Szeregowa WW Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 - Khh... Oczywiście, że wiem... Ale... Ty pewnie mnie już nawet nie pamiętasz, prawda? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 - Wiem że cię znam... ale nie wiem kim jesteś... nie wiem kim ja jestem. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Lorence łzy napłynęły do oczu. - N... Naprawdę mnie nie pamiętasz.... - powiedziała. Spojrzała na Cornvell, który miała na szyi i jednym ruchem go zdjęła i pokazała Jonathanowi. - Nawet tego nie pamiętasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Nie mam żadnych wspomnień... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Lorence popatrzyła na niego załzawionymi oczami i lekko się zachwiała. - W takim razie... Kim jesteś teraz? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Wiem tylko że mam służyć mojej pani... była pierwszą osobą jaką spotkałem... nie wiem czy dobrze robię służąc jej ale tylko ją znam. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Nie robisz dobrze... To na pewno... - powiedziała. Wzięła głęboki wdech. - A nie próbowałeś sobie nigdy niczego przypomnieć? Nie pamiętasz tego wszystkiego... Tego wszystkiego co było? Ja przecież... Przecież tak bardzo cię kochałam... - ostatnie słowa powiedziała ciszej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Wybacz... ale nawet jeśli próbowałem to nic sobie nie przypominałem... - powiedział. - Czy ja... byłem kiedyś kimś dla ciebie bliskim? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Byłeś najważniejszą osobą w całym moim życiu... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Ja... - wbił miecz w ziemię. - Naprawdę nie pamiętam... wybacz... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 (edytowany) - Właściwie... Myślałam że nie żyjesz i w ogóle wszystko mi się zawaliło przez to... Cały czas myślałam że wrócisz... A masz może taką klepsydrę na łańcuszku, którą ci kiedyś dałam..? Ech, co ja gadam. Nie przypomnisz sobie o mnie nawet jeśli bardzo był tego chciała. - mruknęła tylko. Mimo wszystko zachwiała się i upuściła broń. Edytowano Grudzień 29, 2014 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Mam ją... - powiedział. - Mam ją od mojego obudzenia się... zawsze... nigdy jej nie zdjąłem. - powiedział i ściągnął rękawicę pokazując klepsydrę na łańcuszku założoną w ramach bransoletki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Lorence podniosła wzrok. - N... Naprawdę ją masz... - uśmiechnęła się lekko przez łzy. - Naprawdę... Proszę spróbuj sobie coś przypomnieć... Cokolwiek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Próbuje ale nie potrafię... - powiedział. - Przepraszam... - dodał tylko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Lorence patrzyła na niego przez chwilę i przetarła oczy ręką. Niby na co ja liczę... - pomyślała. - W porządku. Już... Już tak najwyraźniej miało być... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Jonathan spojrzał na dziewczynę. Wyciągnął miecz z ziemi i podszedł do Lorence. Wbił miecz przed nią. - Poddaje się. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 (edytowany) - Ale... Jak to? Czemu? - zapytała i spojrzała na miecz, a po chwili na Jonathana. Edytowano Grudzień 29, 2014 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Nie chcę z tobą walczyć. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Czemu? Przecież... Przecież nawet mnie nie pamiętasz, skąd masz pewność że to wszystko co powiedziałam jest prawdą? - mruknęła i znów łzy nalały jej się do oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Wierze ci... coś mi mówi że nie kłamiesz. - powiedział. - Poza tym... ja... pamiętam tę twarz... tę zalaną łzami... - powiedział. - Ja cię znam... nawet zaczynam pamiętać... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Lorence miała ochotę wybuchnąć ogromnym płaczem, ale... jakoś tak nie mogła, jednak łzy ściekały jej po policzkach. - Nie musisz się wysilać... - mruknęła. - Przecież i tak... Sobie nie przypomni.... - pomyślała i ścisnęła Cornvell, który dalej miała w ręce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Ja... naprawdę... cię pamiętam... Lorence... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Co... - mruknęła, a gdy tylko usłyszała swoje imię podniosła głowę. - N... Naprawdę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Jesteś... jedynym jasnym wspomnieniem jakie mam... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Lorence podeszła do Jonathana i przytuliła go najmocniej jak mogła. - Kocham cię... I tak bardzo cię przepraszam... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts