Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Jestem twoją żoną. - powiedziała. - Sądzę że mam prawo. - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Ehh, no dobrze. Jeśli wejdę w tryb furii to zginę. Zostało mi jakieś 300 lat życia. - Rin był w marnym stanie - Nie chciałem ci tego mówić i innym żeby was nie straszyć no ale nie dałaś mi tego wyjścia. Diabły normalnie żyją 30000 lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Wolę się dowiedzieć w ten sposób niż po prostu zobaczyć że umrzesz. - powiedziała. Wzięła głęboki wdech. - Musisz się po prostu nie wkurzać - stwierdziła uśmiechając się blado. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Wiesz że to trudne, ale dla was będę się kontrolował - Pocałował ją czule - Nie wiem co bym bez ciebie zrobił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Umarłbyś. - powiedziała. - Ale wiesz, skoro masz 300 lat to przynajmniej zobaczysz jak dzieciaki dorastają. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Tak, przynajmniej - Powstrzymał się od płaczu. - To co idziemy spać, czy masz na coś ochotę jeszcze? Może Saunę lub kąpiel ciepłą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Może po prostu chodźmy spać. - powiedziała. - Powinieneś odpocząć. - dodała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Dobrze - Rin wstał wziął przy okazji Elesis na ręce jak księżniczkę i zaniósł do sypialni. Położył ją na łóżku i wszedł do łazienki pod prysznic. - Dobrze - Rin wstał wziął przy okazji Elesis na ręce jak księżniczkę i zaniósł do sypialni. Położył ją na łóżku i wszedł do łazienki pod prysznic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Elesis położyła się na łóżku uprzednio rozbierając się do bielizny. Jonathan usiadł na sofie. - Dzięki że pozwalasz mi zostać. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Nie ma sprawy. Dla ciebie wszystko. - powiedziała z uśmiechem. - Chcesz może coś zjeść albo się czegoś napić? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 (( Chyba naprawdę uśmiercę Rin'a, mam jednak mały dylemat do niego. Ale chciał bym nową postać zrobić D:)) Rin wytarł się ręcznikiem i założył białą bluzkę. Wskoczył do łóżka. - Kocham cię, najbardziej na świecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 ((Wtedy nie będę musiał sterować Elesis. Yay! )) - W sumie chętnie bym się napił... - powiedział Jonathan. - Czegokolwiek. - dodał. - Ja ciebie też. - powiedziała Elesis zamykając oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 3, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2015 (( Rób ta co chce ta.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Lorence wyszła do kuchni, a po chwili wróciła z kubkiem herbaty i podała go Jonathanowi. - Trzymaj. - powiedziała uśmiechając się i usiadła obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 - Dziękuje. - powiedział biorąc kubek i biorąc łyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 - Długo cię nie było... Trzeba będzie nadrobić... - zaśmiała się i oparła głowę na jego ramieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 - Zrobię co zechcesz. - powiedział Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 - Naprawdę co zechcę? - zapytała z uśmiechem. Położyła Jonathanowi ręce na policzkach i pocałowała go namiętnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Jonathan odwzajemnił pocałunek. Po chwili odsunął głowę. - Co zechcesz. - powiedział znowu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - W takim razie zanieś mnie do łóżka i mnie rozbierz. Nie lubię spać w ubraniu. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Jonathan wziął dziewczynę na ręce zaniósł ją do łóżka. Zdjął jej bluzę, potem koszulkę, jeszcze potem zdjął jej buty, skarpetki, spodnie, a gdy została w samej bieliźnie zdjął jej stanik, majtki zdjął przy użyciu zębów. - Coś jeszcze? - zapytał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 (( Okej zrobię sobie drugą postać)) Rin zasnął trzymając swoją małżonkę w objęciach. Był spokojny o jutro. Imię i Nazwisko: Aya Hiwari Wiek: 21 LatRasa: Wskrzeszony Diabeł - Dawna pół nekomata pół człowiek.Przynależność: Rodzina BaelPozycja: Nisko Klasowy DiabełFunkcja: Goniec - Tak jak wcześniej napisałem Rin nie pełni tej roli w rodzinie Dant'e.Wygląd: Boski Dar: Wiedza Wężownika - Scientia Ophiuchus Jak wygląda wężownik w postaci daru: Oręż: Lanca z wygrawerowanym wężem.Umiejętności: Duch Leczenia - Moc Boskiego Daru, potrafi uzupełnić wszelkie ubytki w ciele. Wyleczyć każdą ranę psychiczną, fizyczną czy mentalno-duchową. / You-Jutsu - Zwiększa wszelki zdolności walki w zwarciu o połowę w tym posługiwanie się bronią białą lub własnymi rękami. Historia i Charakter: Jest dość sympatyczna, cicha, uwielbia grę na skrzypcach, pomoże przyjaciołom w potrzebie. Jej matka była Nekomatą a ojciec człowiekiem, tak właśnie powstała ona. Jej matka nauczyła ją jak posługiwać się jej boskim darem i magią a ojciec pokazał jej sztuki walki, gdy miała 18 lat zostali brutalnie zabici przez anioły lecz udało im się stworzyć sposobność do tego by Aya uciekła. Teraz szuka zemsty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 (( Szkoda że nie będzie Rin'a :< Smuteg motzno :< )) - Tak kochanie. Jeszcze jedna rzecz... - powiedziała i pocałowała go. - Teraz możesz zrobić ze mną co zechcesz. - powiedziała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 (( Znaczy nie, nie usuwam go, moja nowa postać ma specjalny dar boski dzięki któremu będzie mogła to odkręcić)) Aya szła drogą, było już coraz zimniej. Zobaczyła przed sobą jakiś tary budynek, wyglądał na dawno opuszczony. Była to stara szkoła. Postanowiła że tam przenocuje. Wskoczyła na drzewo i po nim przeszła do okna które otworzyła i wskoczyła do środka. Założyła barierę która miała ją obudzić w razie gdyby ktoś się zbliżał i położyła się w łóżku wzdychając. - Ehh kolejny ciężki dzień za mną - Zaczęła zasypiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Dante postanowił odwiedzić opuszczoną szkołę. Utworzył krąg teleportacyjny i przeniósł się do niej. Gdy się t5am pojawił wyczul jakiegoś diabła więc zaczął go szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts