Dean Ambrows Napisano Kwiecień 3, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2015 No raczej. Szkoda budynku.- powiedział wychodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 - Cholera... Z tego wszystkiego zapomniałam się przebrać... - mruknęła Lorence, ale nie przejęła się tym i tak. Postanowiła że przebierze się po pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Nagle z jakiejś dość sporej szafki w pokoju w którym siedziała Emily wyszedł Break. - Ej, Emily. Masz ciastka? - zapytał z nutką nadziei w głosie. - Ciastek nie mam ale mam lizaka, chcesz? - zapytała. - Tak! - powiedział i usiadł obok niej na kanapie. Dziewczyna dała mu lizaka. - Nudy jak zwykle nic się tu u was nie dzieje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 26, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Do budynku wszedł jakiś mężczyzna. Miał on brązowożółte włosy, brązową koszulę, jeansy i trampki. - Zbiórka!- zawołał na cały budynek. Dante i Vergil zbiegli na dół.-Profesor Azazel!- zawołali szczęśliwi. Upadły anioł uśmiechnął się do swoich uczniów.- To teraz czekamy na resztę.-powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Semya cały czas był w tym samym miejscu. - Naczelniku co tutaj robisz - Zapytał trochę zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 26, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Trening mały macie. Potem dopiero wakacje.-powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - To że tu jesteś znaczyć musi że frakcja diabłów oraz upadłych się z sobą połączyli tak? Czy jednak coś mi ucieka przez myśl - Nadal oczekiwał wyjaśnienia sytuacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 26, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Od długiego czasu ja i kilku innych wyżej postawionych upadłych jesteśmy z diabłami.-wytłumaczył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 (edytowany) - To by wyjaśniało samowolke większości upadłych. - Stwierdził Semya - Tak czy inaczej dobrze że jesteśmy po tej samej stronie barykady - Wyciągnął do niego rękę, Semya pamiętał walki z Azazelem gdy jeszcze jego rodzina była cała i wspierała starych maou. Edytowano Kwiecień 26, 2015 przez Draft RedLine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 26, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Azazel uśmiechnął się i podał mu rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Law spojrzał na Azazela, zapewne była to ciekawa osobistość. - Heh, w The Binding of Isaac wyglądałeś zabawniej. - stwierdził wciąż na niego patrząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 26, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Spodziewam się.-odpowiedział do chłopaka.- Ale za to twój trening będzie mnie bawił.-powiedział z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Emily wyszła z pokoju i spojrzała na Azazela. - Heeej~ - powiedziała do niego wesoło. - Jak coś to Lorence nie na bo siedzi w pracy, więc nie tak prędko wróci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 26, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2015 ta. O niej to wiem.-powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 - To co robimy - Zapytał Semya drapiąc się po głowie i poprawiając ubranie które miał na sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 28, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2015 Zaraz się dowiecie.-0powiedział Azazel. Dante uśmiechnął się skrycie. Już wiedział co ich czeka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 29, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Azazel spojrzał na wszystkich.- Przez bity tydzień będziemy ćwiczyć wasze Łamacze Ładu.-powiedział. - A szczególnie Dante`go, Vergil`a i Law`a.-powiedział z małym uśmieszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 - Ja nie mam daru więc? - Kiwnął głową i ziewnął - Jeśli coś w ogóle mam ćwiczyć to korzystanie z moich zdolności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Emily spochmurniała. - Ooooochhhh to ja się znowu będę nudzić... - mruknęła pod nosem obracając się w kółko na pięcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Law złapał Emily za rękę. - No co ty, masz boski dar, podkszkolimy się i w ogóle. - powiedział do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 1, 2015 Autor Share Napisano Maj 1, 2015 Dokładnie. A tym czasem...- nie dokończył bo na ziemi pojawiła się pieczęć rodziny którą znał tylko Dante i Vergil. Był to portal rodziny Gremory. Pojawiła się bała rodzina. Na przedzie stała Rias. Szczęśliwa podbiegła do Dante`go i go pocałowała.- A więc witam.-powiedział Dante czerwony. - Przedstawiam wam moją narzeczoną. Rias Gremory.- powiedział z uśmiechem. - Witajcie.-powiedziała dziewczyna. - Przez dwa tygodnie będziecie trenować wasze Łamacze Ładu. Razem dwie rodziny.-powiedziała z uśmiechem. Azazel zaśmiał się. - A wy nie macie spotkania z Lucyferem?- zapytał parę. - A no tak. Więc sprawujcie się. A przewodzić wami będzie Law. A i dołączy jeszcze Lucas. Jest członkiem naszej rodziny. Był wart osiem pionków jak Issei.- powiedział Dante z uśmiechem. Obok niego pojawił się chłopak. - No siema.-powiedział z uśmiechem. - Więc do zobaczenia.-powiedziała Rias i razem z Dante teleportowali się do pałacu Lucyfera. - No to co? Pakujcie się. Ruszamy.-powiedział Azazel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Lorence w miarę szybko skończyła robotę, a resztę zostawiła innym. Wyszła z budynku i po chwili wróciła do starej szkoły. - Ohohoh~ Widzę że mamy gości. No dobra cukiereczki, gadać co mnie ominęło. - powiedziała przeciągając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 1, 2015 Autor Share Napisano Maj 1, 2015 Azazel spojrzał na dziewczynę. - Panienka Lorence tak? Nic wielkiego. Prócz tego,że Dante i Rias pojechali na spotkanie z Lucjanem, jedziecie na trening a najważniejszy jest teraz Law.-powiedział z uśmiechem . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 - Meh, czyli nic wielkiego. - powiedziała Lorence wzruszając ramionami. - Czyli że Law rządzi? No dobra, może być. Tylko jeszcze jedno pytanie. Kim jest Rias? Dante ma nową laskę? Emily popatrzyła na Law'a. - Czyli jesteś teraz najważniejszy? Ale super~ - zaśmiała się i przytuliła się do chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 1, 2015 Autor Share Napisano Maj 1, 2015 Król rodziny Gremory.-powiedział Azazel. - I jest narzeczoną Dante`go.-powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts