BrokenRC Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 -Dobrze wiedzieć.- Zygfryd przez chwilę trwał w bezruchu, a po chwili rzekł- Coś mi mówi, że jest nas więcej. Jaka jest prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 Dante wyczuł diabła. Odwrócił się.- Witaj jestem Dante.- przedstawił się. Wytłumaczył mu wszystko.- Teraz macie czas wolny. Ja muszę zająć papierkową robotą.- powiedział podchodząc do biórka zaczynając pisać. ( Ją wracam później bo mam sprawe.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 -Takie pytanie, Law, czy Szkoci na prawdę są skąpi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 - Zależy od osoby. - odpowiedział Law. - Ja nie należę do tych skąpych. A przynajmniej nie zawsze. - odpowiedział. - Zygfryd czyż nie? Mam słabą pamięć jeśli chodzi o imiona. - wyjaśnił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 - Ooooo... Mamy czas wolny... Meh... I tak nie mam co robić... - mruknęła, wzięła kartkę i zaczęła ją składać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 (edytowany) -Ja! Znaczy się tak, nazywam się Zygfryd i jak zapewne usłyszałeś jestem Niemcem. Cieszycie się z tego, że jesteście diabłami? Edit: "Ja" po niemiecku znaczy tak Edytowano Listopad 4, 2014 przez RexCrusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Że co? Ja tu pięć minut temu przyszedłem i nie wiem o co c'man. Więc może mnie wtajemniczysz? - poprosił. - Jesteś z Badenii-Wirtembergii? Taki akcent masz trochę. - zapytał. ((Law ma akcent Irlandzki z naleciałościami szkockiego bo nie jest szkotem z dziada pradziada.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 ((Mistrz Gry- Lucyfer napisał, że jego postać po raz kolejny wyjaśnie, but ok)) -Tak, jestem ze Szwabii( Księstwo Szwabi było na terenach dzisiejszej Badenii-Wirtembergii). Zabił cię Upadły Anioł. Dzięki ultoce odnalazł i wskrzesił Ciebie Dante. Jesteś dziabłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 ((Aha dobra, sorry umknął mi tamten fragment .-. )) - Święta jagodowa matko Józefa (holly berry mother of Joseph) i jak ja teraz będę ateistą skoro mój światopogląd legł w gruzach? - zapytał sam siebie. - Jeśli nie będę cierpieć przez wieczność to ok. Moge być diabłem. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Emily złożyła z papieru ptaka, później słonia i żyrafę. - Meh meh... - mruknęła pod nosem. - Dobra... Idę stąd.. Tu jest nudno. - powiedziała do siebie, wstała z kanapy, przeciągnęła się i wyszła z pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 Dante skończył pisać.- Jutro będziecie mieli pierwszy trening i zobaczymy jakie macie boskie dary. A teraz. Chce ktoś pizzę?- zapytał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Law dostrzegł Emily, pomachał do niej. - Hej Emily. Ty też tu jesteś? - zapytał. - A co do pizzy to ja chcę taką z nacho. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 -Co to Nacho? A co do pizzy, to ja dziękuję. Mam umówiony konkurs w piciu piwa na czas. Siema.- Zygfryd pomachał wszystkim i wyszedł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Emily usłyszała znajomy głos i odwróciła się - Law! - zawołała z szerokim uśmiechem i odmachała mu. - No, jestem. Jak widać~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 Dante pojawił się w Ripoście na rynku w Bytomiu i zamówił wybrane pizzy. Po chwili położył je na blacie stołu. - Wcinajcie.- powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 - No to jedna znajoma twarz i jedna znajoma osoba. I Dante. To nie jest źle. A nacho to takie trójkątne chipsy z mąki i oleju. Meksykańska kuchnia. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 - Dobrze cię widzieć, Law~ - zaśmiała się. - Dobra, ja idę... Gdzieś... Nie wiem gdzie... No to paaa! - zawołała i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 ((Maphisto, to są nachosy(jestem ostatnio strasznie przymulony, winc nie skumałem), a tak w ogóle Pizza z Nachosami? Wtf!)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 ((Nacho to to samo co nachosy ale nacho to forma oryginalna. I tak jest taka pizza. Powiem szczerze jest zajebiaszcza. W bytomiu w pizzeri taka jest.)) Law poszedł do stołu i wziął kawałek pizzy. - A sosy masz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 - Eeee... Idę do domu... - powiedziała do siebie i poszła w tamtą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 (edytowany) ((Szeregowa, Emily wychodzi tak już od 3 postów; długo jej to zajmuje , Zygfryd wyszedł kiedy powiedział, bierz z niego przykład )) Edytowano Listopad 4, 2014 przez RexCrusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 [No ale ona wyszłą już dawno temu tylko nie wiedziała gdzie iść xDD. Nie czepiaj się człowieku... Nie masz kurde co robić? xddd] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 ((Spokojnie, tylko zauważam nieścisłość. A co do robienia, to robię najbardziej pasjonującą rzecz na tej planecie, odrabiam lekcje; może przeskoczymy już do next day?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 ((Lucjan się nie obrazi, a nawet jeśli to mu obojczyk naprawię)) Law zjadł jeszcze trochę. - Ja spadam. - powiedział wychodząc. Zaczął iść do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 ( Ech. Next day.) Dante stał przed drzwiami szkoły( tej normalnej).-I do szkoły .- mruknął wchodząc. Kilka dziewczyn za nim spojrzało. Zignorował je szukając swoich znajomych diabłów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts