timber Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 No cześć! Hejka kochaneczki! ^^ Jest to moja pierwsza zabawa, była ona zaproponowana w podaniu. Pamiętacie może... Pamiętacie jak Rainbow Dash została moją starszą siostrą!? ^^ Pamiętacie? ^^ Ależ pamiętamy, kto by zapomniał. A więc, zabawa polega na przydzieleniu userowi, starszego rodzeństwa. Może to być brat, siostra. Cokolwiek. Ważne by było. Pierwszym userem będzie... Uuu... Ja wiem, ja wiem! śnieg po pachy a my w żyto! To co, kto zostanie siostrą/bratem Kruczka? ^^ Zapraszamy do pisania nicku. Kruczek [śnieg po pachy a my w żyto] - ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Cassidy c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Kath Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Kath Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Cassidy~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 Cassidy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 Cassidy heh ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 Cassidy STARSZĄ siostrą Kruczka x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 6, 2014 Autor Share Napisano Listopad 6, 2014 Hej ludzie! Mamy już wyniki! Tak! Siostrą Kruczka zostaje Cassidy. A kto zostanie siostrą... Może... BRONIESiPEGASIS Oho, BiP. Mój współpracownik xD Zapraszamy do wyników. Kruczek - Cassidy BRONIESiPEGASIS - ?? Zapraszamy, Timber i Scootaloo! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 (edytowany) << chciałam tylko powiedzieć, że w wynikach wyszukiwania użytkowników jest tylko 50 stron z dziewczynami a 200 z bytami płci męskiej więc może praktyczniej byłoby przypasowywać tu i starsze siostry i braci >> I powiedziałabym, że... Magenta Marvelous albowiem zajmowała się wcześniej działem Rarity no a BiP to teraz Sweetie, więc pasi. ;D Ależ oczywiście, można przypisywać komuś brata. Już o tym wspominałam. ~Timber Edytowano Listopad 6, 2014 przez Timber Sprawiedliwa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Timber <: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Starsza wcale nie musi być starsza, czyż nie? Skoro tak, to jak dla mnie nadaje się Uszatka. Niech wspólnie spamią artami i zabawami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Magenta Marvelous Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Magenta Marvelous! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 12, 2014 Autor Share Napisano Listopad 12, 2014 (edytowany) A więc, wybraliście Magnetę jako siostrę BiP'a. Gratulajce! ^^ A kto zostanie siostrą....Sipera Zapraszam do wyników! Kruczek - Cassidy BRONIESiPEGASIS - Magneta Marvelous Siper - ??? Pozdrawiam, Timber (jako że mam problem z kolorkiem i powiększaniem tekstu nie używałam tego w poście. Zeedytuję jak sobie z tym poradzę.) Edytowano Listopad 12, 2014 przez Timber Sprawiedliwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Siper, Sosna...w sumie nawet pasuje więc niech będzie Sosna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Sosna, jak wszyscy to wszyscy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 <_< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Wielki i wszechpotężny Soseeeeeen! ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Sosnę NIE, nie to! To: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Skaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts