Dean Ambrows Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Tak.-odpowiedział i uśmiechnął się do niej. Wrócił do czytania kartki. było tam trochę informacji o uczniach szkoły. Zainteresowało go to więc schował kartkę. Zaczął przeszukiwać szafki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Alysse ruszyła do szafki, ale potknęła się i upadła na brzuch. - Aaał... - jęknęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Co się stało?- zapytał Dastan obracając się szybko i podbiegając do dziewczyny. Pomógł jej wstać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Alysse wstała i spojrzała na podłogę. Podwinęła wykładzinę. - Tu jest... jakieś wejście. Dźwignia czy coś... - spojrzała na Dastana. - Pomożesz mi? Jest zardzewiała nie mam siły. - uśmiechnęła się lekko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Dastan podszedł i z niemałym problemem podniósł klapę. Włączył latarkę i zaczął schodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 - Ej, zaczekaj. - powiedziała włączając swoją latarkę. - Coś ty taki ponury? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 -Większość to bez użyteczne papiery, ale mam kilka bardzej przydatnych- powiedziała Ann.- A jak tobie idzie?- spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 - Nic co by się przydało. W sumie możemy iść jeszcze na strych. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 - Racja- powiedziała,- ale może najpierw wypadałoby tu ogarnąć, bo jak na razie ewidentnie widać, że tu szukaliśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 - Ta. - powiedział i zaczął układać papiery starając się by wyglądało tak jak wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Ann pomogła Curt'owi sprzątać. -Chyba jest okej- powiedziała patrząc na klasę. - Idzemy?- spytała opierając się o framugę drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 - Ta chodźmy. - powiedział biorąc plecak i wychodząc razem z Ann z klasy. Zamknął drzwi. - To chodźmy na strych. - powiedział i poszedł w kierunku strychu wraz z dziewczyną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Drzwi od strychu były w miarę nowe, więc otworzenie ich nie zajęło dziewczynie wiele czasu. Za drzwiami były schody prowadzące w górę, na strych. Ann stanęła na nich, a te głośno zaskrzypiały. -Żywcem wyjęte ze tanich horrorów- mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 - Ta. - powiedział uśmiechając się. - Nie lubię horrorów, są nudne. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 3, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2014 ((Czas na akcje!~)) Marry stanęła w miejscu. Usłyszła jakiś szelest. To niebyło strzyknięcie schodów, czy coś innego jej znanego to był poprostu szelest. Zadzwoniła do Curta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Alysse zeszła z nim na dół. - Mógłbyś mnie chwilę posłuchać? - spojrzała na niego. - Dlaczego jesteś taki ponury? - powtórzyła pytanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 (edytowany) Curt usłyszał że jego telefon dzwoni, szybko odebrał. - Co się stało Marry? - zapytał. Edytowano Grudzień 3, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 ((Dastan? .-. A nie Curt?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 ((Za dużo prince of persia... o wiele za dużo .-. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 ((Heh xD)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 3, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2014 -Coś słyszałam.-Wyszeptała Marry chowająca się pod stołem.-Teraz widzę na ścianie wielki cień. Niepodobny do niczego innego co znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 - Jesteś w pokoju nauczycielskim? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 3, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2014 -Tak.-Marry złapała oddech- piąty stolik od okna. Klamka jest wykręcona. "Good God, co to jest?!" pomyślała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Dastan spojrzał na nią. -Mam złe przeczucia.-odpowiedział. Wyciągnął nóż z plecaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 - Zaraz będziemy. - powiedział. - Rozłączę się. - powiedział i rozłączył się. - Ann, Marry ma małe kłopoty, chodź. - złapał ją za rękę i pociągnął za sobą, z kieszeni wyciągnął nóż motylkowy. Był już w pobliżu pokoju nauczycielskiego, podszedł do drzwi. Przyległ do ściany i otworzył je. Spojrzał do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts