Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Alysse gwałtownie się odwróciła i zrobiła się jeszcze bardziej czerwona. - To...może ja...ja już pójdę. - poprawiła plecak i zaczęła iść w stronę głównego korytarza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Dastan ruszył do szafki, wrzucił tam zeszyty i ruszył na muzykę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 An podeszła do Alysse. -Nic ci nie jest? Wszystko Ok?- spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 (edytowany) Dziewczyna podeszła do swojej szafki i zabrała rzeczy potrzebne jej na następną lekcję. Spojrzała na Alex. - Tak, wszystko w porządku. - uśmiechnęła się z wciąż widocznymi rumieńcami na twarzy Edytowano Listopad 26, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 -Skoro tak uważasz.- powiedziała nie przekonana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Alysse spojrzała na dziewczynę. - Słuchaj.. mogę ci wyjawić sekret? Ale nikomu masz go nie mówić bo osobiście ukręcę ci głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 -Jasne. Możesz mi zaufać. Poza tym lubię swoją głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Dziewczyna obejrzała się dookoła, a nie widząc nigdzie kogoś wścibskiego powiedziała cicho: Zakochałam się w Dastanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Och... Słodko. Obiecuje, nikomu nie powiem.- uśmiechnęła się do dziewczyny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Alysse odetchnęła z ulgą. - Po prostu musiałam to komuś powiedzieć. - uśmiechnęła się pewniej. - Czyli mogę ci ufać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 -Też musiałabym komuś powiedzieć. I oczywiście że możesz mi ufać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Curt założył słuchawki i puścił muzykę. Poszedł na plan żeby sprawdzić gdzie ma lekcje. Potem poszedł pod klasę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Annabelle spojrzała na zegarek. - Może chodzimy już pod klasę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Dobry pomysł. - poprawiła plecak i ruszyła z Ann korytarzem. - Jaką mamy teraz lekcję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 (edytowany) (W której klasie jest moja postać, skoro jest najmłodsza? ;_; ) Theo oglądał te dziwaczne sceny rodem z taniego romansidła, bez większego zainteresowania czy entuzjazmu. Ach te licealne miłości. Cóż, nie wnika, nie jego sprawa. Skończył kanapkę i jakoś tak jak reszta się rozeszła, on też wstał i ruszył do planu zajęć, by zobaczyć co teraz ma. Poprawił sobie melonik, który zsuwał mu się z głowy, a potem udał się do odpowiedniej sali. Edytowano Listopad 26, 2014 przez Ukeź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Jeśli dzisiaj jest wtorek, to chyba francuski.- Wzięła kartkę, na której miała napisały plan lekcji. "Wt. I. --- II. J. Angielski III. J. Hiszpański IV. Muzyka V. J. Francuski VI. Matematyka VII. Historia" - Tak mamy francuski. Fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Super. - uśmiechnęła się. - Jeden z moich ulubionych przedmiotów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Curt siedział pod klasą słuchając muzyki. W pewnym momencie zaczął nucić a potem cicho śpiewać utwór którego słuchał. - Out there is a fortune waitin' to be had, If you think I'll let it go you're mad, You've got another thing comin'. - zaśpiewał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Alysse słysząc śpiew Curt'a podeszła do niego i zaśpiewała razem z nim. - Out there is a fortune waitin' to be had, If you think I'll let it go you're mad, You've got another thing comin'... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Curt jakby wyrwał się z transu. - Hę? Chwila ja to śpiewałem? - zapytał. - I znasz to? - zapytał ponownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Tak pewnie. - usiadła obok niego, a obok niej Ann. - Muzyka to moje życie, znam wiele piosenek. - uśmiechnęła się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 -Fajnie śpiewacie. - zaśmiała się cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Em, dzięki. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Alysse zaśmiała się cicho. - Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Nie no poważne. Zacznijcie razem śpiewać czy coś.- zaproponowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts