Torro Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 dobra. A są jeszcze wolne jakieś skiny postaci z mlp ? tylko napisz mi na pw lepiej. I wogóle o co biega z tym serverem bo wbiłem a tam tylko jakiś kwadratowy blok i wioska NPC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Jak jesteś pierwszy raz, jesteś przed Biurem Adaptacyjnym. Czekasz i wołasz na admina który sprawi ci twój gatunek i skina (własny, który robisz za pomocą kreatora lub serialowy). Potem jesteś przeniesiony do Ponyville. Skiny z serialu? Mane 6 jest zajęta. Royals to admini, Shining Armor jest zajęty. Kombinuj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 19, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2012 Jak jesteś pierwszy raz, jesteś przed Biurem Adaptacyjnym. Czekasz i wołasz na admina który sprawi ci twój gatunek i skina (własny, który robisz za pomocą kreatora lub serialowy). Potem jesteś przeniesiony do Ponyville. Skiny z serialu? Mane 6 jest zajęta. Royals to admini, Shining Armor jest zajęty. Kombinuj. Twilight moze jeszcze zostac zwolniona - jest na probnym. Shining Armor tez watpliwie sie zachowuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Siemka za pozwoleniem Księżniczki Cadenze będę wstawiała fajne zdjęcia z tego serwera to jest 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Co prawda ja mam już derpy i niemoge zmienic jej już na twi? Żałuje czasem mojej decyzji a na twi nadawała bym się bo Jak zauważyłam często rozwiązuje problemy np Z fluttershy i jej brakiem bydła spełniłam marzenie pewnego jednorożca o zobaczeniu domku derpy i cloudstale . I dobrze znam się na magi wiec jak by była taka możliwość... A i jeszcze twi i dziewczyna i ja to dziewczyna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torro Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 o której godzinie tam są jacyś admini? Ktoś mnie wogóle do ponyvile przeteleportował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Torro pytałaś się jakie kucyki będą wolne jak uda mi się zostać twi to jak bd chciała możesz zostać derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Torro, pamiętaj że admin też człowiek, i nie ślęczy 24/7 przed komputerem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 A kto jest Derpy ? Bo miałem w planach kiedyś zagrać ale jakoś mi się nie spieszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Cygnus a ty jesteś adminem na Sewerze mc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Bez komentarza. Ewentualne pytania dotyczące kadry kierowniczej proszę kierować do asiekierki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 20, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2012 Admini: Cygnus/Celestia, Luna - jedynie funkcje budownicze. asiekierka - administrator techniczny Dalir/Cadence - sila napedowa serwera; administrator na serwerze Wszystkie pytania do mnie badz Dalira/Assazio/ksiezniczki Cadence na serwerze. UWAGA: 23 LIPCA AKTUALIZACJA PACZKI. Jesli beda bledy przy wchodzeniu na serwer, po prostu trzeba wlaczyc MCUpdater (instalator) i znowu kliknac Updater. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 A jeżeli ktoś ma pomysły na budynki to można budować ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 21, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2012 A jeżeli ktoś ma pomysły na budynki to można budować ? Kto ci broni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 To miło , tylko wczoraj miałem nie fajną sytuacje mianowicie koło godziny 21:30 zdetonował mi za plecami Creepcio i zamiast w Ponyville pojawiłem się w Centrum Adopcyjnym straciłem itemki i póki co nie mam jak wrócić do miasta. : ( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 A ja prosiłabym o zabranie mi op'a, bo mam go od budowy ogrodów w Canterlot ;P Chiba że nie chcecie mi zabierać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Err Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Jak chce zainstalować mody to mi coś takiego wyskakuje : http://img651.imageshack.us/img651/2148/beztytuuirv.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Szukacie jakiś budowniczych? Jak tak to się zgłaszam. I jeszcze kiedy tak mniej więcej można wpaść na admina? Jak pytałem na serwerze to nikt nie wiedział, albo nie chciał podzielić się tą informacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Ja też z problemem, prawdopodobnie spowodowanym tym, ze jestem w temacie raczej nieobeznany. Kiedy chcę już dołączyć do serwera wyświetla się komunikat "This server requiers you to have Minecraft Forge installed. http://MinecraftForge.net" Byłbym wdzięczny za informacje, co z tym zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Cóż...Przykro mi to pisać...ale jest ale... 1.Po wejściu na server zobaczyłem totalną niepochamowaną rozwałkę i samowolkę budowniczo-destrukcjną (nie , to nie jest sprawka Discorda) 2.Dlaczego na ch*** jestem jednorożcem?! Nikt nie dał mi wolnej woli w wyborze... 3.Znalazłem się na latającej wysepce otoczonej lawą , a przede mną "Centrum Adaptacyjne" - co to do cholery jest ? (cholera to nie przekleństwo). 4.Czy tylko ze mną jest coś nie tak , czy wszyscy mieli taki kaprys , by mi nie odpisać na pytania "jak używać magii" , "czemu nie ma cuboida na całą mapę" , "co to za rozpier**** wokół mnie ? gdzie jest do cholery admin?!" 5.Widzę , że jest na tym serverze malutki problem z graczami i budownictwem , dlatego mogę się zgłosić na moda , bo już nie jeden server mi zaufał i dał admina 6."APELUJEMY: NIE BIERZCIE PEGAZOW! MAMY ICH ZA DUZO!" - Co to ? Jak chcę być pegazem , to będę pegazem , bo ja akurat nie lubię jednorożców , ani kucyków ziemnych (bez obrazy) , wolę być pegazem jak RD i być 20% cooler than other ponies...(nie chcę obrażać tu adminów , ale z tym to lekka przesada, bo narzucacie graczom , jak mają grać , a chyba nie o to chodzi , czyż nie?) 7.Powinno być więcej komend wspomagających graczy (chodzi mi o komendę help i jej podzespoły) Więcej zażaleń do serverka nie mam , bo i tak to jest kawał wielkiej roboty , że jest jakiś kucykowy server (POLSKI!!!).Pozdrawiam całą administrację i graczy i dzięki , że to czytacie (wiem , jestem gadatliwy , ale lubię stawiać na swoim i nie lubię patrzeć , jak ktoś ma coś lepszego ode mnie [nie wiem dlaczego , ale wszyscy bronies , których znam mówią mi , że wiedzą , dlaczego tak lubię RD... powiecie dlaczego ? może tylko trochę podobny jestem , ale proście lubię stawiać na swoim i wszystkim dowodzić]).Brohoof!! /) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 23, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2012 Ja też z problemem, prawdopodobnie spowodowanym tym, ze jestem w temacie raczej nieobeznany. Kiedy chcę już dołączyć do serwera wyświetla się komunikat "This server requiers you to have Minecraft Forge installed. http://MinecraftForge.net" Byłbym wdzięczny za informacje, co z tym zrobić Uzyj naszego instalatora. Cóż...Przykro mi to pisać...ale jest ale... 1.Po wejściu na server zobaczyłem totalną niepochamowaną rozwałkę i samowolkę budowniczo-destrukcjną (nie , to nie jest sprawka Discorda) 2.Dlaczego na ch*** jestem jednorożcem?! Nikt nie dał mi wolnej woli w wyborze... 3.Znalazłem się na latającej wysepce otoczonej lawą , a przede mną "Centrum Adaptacyjne" - co to do cholery jest ? (cholera to nie przekleństwo). 4.Czy tylko ze mną jest coś nie tak , czy wszyscy mieli taki kaprys , by mi nie odpisać na pytania "jak używać magii" , "czemu nie ma cuboida na całą mapę" , "co to za rozpier**** wokół mnie ? gdzie jest do cholery admin?!" 5.Widzę , że jest na tym serverze malutki problem z graczami i budownictwem , dlatego mogę się zgłosić na moda , bo już nie jeden server mi zaufał i dał admina 6."APELUJEMY: NIE BIERZCIE PEGAZOW! MAMY ICH ZA DUZO!" - Co to ? Jak chcę być pegazem , to będę pegazem , bo ja akurat nie lubię jednorożców , ani kucyków ziemnych (bez obrazy) , wolę być pegazem jak RD i być 20% cooler than other ponies...(nie chcę obrażać tu adminów , ale z tym to lekka przesada, bo narzucacie graczom , jak mają grać , a chyba nie o to chodzi , czyż nie?) 7.Powinno być więcej komend wspomagających graczy (chodzi mi o komendę help i jej podzespoły) Więcej zażaleń do serverka nie mam , bo i tak to jest kawał wielkiej roboty , że jest jakiś kucykowy server (POLSKI!!!).Pozdrawiam całą administrację i graczy i dzięki , że to czytacie (wiem , jestem gadatliwy , ale lubię stawiać na swoim i nie lubię patrzeć , jak ktoś ma coś lepszego ode mnie [nie wiem dlaczego , ale wszyscy bronies , których znam mówią mi , że wiedzą , dlaczego tak lubię RD... powiecie dlaczego ? może tylko trochę podobny jestem , ale proście lubię stawiać na swoim i wszystkim dowodzić]).Brohoof!! /) Akurat pierwszemu adminowi sie Minecraft znudzil. Drugi zostal budowniczym, trzeci szuka nowych adminow bo mu tez sie znudzil. Co do punktow 1-4 - po pierwsze, serwer ma ograniczenie sluchowe. Slyszysz tylko kuce blisko ciebie. Po drugie, wlasciwa Equestria jest po tej freebuildowej mapie. INNYMI SLOWY, ADMINOM ZNUDZIL SIE MC I SZUKAMY NOWYCH I jeszcze post na FGE... ch*****... EDIT: Dear Princess Celestia, Dzis nauczylem sie, ze zycie potrafi zaskakiwac. W najlepszym momencie dzialalnosci serwera znudzil mi sie MC, i zabraklo wolnego czasu. Pomoz mi! Your Faithful Student, asiekierka EDIT2: Natchnela mnie sama Celestia chyba... dzis wieczorem lub jutro bedzie wprowadzona samoobsluga. Koniec potrzeby czekania na admina! Juhu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RDash221 Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Kiedy wchodzę na serwer jest napisane, że mam wpisać hasło. Jakie?? :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 RDash221 musisz się zarejestrować wpisz na czacie /register (twoje hasło) , potem wpisujesz /login (i to hasło którym się zarejestrowałeś). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RDash221 Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 wpisywałem /register (hasło), ale pisze że już jestem zarejestrowany PS już działa nie wiem czemu teraz weszłem i działa, a wcześniej z 5 razy było źle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash_98 Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 też mam taki problem tyle że przedobrzyłem z ilością zlych haseł i za każde złe hasło wywala mnie z serwa.Czy mogę zarejestrować się od nowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts