Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Bric poszedł na stołówkę, gdzie zobaczył dwóch chłopaków. Przysiadł się - Siema - powiedział i zapytał - Co robicie? Ekri przypomniało się, że nie wzięła telefonu z pokoju i po niego wróciła. Spojrzała przy okazji na zegarek. Była już 7.40! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 (W sensie, że Kenta i Johna? xD) - Czekam na ciekawe widowisko w wykonaniu kolegi - odpowiedział białowłosy i zaraz zaczął mierzyć wzrokiem nowo przybyłego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 ((Tsa)) Yhm, też mógłbym zobaczyć? - zapytał zaciekawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 -Tego nie wiem ale jeśli chcesz możemy to sprawdzić jak będzie trochę wolnego.- Odpowiedział Hideyoshi,po czym spoglądał przed siebie myśląc o tym co ma się dzisiaj wydarzyć ciekawego.Miał nadzieję że ten dzień coś zmieni więcej niż to co było do tej pory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 - Hej nad czym myślisz - Cana oparła głowę o ramię Hideyoshiego i uśmiechnęła się podstępnie bo wiedziała co się stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 -Nad tym jak uszczęśliwić kogoś na kim mi zależy.......-W tym miejscu urwało się zdanie a on sam zaczerwienił się lekko i leciutko przekręcił głowę.Dopiero teraz zrozumiał że przez miłą atmosferę jaką wywoływał dotyk Cany,wygadał się co było dla niego lekko niezręczne.Oczekiwał na to co się ma wydarzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 - Hmm miły jesteś - Dała mu buziaka - Myśl nad tym - Zaśmiała się - Już nie mogę się doczekać co wykombinujesz. Hej mogę w jakiś sposób skrócić twoje imię? Na przykład do Yoshi. - ana zapytała i nadal trzymała głowę na jego ramieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Isaac dokończył śniadanie, jakoś mu się to udało mimo zaspania, odniósł talerz do okienka na brudne naczynia i spojrzał na zegarek, w sumie miał w sam raz czasu na pójście pod klasę co też zrobił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 John rozłożył talię kart i podsunął ją do Kenta. -Wybierz jedną. Nie mów, jaką to karta. Po prostu zapamiętaj - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Po kolejnym całusie od Cany jeszcze bardziej poczerwieniał się na twarzy,ale po pewnym czasie zaczął wracać do swojego normalnego stanu.Kiedy to się stało odpowiedział: -No nie wiem,ale zgadzam się.- Co jakiś czas spoglądając na Cane mając nadzieję że to nie sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 - Yoshi mam coś na twarzy - Zapytała Cana gdy zaobserwowała że ten na nią ciągle spogląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 -Nie,nie absolutnie nie.Właściwie to nie wiem dlaczego akurat tak robię,nigdy wcześniej tak nie miałem- opuścił nieco głowę by zakryć lekko twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Luna nagle obudziła się. Nie umiała pozbierać myśli. Gdzieś tych ludzi widziała... Szybko wzięła prysznic i ubrała się, a do kieszeni włożyła fretkę. Pobiegła na stołówkę. Zobaczyła tam grupkę osób. - Uhm. Hej?- powiedziała podchodząc do grupy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Cana po raz trzeci zaatakowała i dała mu kolejnego całusa. - To ja powinnam się tak zachowywać - Cana zaśmiała się wesoło i oparła się o oparcie krzesła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 -Tak już mam- Uśmiechnął się w kierunku Cany.Po czym usiadł prosto i czekał na lekcję.Cały czas zastanawiając co się stanie na lekcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Ivy wzięła prysnic, ubrała się i w ogóle i ze względu na to że nie była jakoś specjalnie głodna poszła od razu pod salę lekcyjną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Nikt nie zwracał na nią uwagi więc zjadła szybko śniadanie i pobiegła na salę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Cana wyjęła kartkę papieru i zaczęła pisać po włosku na niej. Pisała list do rodziców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Zgodnie z poleceniem białowłosy wybrał jedną kartę i zapamiętał cóż to za karta była. - Co dalej? - zapytał zaraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Wtem zadzwonił dzwonek na lekcje. Ekri spojrzała na napis nad salą i lekko się uśmiechnęła, jednak gdy spojrzała na nauczycielkę od razu straciła humor. Bella Nits otworzyła salę przed uczniami, a Ekri zajęła miejsce w przedostatniej ławce, w rzędzie od ściany i zaczęła przygotowania do lekcji historii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 John zabrał Kentowi kartę i położył na wierzchu talii. -Chyba czas się ruszyć. Chodź do klasy - powiedział. Wstał, przetasował karty, wyjął jedną z nich i pokazał Kentowi. -Czy to ta? - zapytał. Wyciągnięta karta nie była tą, którą wybrał Kent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Kent także wstał, faktycznie spóźnianie się na dzień dobry to średnio fajne pierwsze wrażenie na nauczycielu. - Nie, to nie ta karta - odpowiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Jaka była twoja karta? -zapytał John. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - As pik - odpowiedział już w drodze do klasy. - Właściwie jak miałeś zamiar zgadnąć jaka to karta, mogę zapytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 -Poczekaj. Spróbujemy inaczej. - Zaczął literować słowa "as pik", przy każdej literze zabierając z talii jedną kartę. Podniósł ostatnią i pokazał Kentowi kartę, którą ten wcześniej wybrał. -Twoja karta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts