M.a.b Posted December 23, 2012 Author Share Posted December 23, 2012 Na następny niestety poczekacie - w tej chwili muszę zatrzymać pisanie tego projektu z powodu ważnych spraw. Powrócę jak tylko znajdę trochę czasu. Przepraszam, ale po prostu nie wyrobię ze wszystkim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicroCloud Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Fanfic strasznie mi się spodobał. Czekam na kolejne rozdziały . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny Templariusz Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Nie tylko ty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grik1 Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Super fanfic, czekamy na ciąg dalszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyja Xores Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 M.a.b ma na razie zawalenie głowy, więc nie będzie przez jakiś czas rozdziałów. Mam to szczęście być pre-reader'em więc posiadam część VIII w zakładkach... Póki nie będzie miał nasz pisarz czasu to nic nie wrzuci, a VIII jest tak mało, że nawet nie ma co czytać, więc jeszcze troszeczkę poczekamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flutt Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Fanfick genialny, naprawdę genialny. Podoba mi się styl, fabuła, wszystko. Zaciekawił mnie i to bardzo. Czekam na następne rozdziały... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poszukiwacz przygód Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 biorę się do czytania Post #2 czytałem do drugiej w nocy jestem tak podjarany że nie spałem całą noc a jestem już przy 4 Rozdziale To jest Super - Nie wolno tworzyć double-postów w ciągu 48h, proszę o tym pamiętać. ~Emronn Link to comment Share on other sites More sharing options...
grik1 Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Witam, jak tam prace nad nowym rozdziałem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyja Xores Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Nadal stoi powiem wam wszystkim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.a.b Posted February 9, 2013 Author Share Posted February 9, 2013 Wybaczcie, że nie ma postępów, ale mam z cztery projekty, magisterkę, dwa kierunki i wiele innych rzeczy i nie udaje mi się siąść i pisać. Obiecuję wam, że cierpliwość się opłaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grik1 Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Powodzenia z pracą magisterską, tą tutaj i po prostu w życiu. Abyś znalazł czas na wszystko. PS. I piątki z pracy magisterskiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
megaxsardas Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Moim zdaniem dobry fic znowu zrobiłem nową strone Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.a.b Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 Dawno nie było tego, ale daję ósemkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny Templariusz Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Biore się za czytanie (dzieki że dalej rozwijasz te historie) PS. Świetny rozdział. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grik1 Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Super nowy rozdział. Link to comment Share on other sites More sharing options...
megaxsardas Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flutt Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Oj tak...dawno nie było. Ostatni rozdział czytałem więcej niż miesiąc temu, więc trochę się pozapominało. No ale fajnie, jest nowy rozdział, który jest wyśmienity. Akcja się zaczyna rozkręcać, no nieźle się zapowiada. Mam nadzieję, że kolejny rozdział pojawi się troszkę szybciej niż ten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
megaxsardas Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 co taka mała aktywność -_- musimy go zmotywować a nie dawaj pisz dawaj pisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Wave Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Zniszczyłeś potencjał CMC... Ale rozdział super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.a.b Posted March 5, 2013 Author Share Posted March 5, 2013 Ad Up. Co masz na myśli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Wave Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 To, że śmiesznie było czytać o nieudolnych próbach zainteresowania sobą Marona. Teraz już się uspokoją :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyja Xores Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 A kto ci powiedział Wave, że one będą spokojne? Może już nie będą tak walczyły, ale kobieta sposób na faceta zawsze znajdzie (wiem z doświadczenia) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.a.b Posted March 17, 2013 Author Share Posted March 17, 2013 Do tych co jeszcze mnie czytują - w ósemce zaszła dość ważna zmiana co do jednego z wątków, ale zbyt dużo w fabule nie zmienia. Co do następnego odcinka, jak się wyrobię, w tym miesiącu będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Wave Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Juhuu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 w ósemce zaszła dość ważna zmiana co do jednego z wątków Mógłbyś zaznaczyć w tekście np komentarzem gdzie jest owa aktualizacja. Nie musiał bym czytać całości od nowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts