Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Przy niej, na pewno je odzyskasz - Rin wskazał Lorance - Chcesz się napić? - Rin zapytał Jonathana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - W sumie mogę. - stwierdził Jonathan. Elesis spojrzała na Lorence. - Co teraz zrobicie razem z Jonathanem? - zapytała Elesis. Law spojrzał na Emily. - Mogę się położyć obok? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Zapewne zamieszka razem ze mną u mnie w domu i jakoś spróbuje mu pomóc w odzyskaniu wspomnień. - powiedziała Lorence. - Jasne~ - powiedziała Emi i uśmiechnęła się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 (edytowany) Law ściągnął buty i bluzę tak że był tylko w koszulce i spodniach. Położył się obok i spojrzał na nią. - Może się ustatkujcie. - powiedziała Elesis. Edytowano Styczeń 2, 2015 przez Mephisto von Krampus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 (edytowany) Emily przytuliła się do Law'a. - Kocham cię~ - powiedziała z uśmiechem. - W sumie to fajnie by było żyć tak normalnie... No cóż, pewnie damy sobie jakoś radę - powiedziała Lorence i uśmiechnęła się. - A tak właściwie to słuchaj, musisz pogadać z Rin'em bo Shino miała racje, on coś kręci... Edytowano Styczeń 2, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Ja ciebie też. - powiedział Law. - Wiem, ten koleś nie umie kłamać. - powiedziała Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Poza tym ciężko nie zauważyć. Na ogół jak ma jakiś problem to go przepija. - powiedziała Lorence. - Meeehhhh... Ciężki dzień... - powiedziała Emily i przymknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Emily ma bardziej skomplikowanego faceta. Ale cóż, trudno się dziwić. - stwierdziła Elesis. Law przełknął ślinę. - Emily... chciała byś może... no wiesz... - zapytał cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 (edytowany) Emily tylko lekko się zaczerwieniła. Nie wiedziała co ma na to odpowiedzieć, bo w sumie to byłby jej pierwszy raz. Pocałowała go na "tak". - Ale Emi jakoś daje sobie radę. - powiedziała Lorence. - Ale ogólnie mówiąc z facetami łatwo nie ma. Edytowano Styczeń 2, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 ((Okej, po prostu to pomińmy :33 )) Law odwzajemnił pocałunek, w między czasie rozpiął dziewczynie stanik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 (( I to ja tu jestem... if you know what i mean :3 )) Rin nalał do szklanki Jonathan'owi. - Na zdrowie, dobrze że wróciłeś - Rin stuknął szklanką Jonathan'a. Wyczuwał kłopoty, nie chciał nic mówić reszcie o swoim problemie. Napił się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Powrót z martwych do wesołych nie należy. - powiedział Jonathan wypijając zawartość szklanki. ((Em, a akt Emily i Law'a zostaje pominięty bo tak :333 )) Law po całej sytuacji leżał obok Emily na plechach. - Och... to był mój pierwszy raz ale chyba to polubiłem... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Dante pojawił się tam gdzie była reszta.- Jonathan! Długo się nie widzieliśmy.- powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 ((Jonathan go nigdy nie widział ._. )) - Em, my się znamy? - zapytał Jonathan odsuwając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 (( Heh )) - Chcesz też się napić? - Rin zapytał Dante - Własnoręcznie robiona - Pochwalił się i nalał sobie jeszcze trochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 (( Tak Phoenix, ty jesteś zbokiem x33 )) - Tiaa~ W sumie ja też... - powiedziała Emily i przytuliła się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Raz się spotkaliśmy. Facet od bagrzy gdy odlatywałeś. Mówiłem že się jeszcze spotkamy.- powiedział.Dawaj.- powiedział biorąc kieliszek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 (( Nie prawda, nie jestem. Wy tylko tak uważacie. Nie wiecie co to znaczy spotkać prawdziwego zboczeńca D: )) Rin nalał Dante do szklanki i wrzucił kostki lodu. - Masz, on cie nie pamięta i tak bo przecież nic nie pamięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 (edytowany) ((Mylisz się, wiemy)) Law objął dziewczynę. - Chyba będzie trzeba wymienić pościel. - powiedział. - I tak cię nie pamiętam. - powiedział Jonathan. Edytowano Styczeń 2, 2015 przez Mephisto von Krampus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 (( mephi ma rację.)) Dzięki.- powiedział Dante. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 (( Okej może byłem pijany i pisałem głupoty ale to nie jest zboczenie, na prawdę ;-; czemu nikt mi nie wieży a wtedy to nie ja zacząłem tylko Mephisto :< )) - Chyba będę musiał wsiąść lekcje z samokontroli - Rin westchnął - Nie chciał bym wchodzić do furii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 (( Hahahahah wiedziałam! Wiedziałam! Hahahah! )) Emily tylko przytaknęła i zamknęła oczy. Nie chciało jej się jeszcze wstawać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 (( Jasne. Ghahahahaha! Pierwszy raz mam taką beke. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - W sumie to możemy iść spać. - powiedział Law. - Ej, Rin, chcesz się zmierzyć? - zapytał Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 (( chyba wróci Vergil)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts