Advilion Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Mogę się zgodzić. System osobiście mi pasował, ale jednak więcej z tym jest kombinowania niż samej gry. Rozstanę się z nim bez żalu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Hail Cava !!! Chyba : Heil Cava! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Rex. Mam pytanie do twojego ostatniego posta, czy użyłeś specjala strzelając dwoma strzałami? Bo łucznik: łucznik - trzyma się z tyłu, ochrania pozostałych atakami z łuku. Specjalną umiejętnością jest wyrzucanie kilku strzał jednocześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Zastanawiam się czy skoro powróciliśmy do "drużynowego pisania opowieści" to te skile i klasy nie straciły na ważności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Zastanawiam się czy skoro powróciliśmy do "drużynowego pisania opowieści" to te skile i klasy nie straciły na ważności. Klasy na pewno zostaną. Skille raczej też, bo w końcu to jakieś odstępy od opowieści, gdzie magowie rzucają wspaniałe czary, wojownicy robią mieczami wywijasy, a łucznik i snajper siedzą i zawijają w sreberka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Bardziej chyba teraz liczy się spryt i innowacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 No tak. Ale powiedz ty mi jak może w sposób bardzo opisowy strzelać łucznik, czy snajper? Bo magowie mają łatwo cała opisowość zaklęcia bardzo im pomaga przy tworzeniu zaklęcia. Wojownik na opisach skupia to jak trudny do odparcia jest jego cięcie czy pchnięcie. My możemy głównie latać od osłony do osłony i szyć z dystansu, co w większości będzie się rozbijało na super barierach i tarczach magów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Bardziej chyba teraz liczy się spryt i innowacja. Widzę że nie posiadasz się z radości. Cóż, brak zasad na pewno dobrze wpłynie na jakość postów, ale mam nadzieję że nie wystąpią efekty uboczne tej samowolki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Rex. Mam pytanie do twojego ostatniego posta, czy użyłeś specjala strzelając dwoma strzałami? Tak, tylko tego jasno nie napisałem, bo nie da się powiedzieć: "Użyłem mocy specjalnej", ponieważ to wskazuje na to, że to gra, a mamy się bawić, że ten świat jest dla naszych postaci realny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Tak, tylko tego jasno nie napisałem, bo nie da się powiedzieć: "Użyłem mocy specjalnej", ponieważ to wskazuje na to, że to gra, a mamy się bawić, że ten świat jest dla naszych postaci realny. Spoko pytałem z ciekawości. Zastanawiałem się, czemu tak mało strzał wypuściłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Zastanawiałem się, czemu tak mało strzał wypuściłeś Wypuściłem tak mało, aby moja postać nie była zbyt op. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Wypuściłem tak mało, aby moja postać nie była zbyt op. No nie przesadzajmy... Aż tacy ostrzy nie jesteśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 No właśnie 3-5 strzał to taki statystyczny wystrzał salwy. No i jak mówiłem możemy sobie strzały gdzieś schować przy tarczach i barierach magów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 No właśnie 3-5 strzał to taki statystyczny wystrzał salwy. No i jak mówiłem możemy sobie strzały gdzieś schować przy tarczach i barierach magów. Absolutnie się zgadzam. Takie sytuacje są dopuszczalne. Nie widzę żadnego problemu w wystrzeleniu większej ilości. Twoja postać nie będzie ani trochę OP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 (edytowany) Aż tacy ostrzy nie jesteśmy. Wy ostrzy nie jesteście, ja po prostu wprowadzam samokontrolę( ponieważ jak raz przecholuję to mam problem z przestaniem) i udowadniam słowo, które dałem, że Rex to zwykły łucznik. Edit: I dziękuję, Rex teraz wie ile może wystrzelić strzał na raz. Edytowano Grudzień 22, 2014 przez Rex *Monster* Crusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Edit: I dziękuję, Rex teraz wie ile może wystrzelić strzał na raz. Wiesz zawsze możesz zwiększyć tą liczbę kosztem celności i zrobić wrogom na jakimś terenie deszcz strzał. Ale tu już jest kontrola. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Rexumbra, możesz atakować. Rex za chwilę przedstawi się i odleci gdzieś indziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Rexumbra, możesz atakować. Rex za chwilę przedstawi się i odleci gdzieś indziej. O ile ci pozwolę odlecieć . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 O ile ci pozwolę odlecieć . Nie możesz go w jedną turę unieruchomić lub uniemożliwić mu ucieczkę. To już jest OP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 (edytowany) To wiem. Mam również nadzieje że nie gram zbyt OP. Po prostu korzystam że wszelkich możliwości jakie oferują mi moje moce. Zachęcam również do nie ograniczania się w walce ze mną. Edytowano Grudzień 22, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Harkon skierował oba kopyta na Rexa po czym zaczął manipulować krwią w jego ciele powodując mu przy tym nie mały ból jak i sprawiając że z ran znajdujących się na jego kopytach pegaza zaczęła obficie lać się krew w kierunku Harkona która natychmiast była przez nie spożywana . - To co daje ci życie będzie twoją zgubę a moim zbawieniem - Mówił Harkon pochłaniając krew Rexa. Uuuuu... zalatuje OP. Jeśli dobrze pamiętam nie możesz wywierać wpływu na postać przeciwnika i decydować o tym czy dostał etc. Tutaj w ogóle nie ma możliwości obrony przed tym, więc dodatkowe OP. Zgłaszam, że OP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Masz rację, Serox. Rexymbra, popraw post, bo to już zalicza się do OP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Masz rację, Serox. Rexymbra, popraw post, bo to już zalicza się do OP. Serox na straży zawsze czujny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Teraz jest lepiej ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts