Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Curt znalazł wolne miejsce, z którego miał podgląd na stolik z osobami na które gwizdano i na gwizdających. Zaczął jeść kanapkę z szynką i serwowymi chipsami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 Marry podparła się ręką i myślała. W końcu powiedziała-Jestem Marry, a wy? Powiedziała to bardzo śmiało. Alysse spojrzała no nią wymownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Blondas, nie wiedząc, czy owe pytanie było do niego, czy nie odpowiedział tylko krótko. - Theo. - Wzruszył lekko ramionami, przez co z jednego zsunęła się torba z jego rzeczami. Efekt? Cała masa różnych zabazgranych kartek i innych dziwacznych przedmiotów wysypała się na podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Curt przyglądał się rzeczą które się wysypały. Wstał i pomógł je zbierać. To co zebrał dał na stolik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 -Pomoc ci?- spytała i nie czekając na odpowiedź, pomogła Theo zbierać jego rzeczy. -Tak w ogóle to jest Annabelle, albo An, jak wolisz- powiedziała z mocnym francuskim akcentem i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Theo powrzucał z powrotem wszystko do torby, zarówno to, co położył na stoliku ten chłopak i to co podniosła dziewczyna. No i co sam zgarnął. - Dzięki za pomoc - powiedział, uśmiechając się, pokazując przy tym swoje nieco krzywe ząbki. Torbę położył na ziemi przy nodze od stolika. Tak na wszelki wypadek, żeby znowu nie ukazała światu swojego wnętrza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Spoko. - powiedział z uśmiechem. Miał dość charakterystyczny Finlandzki akcent. Wrócił na miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Dziewczyna uśmiechnęła się do nowych znajomych. - Jestem Alysse, jakby ktoś nie widział. - zaśmiała się lekko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Curt. - przedstawił się z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Miło mi. - spojrzała na Curt'a z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 -Annabelle zwana częściej An. Ale to już chyba wiecie. - Dziewczyna uśmiechnęła się.- Jaką mam następną lekcje?- spytała jak zwykle nie ogarniając jaki jest dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Nie mam pojęcia. - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Yyyy tak. - powiedział. - Nie mam pojęcia. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Dastan nie odzywał się jedząc jabłko. Chłopak podrywający Alysse zaczął go denerwować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Uuh... - spojrzała na cmokającego na nią chłopaka. - Mam go dosyć! - założyła ręce na piersi i przybrała złą minę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Dastan napisał coś na kartce i rzucił nią w chłopaka. Zrzedła mu mina. Dastan uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - A ci se grożą. - powiedział kręcąc głową. - Będzie solówa normalnie. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Alysse spojrzała zdziwiona na Dastana. - Co mu napisałeś? - spytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Że jesteśmy razem więc niech da spokój.- szepnął jej do ucha, wziął bas i wyszedł. Przed wyjściem odwrócił się i uśmiechnął do niej. Ruszył na lekcję muzyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - To teraz nie wiem czy mam iść po klatkę czy nie. - powiedział dokańczając kanapkę i biorąc plecak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Alysse zrobiła się czerwona jak burak. - My... eee... - zaczęła się jąkać. Po tym jak Dastan wyszedł ze stołówki dziewczyna po chwili zrobiła to samo. "Boże to się nie dzieje. Jeśli to sen to nie chcę się budzić." myślała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Dastan ukrył się za drzwiami. Gdy Alysse wyszła stanął za nią i zapytał- Czemu jesteś taka czerwona?- uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Alysse zdziwiona obecnością Dastana cofnęła się o krok. - Czerwona? - zawinęła za ucho kosmyk włosów. - Nie mam...pojęcia. - spojrzała na ziemię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Ale co?- spytał. Nadal był uśmiechnięty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Ej, weźcie się pocałujcie. - zawołał za Dastanem i Alysse Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts