Dean Ambrows Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Był... jak by to powiedzieć. Przez chwilę częścią mnie.- odpowiedział Dante. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Dwóch na jedną kobietę, nie zgadzałam się na trójkąt. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Ale ja niczego Rinowi nie proponowałem. A on ma żonę więc nie było rozmowy.- stwierdził Dante lekko się uśmiechając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - No chyba że tak. - stwierdziła. - Ale i tak się nie zgadzam. No może kiedy indziej. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - I tak bym nie chciał - Rin wyszedł z ognia - No chyba nie zamierzasz już przestać walczyć. Czy masz jedynie zamiar nas zatrzymać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Mam was doprowadzić żywych do miejsca przeznaczenia. Obecne statystyki to: Jonathan został pokonany przez Lorence i Emily, Annie bawi się z tym szefem waszego rodu. Law walczy z naszą mistrzynią a ja dyskutuje z wami. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Aha. Czyli tak jak powinno być.- stwierdził Dante. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Czy ja wiem. Lorence oraz Emily są najsłabsze a pokonały kogoś kto pokonał najsilniejszą osobę w twojej rodzinie. A Law, czyli koleś który jest 4 w rankingu siły waszej rodziny walczy z najpotężniejszym przeciwnikiem. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 (edytowany) - Raczej nie uda ci się nas obu wsiąść żywcem, więc powiedz o co wam chodzi. - Kobieta zaczęła irytować. (( Nie chce mi się opisywać walki Sairorga, kto wygrywa w tej walce??)) Edytowano Grudzień 30, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Dokładnie.- poparł przyjaciela Dante. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 ((Ta dziewczynka z nim nie walczy tylko chcę się z nim bawić w dom xD )) - O nic, znaczy nam. Szefowa chcę przetestować jak Law opanował jej zabawkę. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Nie prościej było wysłać list - Rin 'owi kończyły się nerwy - A nie komuś zwalać się do domu i porywać ludzi? (( Ehh będę tego żałował )) Sairorg spojrzał na dziewczynkę. - Hmm - Wiedział że jest wrogiem, ale bicie dzieci nie było w jego stylu. - Ale bez żadnych wybryków. - Cała jego rodzina stała za nim z zdziwionymi minami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 ((W zasadzie to ta dziewczynka ma podobny poziom siły jak Dante, ale ma 10 lat i jest człowiekiem, ale nie musisz tego opisywać xD )) - Tak jest o wiele zabawniej. - zaśmiała się kobieta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 (( Czyli tak czy inaczej jest słabsza, bo Rinj i Dante byli jego sługami soł )) - Nie no Dante trzymaj mnie bo zaraz coś zrobię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Dawaj. Uderz mnie. - powiedziała i wstała. ((No ale chcę się pobawić. Ona nie ma złych zamiarów, ona chcę się pobawić xD )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Spokojnie. To jednak kobieta.- powiedział Dante Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 (( Ja tylko mówię jaki jest silny zrób tak że mała będzie chciała zostać z Sairorgiem )) - To w co chcesz się pobawić dziewczynko - Zapytał Sairorg. Rin zamknął oczy i się wyciszył. - Dante ja idę poszukać Elesis - Rin ruszył przed siebie i przeszedł obok kobiety cały czas będąc czujny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 ((Ale wiesz że oni są odcięty przez barierę? )) - Wiem gdzie jest twoja panienka. - powiedziała Kobieta. - Pobawmy się z w chowanego! Z nimi wszystkimi! - krzyknęła wesoło dziewczynka i wskazała na rodzinę Sairigora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 (( Wiem )) - Więc mnie tam zaprowadź albo cię we dwóch zabijemy - Powiedział Rin, miał nadzieje że Dante go wesprze. - Hmm no dobrze, to kto ma pierwszy szukać. - Jego podwładni nie wierzyli w to co słyszą, niektórzy szukali kryjówek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Ja będę szukać! - krzyknęła wesoło dziewczynka. - Ech, grozisz kobiecie, aż mnie dziwi że twoja panienka z tobą jest. - stwierdziła. - Poza tym, wiesz że elfy potrafią zniknąć chowając swoją obecność przed każdym? Jak myślisz jak mnie znajdziesz jak zniknę? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Nie mam nastroju na zabawy, rozumiesz - Krzyknął Rin - Jeśli mi pokażesz gdzie ona jest i mnie do niej zaprowadzisz obiecuje że nic ci nie zrobię. - Szefie ale my nie mamy ochoty na zabawę... - Powiedziała królowa Sairorg'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Nie mam nastroju na zabawy, rozumiesz - Krzyknął Rin - Jeśli mi pokażesz gdzie ona jest i mnie do niej zaprowadzisz obiecuje że nic ci nie zrobię. - Szefie ale my nie mamy ochoty na zabawę... - Powiedziała królowa Sairorg'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Och jaki groźny. - powiedziała przewracając oczami. - Czemu miała bym ci pomóc zamiast po prostu zniknąć? - zapytała. - Podaj mi jakiś ciekawy powód. - dodała. W oczach dziewczynki zaczęły zbierać się łzy, po chwili usiadła na ziemi płacząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 (edytowany) - Jesteśmy w barierze, możemy rozprzestrzenić nasz ogień i w ten sposób dowiedzieć się gdzie jesteś. A poza tym nie masz chyba nic nie będziesz miała z walki z nami jak tylko kilka siniaków lub co gorsza większych obrażeń ciała. - Widzicie co zrobiliście, ale już mi się chować bo jeśli tego nie zrobicie to będziemy mieli intensywny trening przez miesiąc. - Wszyscy się rozbiegli - Ja też się schowam, no nie płacz i baw się - Sairorg się uśmiechnął i schował w kryjówce. Edytowano Grudzień 30, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 (edytowany) ((Potęga 10 letniej dziewczynki z misiem )) Dziewczynka wstała i przetarła oczy. Po chwili zamknęła je i zaczęła liczyć do 10. Gdy skończyła rozejrzała się i rzuciła misiem w powietrze. - Łap ich Tibbers! - krzyknęła a miś w powietrzu zamienił się w płonącego niedźwiedzia brunatnego wyglądającego jak maskotka. Ruszyła podskakując w kierunku jakiś losowych demonów. - Po prostu otoczę się barierą. - stwierdziła. Edytowano Grudzień 30, 2014 przez Mephisto von Krampus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts