Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Law obudził się. - Hej. - mruknął do Emily zaspany. Elesis obudziła się. Spojrzała na Rina. - Nie śpisz? To świetnie. Weź mi zrób frytki z czosnkiem i serem. I do tego jakąś sałatkę. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Heeeej~ - powiedziała z uśmiechem. - Wyspałeś się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Się robi mój ty aniołku - Rin zszedł z łóżka, założył spodnie i koszule nie zapinając guzików. Zszedł na dół do spiżarki, magią pomógł sobie i lewitował wszystkie potrzebne produkty. Magią obrał i pokroił ziemniaki i wrzucił do rozgrzanego oleju, gdy frytki się robiły pokroił świeże warzywa i dolał sosu ogrodowego. Frytki były gotowe, Rin spróbował jedną. - Idealnie miękkie - Dodał czosnek i ser tak jak rozkazała Elesis. Położył wszystko na tacy i wrócił do pokoju, zajęło mu to kilka minut. - Pokarmić cię księżniczko - Zapytał Rin siadając obok niej z tacą i jedzeniem na niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Ta. - powiedział Law i przeciągnął się. - Jesteś głodna? - zapytał. - Nie urwało mi rąk tylko zaszłam w ciąże. - powiedziała jedząc frytki. ((Aniołku? ._. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Trochę tak... - mruknęła ziewając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - To pójdę po coś. - Powiedział Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 (( cichaj )) - Oj tam, no dobrze jak chcesz - Powiedział Rin wstając - Ja w takim razie idę pod prysznic. - Rin poszedł do łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 (( macie pozwolenie na przeskok czasowy)) Dante wstał zmęczony rano. Wszedł po drugi prysznic.- Co tam szczęściarzu?- zapytał myjąc włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Nic, ma już nastroje - Powiedział Rin i odrzucił włosy do tyłu - Nie mogę się doczekać do bycia ojcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Ech. A ja aż będę mieć dziewczynę. Marzenia ściętej głowy.- powiedział wycierając włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Oke~ - powiedziała przecierając oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 (edytowany) Law zszedł na dół. poszedł do kuchni. ((Ej chwila system shut down nie przeczytałem do końca )) Edytowano Listopad 20, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Dante wyszedł do kuchni i wyciągnął puszkę coli. Usiadł i zapalił papierosa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Rin się umył i ubrał w czystą koszulę i Spodnie. Związał z tyłu głowy włosy. - Nie wiem czy ich nie ścinać -- Mówił do siebie Rin wracając do pokoju. - I jak smaczne księżniczko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Elesis zdążyła zjeść wszystko. - Dobre. - powiedziała. Law spjrzał na Dantego. - Siema. - mruknął. Zrobił kanapki, wziął dwie puszkicoli i wrócił do Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Emily siedziała na łóżku i patrzyła przez okno na zewnątrz. Gdy Law wszedł, nie zwróciła na niego uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 (( Te to jak robimy z tym przeskokiem czasowym, wszyscy na tak? )) Rin usiadł obok Elesis i przytulił ją do siebie. - Już cię nie opuszczę. - Uśmiechnął się do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 (( napisałem że.się zgadzam.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Lorence obudziła się i podniosła do siadu. - Nowy dzień... - mruknęła i uśmiechnęła się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Dante zaczął chodzić po posesji. Zatrzymał się znów na chwilę przed drzwiami pokoju Lorence. Po chwili ruszył dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Lorence wygramoliła się z łóżka, ubrała się i wyszła z pokoju. Przeciągnęła się. Była w wyjątkowo dobrym humorze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Dante był zapatrzony w słońce. Wypuścił kłąb dymu z ust. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Emily? - powiedział cicho kładąc jedzenie na stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Emily słysząc głos Law'a zamrugała oczami i popatrzyła na niego. - O, hej~ - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - O czym tak myślałaś? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts