Chief Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Koniec coraz bliżej. Ciekawi mnie jak Mab to zakończy. Czy będzie chciał zakończyć to tragedią i wycisnąć z nas łzy po tym jak związaliśmy się emocjonalnie z bohaterami, czy wszystko zakończy się dobrze. Na prawdę nie wiem. Rozdział nie wprowadził zbyt dużo do fabuły, lecz czytało się go jak zawsze ciekawie. Czekam z niecierpliwością na zakończenie tej historii i ostateczną epicką bitwę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Zastanawiam się tylko czy napewno będzie walka bo to jest niby oczywiste ale może autor nas zaskoczy chociaż z drugiej stront tekst wiele by stracił naprawde po mabie można się wszystkiego spodziewać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 Odpowiadając - czy będzie walka? Może tak, może nieCzy was zaskoczę - oj, to na pewno!Czy jestem nieprzewidywalny - ktoś w to wątpił? ;pNo, już powoli, ale niedługo będzie kolejna aktualka - jak zdam obronę, to nawet w czwartek, ale się zobaczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Kawał dobrego fanfica! Mam tylko nadzieję, że nie poszatkujesz tej końcówki jeszcze bardziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annabeth Wolfrose Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 to już troche nudne ale co innego miałabym na pisac. TEN FANFIC JEST DEBEST.Tylko nie trzymaj nas w niepewności i pisz szybko CD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 Obiecałem, że jak zdam to odcinek dam, ale nie dam go dziś a w sobotę. Wynikły inne nieprzewidziane okoliczności i dopiero wtedy mogę go puścić. Do soboty rano! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonidas Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Przynajmniej to zawsze w sobotę, a nie w niedzielę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Ale mamy rozumieć że zdałeś i wszystko się udało. No cóż czekamy do soboty. Na pewno będzie się opłacało, chodź pewnie przeczytam dopiero wieczorem - czas w końcu zasmakować lata w pełni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Lipiec 5, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2013 Eeeyup zdałem na piękną i soczystą czwóreczkę, więc od wczoraj jestem magistrem biologii medycznej ;3 Na sam koniec przewiduję kolejny bonus, ale to dopiero na sam koniec, który się zbliża nieubłaganie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Lipiec 6, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2013 Jak obiecałem 20 ląduje. Zapraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 (edytowany) Co do wroga w tym rozdziale to się go w końcu spodziewałem. Ja także myślałem że całą załoga została uśpiona. "Krzycz sobie ile chcesz... Nikt ci nie pomoże" - ale Twi przybiegła bo "chyba spad z hamaku" - troszkę to naciągnąłeś moim zdaniem. Zapowiadało się nieźle, lecz gdy wpadła księżniczka to nie wiedziałem co się właśnie stało. Wspomnienia do dobicie Dash były idealnie skierowane do jej osobowości. Ty trolu jeden... Zobaczymy co przyniesie nam następny rozdział. Nie spodziewam się jeszcze w nim bitwy finałowej, ale może dotrzemy na wyspę. Edytowano Lipiec 6, 2013 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 Nie obraziłbym się na więcej opinii, naprawdę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Co tu dużo gadać... Jak zwykle z*jebiście ale W sumie spodziewałem się,że ten półróg to będzie pan sombrero Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonidas Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) Panowie up już wszystko powiedzieli, ale w takim razie po nich powtórzę: zajebiste. Chociaż nie obraziłbym się, gdyby w następnym było odrobinkę więcej walki Edytowano Lipiec 8, 2013 przez xEndelo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 A i jeszcze jedno... Gdy Twi i Dash chciały zobaczyć okrucieństwo świata ludzkiego,to dlaczego Maron po prostu nie pokazał im tego,co wychodzi nam najlepiej,czyli wojen? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 Odpowiedź jest prosta - za okrutne dla kogoś, kto wierzy w przyjaźń i harmonię? Tia z Luną rozumieją to, bo w końcu walczyły z wieloma, ale Mane 6 raczej już nie. Poza tym, jak by na coś takiego zareagowały, hmm? A wojnę to dostaną, ale na to już spuszczam całun milczenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Ja bym polecał jakąś powódź po pęknięciu tamy/skażenie po tsunami w Japonii/zawalenie się kopalni z górnikami itp Idealnie pokazuje siłę błędu ludzkiego i jego skutki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) W tym tornadzie był pewien myk co do okrucieństwa ludzkiego, ale musicie to znaleźć. Nie myślcie, ze dałem coś nie przemyślanego >.> A co do wojny, to będzie nie do końca to, co myślicie, to jestem pewien... Edytowano Lipiec 8, 2013 przez M.a.b Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Przyczepiliście się Przynajmniej M.A.B. nie dał opisu tsunami, bo Rainbow byłaby gotowa pomyśleć, że to jakaś atrakcja turystyczna a nie katastrofa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weird Nightmare Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 It taste like chicken! A tak na poważnie, to jak ty spróbować przestać pisać, M.a.b, to ty być kaput! Kapewu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ten taki Tam Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Nain! To jego decyzja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Się zanudzę, nim dostanę finał tej historii, hehe... Dobrze, bardzo dobre. Czyli jak zwykle<ziew> Idę sobie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ten taki Tam Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 napalony Verard... Hah, no dobra. Czekam na kolejny rozdział M.a.b. Nie żebym przymuszał czy co... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Lipiec 12, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2013 No więc to już rok! Tego dnia wrzuciłem prolog Dróg na forum, jak i dzień wcześniej zarejestrowałem się tutaj. Jak ten czas leci...Mimo pracy nad morzem wciąż pracuję nad pisaniem, więc cierpliwości - dostaniecie niedługo odcinek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk956 Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Wszystkiego naj! Żeby ci weny nie zabrakło nigdy a pisanie przyjemność sprawiało! Pozdrów Scientiusa i powodzenia we wszystkich twoich opowiastkach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się