Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 (( But it's true, a poza tym to wszystko przez Mephisto. Gdyby wtedy z tym nie zaczął, to on jest zboczony )) - Nie - Rin odparł szybko - Nie mam już dzisiaj sił na nic. Może kiedy indziej co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 ((Tłumacz się tłumacz.)) - Okej. - powiedział Jonathan siadając na krześle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 (( on ma rację. Nie wiemy co to znaczy spotkać prawdziwego zboczeńca bo jeszcze się z Phoenixem nie spotkaliśmy prywatnie. Prawda?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 ((to jest prawda, teraz jeszcze na mnie zrzuca winę )) Rin zrobił sobie kanapkę i zjadł ją. Dopił resztę trunku. - Pójdę położę dzieci do łóżka - Zabrał dzieci do ich pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 (( Ale to ty Phoneix zacząłeś z tym wszystkim noo~ No i Astaroth ma racje ^^ )) - Taaak... Chodźmy spać... - mruknęła Emily i zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 (( wreszczie się z czymś ze mną szeregowa zgadza.)) Dante usiadł w fotelu i przymknął oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Law po chwili zamknął oczy i zasnął. Jonathan podszedł do Lorence. - Ej, mam pytanie, mógłbym zostać u ciebie na noc? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Emily po chwili również zasnęła. Lorence spojrzała na Jonathana. - No pewnie że tak, możesz zostać u mnie na tyle ile tylko będziesz chciał. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Dzięki. - powiedział Jonathan z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - To co, chcesz jeszcze zostać czy idziemy? - zapytała Lorence Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Poszedł bym już w sumie. - powiedział Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Lorence przywołała krąg teleportacyjny i stanęła w nim razem z Jonathanem. - Dobra, to cześć wam. A no i Rin, nie dołuj się tak, wszystko się ułoży. - powiedziała z uśmiechem. Po chwili oboje zniknęli i pojawili się w domu Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Jonathan rozejrzał się. - To co robimy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - A nie wiem. Jesteś może głodny, albo zmęczony, czy coś? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - W sumie nie. - powiedział rozglądając się po mieszkaniu niepewnie. - Mogę usiąść? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Eee no nie pytaj się o takie głupoty, pewnie że możesz. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 (edytowany) (( Ja tam wiem swoje i nikt mi niczego nie wmówi)) Rin poczytał dzieciom na dobranoc i kiedy usnęły zszedł na dół. Rozpalił ogień w kominku i nalał sobie whisky, otworzył książkę i zaczął czytać. Edytowano Styczeń 2, 2015 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Elesis podeszła do Rin'a i stanęła za nim. Zakryła mu oczy. - Rin - powiedziała melodyjnie. - Narzekałeś że mamy mało czasu, a czy teraz jest czas? - wyszeptała mu do ucha. ((Bycie pijanym ujawnia prawdziwą naturę lad ;v )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Mhm - Odłożył książkę i wziął ją za dłonie i pocałował. - Nie wiem co bym bez ciebie zrobił. Jesteś moim własnym cudem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - W takim razie. - powiedziała siadając mu na kolanach. - odpowiesz mi na kilka prostych pytań. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Zależy jakie - Rin przytulił ją do siebie. - No ale pytaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Mianowicie, po tej swojej nieprzytomności zacząłeś się zachowywać jakby cię coś martwiło. Wyjaśnij mi co. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Rin chwilę pomyślał. - Po prostu, nie wiem ile czasu mi zostało z wami. Mogę zginąć w każdej bitwie... - Gdy wpadnę w furie, dokończył w myślach - Po prostu czuje że jestem za słaby żeby chronić was a zarazem chcę być z wami jak najdłużej. - Z jego oczu wypłynęły łzy - Po prostu się boje a nie chce was narażać, i rodziny Dante na niebezpieczeństwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Jest coś jeszcze. - powiedziała chwytając jego twarz w dłonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Naprawdę muszę to mówić. Nie wiem czy to dobry pomysł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts