Ukeź Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 (W sumie banał, ale na upartego może być. W sumie Kent ma to co ja, widzę kogoś i albo lubię, albo nie, lel więc tym bardziej XD ) Z zamyślenia wyrwał go głos Cany. - O, cześć - odpowiedział po chwili, też się uśmiechając. Wziął swój sweter i upchnął do torby. Jakoś się nawet zmieścił, co było dość sporym zaskoczeniem, no ale, w sumie to i dobrze. - Smacznego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Hideyoshi zwrócił się do Erki : -Witaj- Po czym ruszył razem z Caną na stołówkę. A tam Hideyoshi wziął swoje śniadanie i usiadł obok Cany tak aby mógł z nią rozmawiać:- Masz jakiś pomysł co robić po lekcjach?- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Dzięki - Cana uśmiechnęła się - Hmmm nie wiem ale wymyślę coś na lekcjach - Cana poczochrała włosy Hideyoshiemu - A i jeśli będzie głosowanie na przewodniczącego klasy wybierzecie mnie - Zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 John wszedł na stołówkę i po zabraniu swojego śniadania usiadł na wolnym miejscu obok Cany, Hideyoshiego i Kenta. - Cześć wam - rzekł wesoło. - Jestem John. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Białasek był nieco zaskoczony chłopakiem, który się do nich przysiadł, ba, nieco, w sumie to wręcz się zakrztusił, ale nieważne. Cóż, może to nic takiego, ale jak to było, o wilku mowa i takie tam. W sumie, nie mówił o nim, ale myślał wcześniej i dlatego pewnie nie spodziewał się go tutaj. Chociaż to nic nadzwyczajnego, tak na dobrą sprawę. - Kent - przedstawił się białowłosy z uśmiechem. - Wiesz w której klasie będziesz? - zapytał od razu, z ciekawości. Ot jedna rozkmina przynajmniej znajdzie rozwiązanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Hej, ja mam na imię Cana - Przywitała się z chłopakiem i powoli zaczęła wsuwać swoje śniadanie - Dzisiaj śnił mi się okropny koszmar - Cana jako pierwsza zaczęła temat z koszmarem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 - W twojej klasie - odparł. -Dobrze jest móc was poznać. Jaki koszmar? -Zapytał zainteresowany wspomnieniem Cany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Że wszyscy giniemy i to w dość brutalny sposób - Cana skończyła jeść. - Chyba mamy nauczycielkę od snów co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 (edytowany) Sorley był już w pobliżu szkoły. Jednak przystanął obok pewnego budynku, który zaczął go kusić. Nie umiał wygrać z swoim wilczym apetytem. Iście angielskie śniadanie, zjedzone godzinę temu, wyparowało. A przynajmniej tak mu się zdawało, słysząc burczenie w brzuchu. Kucharka czyniła obiekcje, że jest całkowicie przygotowany na lekcje, jednak łyknęła, że miał zamiar później jeszcze obejść szkołę. A gdy powiedział, że pięknie pachnie z kuchni, jej spojrzenie powiedziało mu, że go polubiła. Właśnie zagwarantował sobie wiele drugich śniadań. A gdy nałożył sobie gigantyczną porcję, najpewniej obudził w niej babciny instynkt. Przez tacę, z której niestabilną zawartością przejście więcej niż dwadzieścia metrów oznaczało pewne upuszczenie skarbu, usiadł na najbliższym dostępnym miejscu. Jakby ktoś chciał zapoznać mojego Sorleya, droga wolna ( na wypadek, jakby ktoś nie chciał kolejnej postaci do interakcji ). Edytowano Grudzień 15, 2014 przez Łakomczuch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 (edytowany) Hideyoshi odezwał się do Cany : -Nie martw tym bo z martwienia się nic dobrego jeszcze nie wyszło więc głowa w górę aby dzień mógł się dobrze rozwijać- Po czym zjadł swoje śniadanie i znów się odezwał : -Mam drobne pytanie do ciebie Cana wiem że nie temacie,ale jaki film lubisz?- Czekał na odpowiedź ze strony Cany. Edytowano Grudzień 15, 2014 przez Wiecznie WnerwionyAtlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Ehhh ale ni o to mi chodzi, ja się nie martwię tylko - Przestała bo nie chciało jej się mu tego wyjaśniać - Hmm film... ogólnie fantastyka, sci-fi i komedie czasami nawet zdarzy obejrzeć mi się jakiś romans. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Ble, romanse. - John skrzywił się, komentując wypowiedź Cany. - Czyli wszyscy zginiemy? Mam nadzieję, że przynajmniej w odpowiedni sposób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Widzę że nikt nie bierze tego na poważnie. - Cana wstała od stołu wzięła torbę i ruszyła do klasy. - Ehh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Hideyoshi ruszył za Caną -Cana dzięki tobie mam pomysł na czas wolny.- Spojrzał na Canę i znów lekko poddenerwowany odezwał się : -Z tego co pamiętam jesteśmy tu ze względu na nasze umiejętność,mam pytanie jaka jest twoja?. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 (edytowany) - Potrafię leczyć, będzie ze mnie całkiem niezła pielęgniarka - Zaśmiała się krótko - Pierwsze co mamy to historia. Hej a jaka jest twoja umiejętność? Edytowano Grudzień 15, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Kent wcale nie wziął tego za głupotę, bo w końcu też mu się wydało dziwne, ze coś mu się śniło, w dodatku koszmar. No ale idąc jego trybem działań, nie poruszał takich tematów w większej grupie. Lepiej w sumie się pojedynczo dyskutuje, nie? No ale, Cana mu uciekła, no cóż. Jakoś nie pobiegł za nią. - W odpowiedni sposób, to jaki masz na myśli? - zagadał Johna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 -Właściwie rzecz mówiąc to nie jestem pewien ale jedyne co zaobserwowałem to że od czasu do czasu,zdarza mi się że wiem co ma się wydarzyć za chwilę.Nie że przypadek czy coś ale tak jest i chyba przez to tu jestem- Uśmiechnął się tak słodko jak prawie zawsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 [Wypisuję się z sesji. Ostatnimi czasami za dużo się u mnie dzieje, więc nie mam jak ogarniać też tego.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Cana weszła do klasy razem z Hideyoshim. - Usiądźmy gdzieś na początku, co? - Zapytała - Hej wiesz co, chyba zacznę chodzić na siłownie - Cana się na chwilę zamyśliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 -Jeśli będziemy umierać w odpowiedni sposób, poinformuję cię. Chcesz zobaczyć sztuczkę? - zapytał, wyciągając z plecaka podniszczoną talię kart. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 -Pośrodku w drugim rzędzie chyba że masz inną propozycję-Powiedział Hideyoshi uśmiechając się.Po czym zrobił zamyśloną minę i odpowiedział pytająco na drugie pytanie - Siłownia?- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Mhm, jeśli grozi nam niebezpieczeństwo to najlepszym wyjściem jest stanie się silniejszym - Powiedziała Cana i usiadła w wybranym miejscu przez Hideyoshiego, położyła torbę na biurku i wyjęła zeszyt i długopis. Po czym wyjęła aparat i zaczęła się nim bawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Hideyoshi usiadł obok niej i wyjął również wyjął zeszyt i długopis po czym odezwał się : -Możliwe,ale przewidywanie przyszłości też ci się przyda,racja- uśmiechnął się lekko w stronę Cany.Po czym zrobił małą przerwę i znów się odezwał : - Ciekawe do czego może jeszcze się przydać ta umiejętność?- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Zapewne do unikania kłopotów i tym podobnych rzeczy, do wygrania nagród i tym podobnych rzeczy. Ciekawe czy tu mają gdzieś sale muzyczną. - Cana schowała aparat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 - Interesująca odpowiedź - podsumował białowłosy. O, czyli jednak miał dobre przeczucie, że owy osobnik będzie raczej ciekawym typem. - Sztuczkę zobaczę z chęcią, ale ostrzegam, że raczej należę do takich, których tak łatwo się nie ogłupia. - Uśmiechnął się szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts