Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - To chodźmy, Luna idziesz z nami? - Cana zapytała koleżankę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Dziewczyna w końcu uporała się z szafką i odwróciła się w stronę chłopaka, który cały czas za nią stał-pomóc w czymś ?-powiedziała unosząc jedną brew do góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 - Tak! -wtrącił się John. - Możesz pomóc mi przeprowadzić test na twoją wytrzymałość psychiczną! Chcesz? Ostrzegam, że nawet jeśli się nie zdecydujesz, zostanie on przeprowadzony. Jaka jest pani decyzja? -zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 ((Do kogo to było ? xD Bo nie łapie już kto z kim dialog prowadzi xd)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 (Do Ciebie XD ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 (edytowany) (( jeśli można )) Imię: Gray Nazwisko: Mathiason Wiek: 16 lat Płeć: Mężczyzna Umiejętność:Władza nad wodą Charakter: miły, sarkastyczny, spokojny, zabawny, trudno go wyprowadzić z równowagi. Wygląd: Spojrzenie na świat: realista Stopień rozwinięcia umiejętności 1/10 Wyjaśnienie: potrafi unieść kilkadziesiąt mililitrów wody. Edytowano Styczeń 4, 2015 przez Astaroth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 (Okej sorki xDD) Avalon przekręciła głowę i spojrzała pytająco na kolejnego nowo poznanego chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 - Jasne, ale poczekajcie chwilę- powiedziała i schyliła się żeby zawiązać buta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 - No, czekam na odpowiedź. Avalon, tak? Jestem John -poinformował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 - Dobrze - Cana uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Dziewczyna przytaknęła po chwili westchnęła i oparła się o szafke-No słucham.-odpowiedziała spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 John wyjął talię kart i położył na prawej ręce. -Co byś zrobiła, gdybym je zapalił i zaczął w ciebie rzucać, Avalon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Zrobiłabym z tobą to samo co z długopisami w klasie.-odpowiedziała patrząc na niego przenikliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 - Z kartami? Niezbyt imponujące - stwierdził z przekąsem. - A zatem... wybierz kartę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 ((napisałam z tobą nie z kartami xD)) Dziewczyna wyciągnęła z talii jedną kartę.-Co dalej ?-spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 (edytowany) -Ah szkoda że mam tak ograniczony budżet- Smętnie spojrzał do swojego portfela. Po Czym włożył go do kieszeni i znów ze smutkiem w głosie powiedział ale tym razem do Cany. -Szkoda że zrezygnowałem z mojej pracy,może jak wrócę do domu to znowu znajdę podobną- Dalej z jego twarzy nie schodził smutek.Jednocześnie mówiąc -Co mam zrobić?- Edytowano Styczeń 4, 2015 przez Wiecznie WnerwionyAtlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Jak coś mogę zapłacić - Cana uśmiechnęła się do Hideyoshiego - A gdzie chciałeś iść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 -Planowałem różne miejsca i dokładnie jeszcze nie wybrałem,porostu jestem zbyt niezdecydowana-any- Po wypowiedzeniu ostatniego lekko się zaciął po czym znów zaczął mówić: -Poza tym brakuję mi mojej pracy,całkiem fajna była ahhh- Spojrzał najbliższe okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Grey jak zwykle nie pojawił się na pierwszych kilku lekcjach. Miał na sobie jeansy, glany, koszulkę z logiem Dark Moora i niebiesko-czarną koszulę flanelową. Wszedł do szkoły nie wyspany. Na plecach miał plecak typu. kostka a na niej kilka naszywek. Wszedł na stołówkę i wziął sobie jabłko. Ruszył pod salę. Założył sobie słuchawki i zaczął słuchać muzyki. Usiadł na parapecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Białasek przyglądał się jak dziewczyna wybiera kartę. - O. znowu ta sama sztuczka? - Albinos był raczej rozbawiony tym, z drugiej strony, obserwował Johna. A nóż widelec planował tym razem coś innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - A co wcześniej robiłeś? - Cana zapytała czochrając swoje włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 -Jakby to powiedzieć .....- Zrobił małą przerwę rumieniąc się -A byłem kelnerką w jednej Kawiarni,tutaj nazywacie je Maid cafe.- Lekko zakrył twarz. Po chwili znów się odezwał -Tą .... pracę zdobyłem dzięki moim udziałom w przestawieniach- Znów przestał mówić aby móc się skupić nad co miał powiedzieć. Po chwili się odezwał -Mam nadzieję że nie przeszkadza ci to- Po czym się odwrócił w stronę przeciwną od Cany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Wiesz żadna praca nie hańbi, to ci którzy nie pracują powinni się wstydzić. Przynajmniej taka jest moja opinia. Ale ciekawa jestem jak wyglądałeś w tym stroju - Cana uśmiechnęła się figlarnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 (edytowany) Coraz mocniej się rumienił mówiąc do Cany : -Gdybym źle wyglądał to nie mógłbym tam pracować....jeśli..naprawdę chcesz...zobaczyć to ..... mam zdjęcie.- Po czym wyjął telefon,przeszukał i otworzył -Zdjęcie- Usiadł prosto i z całych sił starał się uspokoić gdyż czuł że jego reakcja jest zbyt drastyczna i widać to.Jednocześnie czekał na reakcje dziewczyny. Edytowano Styczeń 5, 2015 przez Wiecznie WnerwionyAtlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Wyglądasz słodko - Powiedziała Cana i pocałowała go w policzek - Nie przejmuj się, akceptuje cię takim jakim jesteś więc nie wstydź się przede mną okej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts