Szeregowa WW Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Lorence wstała i zeszła na dół. Zdążyła usłyszeć większość rozmowy. - Oooo. A cóż to takiego~? - zaśmiała się patrząc na Elesis. - No nie no. Gratulacje. - powiedziała uśmiechając się szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Dzięki, wiesz może chciała byś być przyszłą ewentualną matką chrzestną naszego szkraba? - Rin zapytał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - A... Ale ja? Mówisz serio? - zapytała uśmiechając się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Chce być ojcem chszestnym.- powiedział Dante z szerokim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Mhm - Powiedział Rin z uśmiechem na twarzy - Będziesz wspaniałą matką chrzestną, a ty Dante jeśli obiecasz że kupisz mojemu dziecku Ferrari na roczek to może być - Rin zaśmiał się - No przecież oczywiście że ty będziesz nim, zapomnij o tym Ferrari to był żart. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Mi pasuje. - powiedziała. - Law nie może być bo jest moim bratem a Emily będzie ciocią przecież. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Lorence uśmiechnęła się szeroko. - W takim razie się zgadzam~ - zaśmiała się. - Ej a kiedy ślub? Muszę wiedzieć, bo tort sam się nie zrobi~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Nie wiemy - Powiedział Rin - Na razie nic nie jest ustalone - Rin zaśmiał się głośno - Ale myślę że szybko coś mi się tam uda załatwić, dobry jestem w tym - Pocałował Elesis w policzek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - No i widzicie. A teraz lecimy spać dzieciaki. - powiedziała klaszcząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Już jak mama się zachowuje - powiedział Rin jeszcze bardziej przytulając do siebie Elesis. - Chodźmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - No, idźcie spać. Już wam wystarczy siedzenia na dziś. Pewnie każdy zmęczony. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Lorence zaśmiała się tylko. - Dobra, dobra~ To dobranoc~ - powiedziała z usmiechem i wróciła na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Rin, zanieś mnie do łóżka. - powiedziała rozkazującym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Tak jest - Rin zasalutował i wziął na ręce - Moja księżniczka - Wszedł po schodach i wszedł do pokoju, podszedł do łóżka i delikatnie położył Elesis na łóżko, pocałował ją w policzek i przyklęk przy niej - Księżniczko, co mam teraz zrobić? Może cię ukołysać do snu, albo służyć jako poduszka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Idź spać. - powiedziała wskazując miejsce obok siebie i ściągając koszulkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Rin uśmiechnął się, także się rozebrał do majtek i położył się obok Elesis obejmując ją ramieniem. - Wiesz co, kocham cię - Powiedział całując ją w czoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 ((Elesis jeszcze nie leży.)) Elesis rozebrała się do naga, położyła i przykryła. - Ja ciebie też. - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 (( Oj tam )) - Chciał bym dzisiaj robić za twoją poduszkę - Powiedział Rin do Elesis przytulając ją do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Ok. - powiedziała kładąc mu głowę na klatce piersiowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Rin objął Elesis drugą ręką żeby czuła się bezpieczniej. - Tak już powinno być - Rin powiedział cicho zaczął głaskać swoją narzeczoną po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Elesis uśmiechnęła się. - To miłych snów. - powiedziała zamykając oczy i po chwili zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Rin zasnął zaraz po Elesis. Śniły mu się różne rzeczy. (( To co kolejny dzień ??? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 ((Da)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 (edytowany) (( Niech Elesis ma jakieś wygórowany pomysł na śniadanie )) Rin obudził się, Elesis cała na nim leżała. Nie chciał jej budzić więc na razie przyglądał się jej. Edytowano Listopad 19, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Emily obudziła się o 5 rano. Otworzyła oczy i zaczęła tulić się do Law'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts