny Face. Law też się nieco zarumienił, spojrzał na Emily. On nie był tak czerwony ale trochę też był. - Może chodźmy się już przebrać. - powiedział zasłaniając twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 - Coś tak myślę, że my też nie będziemy za dużo trenować. - zaśmiała się Lorence i spojrzała na Law'a i Emily. - Spokojnie dzieciaczki, dopiluję, żeby nikt wam nie przeszkadzał. - zaśmiała się znowu słysząc co mówią. Emily spojrzała na nią z wyrzutem jakby mówiąc jej "jeszcze się zemszczę" i pociągnęła Law'a w stronę szkoły. Zauważyła, że też zrobił się czerwony i że zasłania twarz. Od razu lekko się uśmiechnęła i poszła dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 - To dobrze bo miałem nadzieje że będziemy robić ciekawsze rzeczy. - stwierdził Jonathan. Gdy Law i Emily weszli do szkoły Law wreszcie odsłonił twarz. - Oni chyba maja racje. - powiedział po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 - Czeekaaaaj.... Mam pomysł. - powiedziała Lorence z cwanym uśmieszkiem. - Chodź. - powiedziała i chwyciła go za rękę ciągnąc go w stronę szkoły. Emily poszła z Law'em do jednego z pokoi w którym były ich rzeczy. - No nie... Ty też? - zapytała i znów się zarumieniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 - Ale jaki pomysł? - zapytał Jonathan idąc za Lorence. Law podszedł do dziewczyny i dotknął jej policzka. - A ty nie masz takiego wrażenie? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 - Zboczeńcy... Zboczeńcy wszędzie... - mruknęła cicho Emi i spojrzała gdzieś w bok. Zaczęła szukać świeżych ubrań w swojej torbie. Lorence cały czas się uśmiechała. - Zobaczysz... - powiedziała. - Masz gumki, co nie? - zapytała jak gdyby nigdy nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 (edytowany) - Jeszcze chyba mam. - powiedział Jonathan. - Dwie albo trzy chyba. - dodał grzebiąc po kieszeniach. - Emi... - powiedział Law. - Pocałujesz mnie? - zapytał po chwili. Edytowano Marzec 13, 2016 przez Mephisto von Vulonlok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 - To świetnie, będziesz musiał iść dokupić, a teraz daj mi jedna, albo dwie. - powiedziała wchodząc do jednego z pokoi i zaczęła czegoś szukać. Emily obróciła się do Law'a i pocałowała go jak prosił. - No już, przebieraj się. - powiedziała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 Jonathan oddał Lorence całą paczkę. - Ale po co ci to? - zapytał. - Emiii, no nie złość się nooo. - powiedział po czym podszedł do swojej torby, wyjął z niej cały zestaw ubrań. Potem znalazł jeszcze płaszcz. Wyciągnął go i przyjrzał się mu. Nie przypomniał sobie żeby go miał, może dostał go od siostry... ((ten płaszcz http://store.ubiworkshop.com/assassins-creed/assassins-creed-syndicate/jackets-vests/assassins-creed-syndicate-jacob-coat/ )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 - Zobaczysz. W każdym razie dzieciaczki się ucieszą. - zaśmiała się zaglądając do swojej torby. Wzięła od niego paczkę, którą jej podał. - Ej, a fajki też masz? Paliłeś kiedyś... - mruknęła w między czasie. Emily zaśmiała się. - Ale ja się nie złoszczę Króliczku~ - powiedziała wesoło i przyjrzała się temu co wyjął z torby. - Fajne to to, skąd masz? - zapytała wskazując na płaszcz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 - Nie wiem, nie przypominam sobie żebym go kupił... był zawsze za drogi... - stwierdził - Chyba go dostałem od kogoś. - stwierdził - Ale już nie palę. Ale mogę kupić jeśli ci są bardzo potrzebne. - stwierdził. - Czekaj. - Powiedział i po chwili zniknął w kręgu teleportacyjnym. Wrócił minutę później. - Mam. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 - Tak, są potrzebne. - mruknęła i po chwili zorientowała się, że już go nie ma. Chwilę później wrócił jednak z powrotem. - A zapalniczkę masz? - zapytała Lorence wyciągając rękę w jego kierunku żeby podał jej paczkę. - No proszę ktoś tu ma dziurawą pamięć. - zaśmiała się Emily i poczochrała Law'a po włosach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 Jonathan wyciągnął zapalniczkę Zippo i podał ją dziewczynie. - Co ty chcesz zrobić? - zapytał. - No fakt, mam. - powiedział. - Ale mam płaszcz. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 17, 2016 Share Napisano Marzec 17, 2016 Lorence wsadziła sobie do ust jednego papierosa i odpaliła go zapalniczką którą dał jej chłopak. - Chcę zapalić, a co, nie widać? - zapytała śmiejąc się, skierowała się do wyjścia z pokoju. W jednej ręce trzymała coś w stylu jakiejś procy czy czegoś takiego. - Nu~ - zaśmiała się Emi i pocałowała go lekko. Po chwili sama zaczęła szukać czegoś w co mogłaby się ubrać. - A co chcesz robić później? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts