Mephisto The Undying Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Law wyciągnął z kieszeni nóż motylkowy i rozłożył go jakimś ruchem (jak typowy nóż motylkowy) - Mogę mieć to? Jak tak to lecim a jak nie to tylko to zostawie i idziemy. - powiedział. ((Ej Wait są te skrzynki od aniołków wciąż)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Możesz - Rin założył plecak, podszedł do Elesis - No to my lecimy, za pięć dni widzimy się ponownie kotku - Rin pocałował Elesis namiętnie w usta i ruszył w stronę drzwi - Chodź Law. (( Taa, tak BTW nowy wygląd Boskiego Daru Rin'a w spoilerze i na sygnie )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Już sekundka. - podszedł do Emily. - To... wrócę za pięć dni czy coś. - powiedział i pocałował ją. - to pa. - powiedział i poszedł za Rinem. Elesis uśmiechnęła się widząc Law'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Rin i Law wyszli z posesji i weszli do lasu. - Nie wiem czy wiesz, ale oświadczyłem się twojej siostrze - Powiedział z uśmiechem Rin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Ow. To więc o tym wczoraj gadaliście. - stwierdził. - Coś jeszcze się stało? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Emily wybiegła z budynku. - To paaa! Uważaj na siebie! - zawołała i wróciła do środka. - Nie wytrzymam tych pięciu dni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Jestem z nią w ciąży - Powiedział Rin - Możliwe że niedługo zostaniemy braćmi, chcę się z nią pobrać - Powiedział Rin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - To raczej będę twoim szwagrem. - powiedział Law. - Ciekawa sytuacja. Spotkałem siostrę która była żywa chociaż rodzina myślała że jest martwa a teraz pójdę na jej ślub. - uśmiechnął się. Elesis spojrzała na Emily. - Hej Emily. Tak się zastanawiam. Wiesz co się stało czy nie? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Hej, myślisz że była by szansa na to że mógł bym poznać waszych rodziców? - Zapytał Rin - Chciał bym jednak to zrobić jak należy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Wątpię, Elesis nie chce się im pokazać... - stwierdził. - I chyba nawet ona by się nie zgodziła. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Eeee.... No nie. A co miało się stać? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Szkoda, dobra opowiem ci teraz trochę o twoim treningu. Są dwie ścieżki dzięki którym możesz się wzmocnić w szybkim czasie, i możliwe że uzyskasz dostęp do łamacza ładu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Jak mniemam obie przynoszą różne rezultaty. - powiedział. - Jakie to ścieżki? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Nie, porostu się różnią w wykonaniu. Jedna z nich to wszczepienie implantów przez instytut Grigori który niestety jest w posiadaniu Upadłych Aniołów, drugi czyli ten który wybierzemy to Trening ze Smokiem. - Rin uśmiechnął się do chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Elesis uśmiechnęła się. - Otóż, biorę z Rinem ślub. I będziemy mieli dziecko. I tak pomyślałam, chciałabyś zostać druhną? - zapytała. Law spojrzał na Rina zdziwiony. - Implanty są niezgodne z równowagą jaką muszę trzymać podczas używania tego. A co do treningu ze smokiem. (tu miało być jak Natsu z Fairy Tail) Ale się napaliłem. - powiedział szczerząc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - To dobrze - Rin uśmiechnął się i wyjął 2 piwa z plecaka - Masz jedno - otworzył mu i sobie. - Na zdrowie - Podstawił swoją butelkę do podbicia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Wiesz że nie mam osiemnastu lat nie? Poza tym przyjechaliśmy tu żeby chlać czy żebym stał się silniejszy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 -Ja? Naprawdę? Ale fajnie! No pewnie że bym chciała~! - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Jedno piwo ci nie zaszkodzi - Powiedział Rin i napił się - No nie bądź taki napij się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 (edytowany) Law pokręcił przecząco głową. - Nie zamierzam. - powiedział. Elesis przytuliła Emily. - Dziękuje. - powiedziała. Edytowano Listopad 20, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - No dobra jak tam chcesz - Powiedział Rin, byli już jakieś 40 kilometrów od posesji i zbliżali się do jednej z pobliskich gór. Po chwili wyszli n polanę przy której była jaskinia prowadząca do wnętrza góry. - Tylko diabły z rodu Bael potrafią widzieć to wejście. Jest tutaj nałożonych pełno barier pierwotnego zarządcy rodu. Można powiedzieć że dla nas to ziemia święta. - Tłumaczył Rin Law'owi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Nie ma sprawy~ - zaśmiała się. - Ej, a masz już jakąś sukienkę na oku? Bo jak nie, to ja ci mogę uczyć. Jestem całkiem dobra w te klocki~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Nie mam jeszcze żadnej. - powiedziała. - Naprawdę była byś tak miła? - zapytała. Law nie odzywał się tylko przytakiwał, ciągle się rozglądał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 (edytowany) - Echem~ - mruknęła z szerokim uśmiechem. - No pewnie~ Edytowano Listopad 20, 2014 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Tak na prawdę to nie jest góra - Rin wszedł do jaskini - W środku jest dolina otoczona murem tak by wyglądała jak ściana góry a na niebie jest rzucone zaklęcie ukrycia i zwodzenia; w tym miejscu mieszka smok naszego rodu Bid'daum, będziesz z nim ćwiczył ja tutaj jestem do obserwacji i leczenia twoich ran. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts