Frodo Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Nooo... Wieeesz...- dziewczyna niezbyt kwapiła się do pochwalenia się- Umiem gadać ze zwierzętami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Na prawdę - Cana zainteresowała się - Z jakimi już zwierzętami rozmawiałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 -Ech, no... -Luna wyraźnie straciła cały zapał i mruknęła- ~Chodź pokażę ci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 (edytowany) Cana zauważyła zmianę u Luny. - Powiedziałam coś nie tak ? Edytowano Grudzień 17, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 ((Prośba. Phoenix - pisz pytajniki na końcu pytań.)) John przebrał się w strój na wf i opuścił szatnię. Czekał teraz na lekcję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 (edytowany) Hideyoshi spakował się i wolnym krokiem poszedł w kierunku szatni mając obawy że może dojść do nieporozumień.Kiedy tam dotarł okazało się że był pierwszy,co zaowocowało lekkim wzrostem pewności siebie.Podszedł do szafki której nie widać bezpośrednio po wejściu.Szybo przebrał i stało się coś czego obawiał się najbardziej a mianowicie wyglądał tak dziewczęco że każdy kto by teraz wszedł do szatni wziął by go za dziewczynę.Mimo iż był to męski strój.Wyszedł szybciej niż wszedł i czekał na lekcję.Stał oczekując na co ma się wydarzyć. Edytowano Grudzień 17, 2014 przez Wiecznie WnerwionyAtlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 (Jeju nie mogę, czemu Hideyoshi to taka ciota, mój białasek pewnie w końcu zacznie go hejcić niecelowo nawet, samo z siebie mi to wyjdzie XD) Białasek też udał się do szatni i przebrał bez jakichś większych szaleństw. Szczerze mówiąc, w ogóle zajęcia z wfu wcale go nie zachęcały, wręcz przeciwnie, nigdy nie przepadał za nimi. Nie żeby był jakąś ofiarą losu czy coś, po prostu, nie lubił sportów, ot co. Przebrany w spodenki i jakąś luźną koszulkę udał się i czekał na zajęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 ((Tom tom tom tom ._. )) Isaac poszedł leniwie do sali wf, potem do szatni, przebrał się w strój, cóż, typowy, spodnie 3/4 i jakaś koszulka, ale czarna z obrazkiem wilkołaka w stroju biskupa. Poszedł na salę, wciąż zaspany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 No powiedzmy że tam Ivy była sobie na lekcjach. Teraz poszła do szatni, przebrała się w koszulkę i krótkie spodenki i wyszła przed szatnię. Lubiła wf, bo uważała że uprawianie sportu to całkiem fajna zabawa~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Isaac podszedł do Ivy. - Siemka... - powiedział zaspanym głosem. - Jak tam po pierwszej lekcji? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Dobrze, nawet bardzo dobrze. Mam tyle energii i chęci do zabawy co chyba nigdy~ - zaśmiała się. - A co u ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Jest za wcześnie... - mruknął. - Pewnie się przebudzę przez wf ale nigdy nie lubiłem wstawać rano. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Pfffff śpioooooochh~ - zaśmiała się. - Musisz się przyzwyczaić~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Nie umiem zasnąć do trzeciej w nocy a potem wstać... wierz mi, chciałbym umieć zasypiać natychmiast po pójściu spać. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Ja też czasem długo nie śpię i co? I daję radę! Patrz ile mam energii~! - powiedziała, odsunęła się od niego kawałek i zrobiła gwiazdę. - Widzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Czasem, a ja cały czas. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Pffff oj tam szczegół~ - powiedziała z szerokim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Jednak jakiś wpływ ma. - powiedział przecierając oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 (edytowany) Ekri i Bric w końcu się przebrali - To już wszyscy? Świetnie, na dwie strony sali, gramy w zbijaka! Dziewczyny kontra chłopaki! - krzyknął trener i czekał, aż się ustawią. Ekri poszła jak najdalej od linii, Bric stanął na pewnych nogach, aby w razie potrzeby łapać piłkę - Ej ty! - krzyknął nauczyciel do Hideyoshiego - Dziewczyny na drugą stronę - powiedział niecelowo obrażając chłopaka. Edytowano Grudzień 18, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Isaac stanął mniej-więcej na środku pola. Przeciągnął się i ziewnął. - No to jedziemy.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Cana uśmiechnęła się. - On jest chłopakiem - Cana krzyknęła do nauczyciela i przygotowała się - Gajmy zespołowo to ich wyeliminujemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 -Ale ja nie jestem dziewczyną tylko chłopakiem tak jak powiedziała koleżanka- Potwierdzał to wolno i wyraźnie lecz z pewnym niepokojem w głosów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 - Tylko koleżanka? - Cana zaśmiała się głośno - No to dziewczyny zaczynamy polowanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 ((W obecnych czasach chłopakowi o wyglądzie dziewczyny łatwo znaleźć dziewczynę ._. )) - Dobra, potem będziecie go podrywać. Zacznijmy wreszcie. - powiedział rozciągając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 -Nie o to mi chodziło ale o tym po zajęciach.- Po czym zaczekaj naodpowiedź.Czekał na odpowiedź nauczyciela w napięciu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts