Dean Ambrows Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Ech. Nie znasz mnie tak dobrze. Broniłem cię bo mi się podobałaś. - powiedział (( Aha. Ale problem. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 ((Pff... nie moja wina że nic się nie dzieje .-. )) - Mówisz poważnie? - spojrzała na niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 ((Moja postać stwierdziła że pasuje mu typ urody Ann >.> Ale dobra jak się wypisujecie to ok, w sumie w sesji z Lucypherem i Shine tego będzie w luj)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 ((Bosz...;-; to weź ku*wa żeby twój bohater byl z Ann; będzie komedia romantyczna jak nikomu nie pasuje...-.-")) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 - Hej, Ann masz coś? - zapytał. - Bo ja mam tu parę rzeczy na temat jego klasy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 -Ech... Nic ciekawego - powiedziała.- Co konkretnie znalazłeś?- spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 - Hm, zobaczmy... usprawiedliwienia, dokumenty, dokumenty... książeczka ubezpieczeniowa i jeszcze parę rzeczy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Ann spojrzała nad ramieniem Curt'a na dokumenty. -Jest coś pomocnego? Albo o mnie?- spytała z czystej ciekawości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 - Możliwe. - powiedział podając jej jedną z teczek. - Nie wiem sprawdź a ja poszukam czegoś jeszcze. - powiedział grzebiąc w papierach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Ann dzieliła papiery na trzy kupki. Mianowicie na: "nie przydatne", "ledwo co przydatne" i "o mnie". Ku jej rozczarowaniu dwie ostatnie były znikome. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 - Nie sądzę że będzie tego dużo. - powiedział. - W końcu większość jest przy dzienniku który jest w pokoju nauczycielskim. - powiedział do Ann. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 -Racja. Może Merry weźmie dziennik?- powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 - W zasadzie to sądzę że jest taka możliwość. - powiedział. Usiadł na krześle nauczyciela i zaczął przeglądać dalej dokumenty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 2, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2014 ((Więc Marry jest sama :( )) Marry rozkręciła zamek. W środku było kilka stołów i krzeseł. -Mam ciarki na plecach...- mruknęła pod nosem szukając czegoś sensownego.- A mama myśli że ja u koleżanki na noc.- powiedziała i uśmiechnęła się pod nosem- Ciekawa jestem co jest w dziennikach.- podeszła do szafki na dzienniki i wzięła jeden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 - Och, to się przyda - stwierdził biorąc jakiś dokumen i chowając go do teczki w plecaku. - I jak Ann, masz coś? - zapytał. ((Jeśli Grey picture chce shippa z Curt'em to Marry będzie sama, a jeśli nie chce to nie wiadomo~)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Tak.-odpowiedział i zaczął schodzić w dół. Było tam kilka klas ale nic w nich nie znalazł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Alysse zaczęła bić się z myślami, gdy przeszukiwali klasy. - Eem... Dastan? - podeszła do niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Tak?- zapytał przeglądając teczki. Po chwili otworzył kopertę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 ((W piwnicach to raczej pomieszczenia gospodarcze a nie klasy.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Alysse wzięła wdech. - Jeśli chcesz, to się zgadzam. - powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Dastan rozpromienił się. Nadal szukał ale niczego ciekawego nie było. ( Ale zawsze może być pokój w-f-istów )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 ((A no fakt, poszukaj pomieszczenia gdzie nauczyciele palą jak było u mnie w podstawówce)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Alysse uśmiechnęła się. - Ale napewno nie robisz tego z litości? - spytała przeglądając teczkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Nie. Naprawdę.-odpowiedział wchodząc do pomieszczenia gdzie nauczyciele palą. Było tam kilka kartek. Zaczął je czytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 W teczce nie znalazła nic ciekawego, więc przeszła do palarni za Dastanem. - Hej, ja wiem że szukamy tego... czegoś, ale chyba właśnie zostaliśmy parą, nie? - podeszła do niego z latarką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts